Clubul "babelor" FIV-oase 25
Raspunsuri - Pagina 6
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lara27 Many rezolvat cu prima pagina Ady, hai, tinem pumnii sa iasa bine, clean, clean si seara sarbatoriti apoi, cu vino rosso to be continued.. |
Multumesc Lara
Va multumesc voua, la toate , chiar daca nu mai sunt o aspiranta prin FIV, raman in zona
Lara27 spune:
uuuuuuhhhhhhh, Ana, m-au luat transpiratiile, ca nu-l mai gasesc
iaca, pus pagina cu protocol vs BMI (dr. Thomas G. Hannam/ Canada):
http://www.fertility.ca/2009/05/the-best-ivf-protocol/
to be continued..
samira33 spune:
manny,imi pare rau.
deci israelienii astia sun fani Menogon!!!
si imi aduc aminte ca parca 100 euro costa consultatia,nu???
cam mult pentru o parere.
iti multumesc pentru detalii.
lara,discutia despre ET3 vs ET5 poate fi interminabila cu argumente si de-o parte si de alta.
medicii se cam contrazic aici:majoritatea spun ca uterul e cel mai bun mediu pentru embrion insa se insufletec complet cand ajung cu embrionii la stadiul de blasto...si de ce-i mai lasa pana la blasto daca uterul e cel mai bun mediu pentru embrion???
PK cu siguranta e fan blasto.
la ultimul FIV mi-a pus 3 embrioni de ziua 3 la insistentele mele nu pentru ca asa ar fi decis el-l-am simtit... si pe ceilalti a luat el decizia sa-i lase la blasto desi eu mi-am exprimat dorinta de a-i congela la stadiul de ziua3.
va pupizez maxim
ne citim diseara
samira33 spune:
adriana...incearca sa vezi partea plina a paharului:de ziua sotului tau ii vei oferi o histeroscopie curata ca lacrima care o sa aduca un rezultat minunat la Fiv-ul de luna viitoare de care nu stie nici vantu' nic pamantu'.
ok???
adrianaady spune:
Samira stiu ca trebuie facuta, dar asa mi s-a luat bine azi se anunta z1 asa ca intelegi de unde vine "revoltarea mea"
Lara posibil sa fiu cu antibiotice in traista; dar recuperez eu si cu 'il vino rosso"
Anaasta
Ralu_mv spune:
Many, imi pare rau ...
Adriana, hai ca va fi bine, trebuia facuta si asta, si dupa ce se incheie o sa zici ca esti un om norocos ca e totul perfect pe acolo, si sa va lipi si o minune !
Lara, eu sunt din oamenii norocosi care stiu cat are faza luteala, si cand ovuleaza ... dar ... ca sa fii sigura pe data, mai e varianta cu Cyclo-proginova, in loc de ac, dupa ultima pastila in 3 zile maxim 6 ar trebui sa se miste ceva ...
Eu acum dupa histeroscopia aia ingrozitoare, am inceput sa iau cycoproginova, dar corespunzator cu faza din ciclu in care eram: adica am luat pastile albe din ziua cu histero pana in ziua in care stiam ca ovulez (nu stiu daca s-a mai intamplat sau nu, dar nu conta,) apoi am luat pastilele maro si stiam ca in 3 zile dupa ultima pastila, gata vine. La mine asa a fost, dar tot in ziua aia stiam ca imi venea si daca nu luam nimic ... v-am ametit
5ab1na spune:
Many am citit si eu acum
Lara ce mai faci doamna mea?
ady histero fara probleme iti doresc
fetele cochetele zi faina