Gravidute cu tromobofilie -cap 17-

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Valy eu le fac in burtica in continuare, dar cand am fost la fundeni, explicau si de picior si brat.

Multa bafta maine, o sa vezi c-o sa fie bine!

MTHFR 667C hetero, PAI-urile hetero
FIV 1 reusit, sarcina oprita in evolutie, FET nereusit
FIV 2 reusit
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Da Valy, multa bafta maine, te astrptam linistita si cu vesti bune!

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Valy, la Fundeni mi-au facut in mana si m-a durut si la injectat si dupa. Asa citisem si eu de la fete, ca doare mai tare in mana si in picior. Nu aveai tu alergie la ceva din anticoagulant?
M-ai intrebat ce fac in capitolul trecut si cred ca nu am raspuns. Sunt binisor, destul de melancolica, fara chef de analize, incerc sa le programez dupa menstruatia urmatoare (sf. lui aprilie).
Voi cum mai sunteti?

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

brigit, eu sunt bine, multumesc. am reluat utrogestanul si ma simt mai bine dpdv psihic.
amary?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

dr ginecolog mi-a dat trat
musette - ce mari sunteti (vberbeaca sunt si eu :D)
Valy- bafta multa maine, sigur va fi bine
Alex - te urmaresc sa intri in bransa gravidutelor

pup toate fetele

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Danezza multumesc mult de raspuns.
Cine ti-a dat tratamentul, la ce doctor ai fost?
Eu am descoperit de curand si nu m-am intalnit inca cu doctorita mea, am corespondat prin email, am inceput sa iau acifol, aspenter, femibion 1, magne B6, deci imi lipseste omega si complexul de b de care spuneai tu, din toate iau cate 1 pe zi, dar adevarul e ca mie folatii si vitamina B12 mi-au iesit marite, adica nu duc lipsa.
Si in sarcina ai inceput cu clexanul de la testul pozitiv sau mai tarziu?
Cand vad ca sunt persoane care reusesc parca prind putere si eu si ma vad cu copil in brate.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Heeeei, va pup, Dana! Pai, ma poti urmari de pe la jumatatea lunii mai, pana atunci sunt in pauza de analize.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Balanta ma bucur ca esti bine, si eu am o stare de spirit f buna cānd ma gandesc ca voi petrece mai mult timp cu sotul meu.
Amary ar trebui sa aibe 32 sapt dupa calculele mele, sper sa fie bine cu totii.
Alex- Doamne ajuta!

Va doresc tuturor sarbatori fericite alaturi de cei dragi, pline de lumina si liniste sufleteasca!

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

eu azi dimineata m-am trezit la 5 din cauza unor dureri destul de puternice in col sau uter (nu identific exact zona). m-am speriat si am verificat tamponul sa nu cumva sa fie ceva aiurea pe el si nu era. bebele care sta jos, langa ovare se misca f puternic, desi de obicei il simt infundat, fiindca are placenta anterior - azi dimineata l-am simtit diferit...(a fost vina mea ca era asa agitat: aseara m-am enervat rau pt ceva si precis ca i-am transmis starea mea ).
am luat un nospa si durerea a trecut dar eram pregatita sa il trezesc pe al meu sa mergem la dr. mi-am pus sub fund o perna maricica sa nu fie deloc presiune pe col - am stat vreao trei ore asa.
cred ca maine oricum mergem sa vedem colul (vreau sa il vad cam la 10-14 zile).
azi mergem la orl, ca ma omoara rinita mea alergica si vreau sa imi dea o schema de tratament.

Mergi la inceput

Balanta, ufff greu cu durerile astea.f bine ca verifici colul des, te ajuta sa stai mai linistita. Bafta multa la dr, sa fie totul ok
Si eu m-am procopsit cu rinita, am nasul īnfundat mai tot timpul, partea buna īn toata treaba e ca am scapat de chinul cu mirosurile

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette_1982 spune:

Fetelor, a venit anti FXA-ul. Valoarea este de nivel profilactic, adica 0,33 U si vom ramane cu doza actuala pana la capat, in aceste conditii.

Balanta imi permit sa fac o sugestie de medicina alternativa care cu mine a dat roade, chiar cu riscul sa imi iau niste rosii in freza. Doua probleme am avut inainte de sarcina de care nu puteam scapa de ani de zile si vroiam sa le remediez: alergie f. puternica la polen si rinita alergica (debutata la 16 ani) si tahicardie (tinuta in frau cand cu Betalock, cand cu Corlentor de mai bine de 5 ani). Am facut turul pomilor laudati si apoi am mers la acupunctura (nu la un roman care face 4 luni de curs, ci la un chinez care a facut 10 ani de scoala si mai are vreo 25 de practica). Cabinetul e pe Girocului, daca vrei da-mi PM si te ajut.
Alergia mi-a rezolvat-o anul trecut in doua sedinte (nu a recidivat anul asta). Am mirosit dupa 13 ani teiul, salcamul si socul fara sa stau cu inhalator in geanta si pumnul de Claritine pe frigider.
Tahicardia s-a diminuat dupa 3 sedinte, a revenit usor dupa trimestrul doi de sarcina. Am avut maximum intr-o seara 134 batai/minut... dar eram si dupa Dexa.

MTHFR C677T - homozigot si PAI 4G/5G - heterozigot.
2 avorturi spontane - 5s in 2010 si 4s in 2011
Tratament: Fragmin 5000X2/zi, 3 NoSpa forte, 3 Magne B6, Femibion 2 alternat cu Medyn forte, acid folic 5 mg, Vitamina C 1000
in 33+ cu Marin Constantin

Mergi la inceput