Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (63)
Raspunsuri - Pagina 17
Alice_Elena spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui adrianaBuc
Si Rebeca face la fel. Eu nu ma stresez cu asta, o sa ii treaca la un moment dat. Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012 |
Pai cred ca asta e singura solutie
gabrielaene spune:
Am uitat sa specific,al meu urla si tremura din toate incheieturile cand ii puneam sampon pe par.
Bumblee bafta maine la noul job!!! Cu pasi repezi ne apropiem si noi ,cand va vad pe voi realizez ca vine si timpul meu
--------------------------------------------
https://picasaweb.google.com/117839306482973767865/MariaSiMateiAugSept2011
Ecaterina Maria 29.07.2010 si Matei 11.07.2008
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena Nu stiu ce sa mai fac cu mara. Nu vrea deloc sa o spal pe cap. Urla cand o clatesc. Dar rau, se inneaca in lacrimi. Ieri m-am bagat cu ea in cada sa o pot spala Cum ii vindec eu frica asta de apa? Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011) |
e trecatoare , vorbesc din experienta acum inca mai plange, dar mai putin, dar ii pun un prosop la ochisori, ca sa nu se ude si apoi ii trece imediat..dar tot ne spalam o data pe saptamana
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
crispro spune:
Ilinca, Merci mult! Mi-e groaza un pic la stoma cu v, dar n-avem incotro. Da, in Supernanny era faza cu spalat papusa pe cap. Si zice ca se mai pot speria de sunetul dusului sau de cel al scurgerii apei din vana. La noi e inca simplu, ca face baie tot in cadita de bb, tot pe partea aia inclinata ( de pana la 6 luni). Asa ca sta cu capul pe spate :)
Evident ca iar e treaz de ceva vreme.
I-am dat si lp-ul, dar vad ca tot nu adoarme.
Sa-l ajutam pe Alex
Alice_Elena spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Alice, da tu ce faci la ore din astea? Pui poze pe fb? Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
:))) cand se trezeste radu sa manance eubutonez tel ca sa nu adorm cu copilul in brate
anca_vlad spune:
"trebuie sa ii dau osteocare pentru ca are lipsa de calciu plus ca de scrasnitul din dinti si-a subtiat smaltul de la dinti, aproape sa si-i reteze"
rascusor multumesc ca mi-ai improspatat memoria!
mariei ii dau calciu si se constipa ff tare de la el, uitasem ca lui Vlad i-am dat osteocare!
Dinti avem 6 bucati si 4 masele! Kg 10! centimetrii 88!
anca_vlad spune:
voua v-au recomandat pediatrii ZIMAFLOR, lui Vlad i-am dat pana la 7 ani! si e ok cu dintii!
stiu ca se da de la nastere, Mariei nu i-am dat si imi pare rau!