Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (63)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Zymaflor se da de cand incep sa iasa dintii, eu asa stiu. La Elise nu am stiut, la Bea am stiut dar nu am vrut sa o incarc cu pastilute, mai ales ca se ia zilnic. Sigur o sa regret, dar ma consolez ca de data asta cresc alti dinti, ficatul insa se reface mai greu.

Azi mi-am luat sange pt analize, sunt curioasa cum stau cu Ca dupa aproape 3 luni de cura cu susan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Crissy eu am fost sfatuita sa ii dau de la nstere in cazul lui vlad, sfatul a venit din partea dr Ana Culcer, cu comentariu "tot ce e bun pt cei din occident si functioneaza la noi nu e bun si nu se aplica!"

Fiecare face cum crede!

Mergi la inceput

anca, i-am facut proba de digestie si i-a iesit amidon relativ frecvent. De cand am bagat-o pe putin regim (eliminat cartoful, banana+orez in cantitati mai mici) scaunul e ok, inghegat, de culoare misto. Ei, cum ii pun putin morcov in mancare, cum kk devine portocaliu. Daca nu ii pasez mancarea, morcovul iese exact cum a intrat. In ian. avea 9.6 kg, aseara s-a urcat singura pe cantar imbracata+scutec -> 10.4, deci nu cred ca a luat mai nimica de atunci, ca era cu chisca plina.

Mergi la inceput

ce sa zic imi pare rau ca analiza nu e ok dar cred ca se va regla in timp!

Mergi la inceput

anca, dezvolta putin cu semintele de in. In ce sens o ajuta? Le tii la inmuiat (de seara pana dimineata?) si apoi la rasnesti sau invers (adica le rasnesti si apoi le lasi la inmuiat peste noapte)? Probabil prima varianta, sa nu-si piarda din proprietati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

crissy,la noi semintele de in se fac asa:la inmuiat intregi de seara pana dimineata,apoi apa si ele ascunse in mancarica,chiar inainte de papa(fara a fi incalzite,preparate termic).
efect garantat!

Mergi la inceput

le rasnesc si le pun la inmuiat dimineata cam 2 ore, daca nu ii plac asa simple (maria le primeste fara nici un adaos) poti sa adaugi putina miere!

Mama stie mai multe ea a citit si s-a documentat mai pe larg o sa o intreb diseara acasa si revin maine cu mai multe informatii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

LMA sot de Victo!
LMA tuturor celor cu nume de floare!

Sambata noapte am adormit la 4, asa ca am avut si eu prima noapte aproape alba, noroc ca nu am simtit oboseala a doua zi ca am avut musaifiri si azi-noapte am dormit f bine
Bianca e cu tuse si un pic de febra si foarte greu a dormit, dar acum parea mai bine, oricum ma duc si la dr. dupa amiaza. Nici nu mancatul nu prea s-a omorat in weekend dar nu ma inrgijorez, probabil are is ceva rosu in gat.
Ce sa-i facem, asta e efectul gradinitei. Ar trebui totusi sa cautam un homeopat sa nu o mai indop cu atatea chimicale.

Mie osteocare mi s-a parut ca are gust de detergent si nu i l-am mai dat.

Oana, felicitari pt finuta!
Si eu am zis ca Bianca se mai trezeste mai nou pt LP, desi ea mananca si cina la ora 19. Ce pot face, nu o pot lasa sa planga..
Mai degraba ii mai diluezi laptele in apa, eu am mai facut asa

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Alina - o zi frumoasa la noul job!

crispro - sa ne spui cum a fost la dentist

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Adriana… sanatate multa. Sunt convinsa ca nu e usor sa te lupti cu toate gandurile urate, dar gandurile pozitive atrag binele si cu siguranta vom bea o sampanie impreuna de fericire ca totul a fost o alarma falsa. Pupici si multa putere mami!

Bumble, sanatate si multi ani pentru sotiorul tau!!! Sa fiti fericiti!

Victo, de asemeni LA MULTI ANI sotului! Sa fiti sanatosi si fericiti !!!

Mergi la inceput