Gravidute cu tromobofilie -cap 17-
Raspunsuri - Pagina 8
tonirro spune:
Buna!Felicitari pentru rezultatele bune la eco! Smaddy imi cer scuze ca nu te-am felicitat pana acum. Felicitari, sa va traiasca minunea, sa se faca mare si sa va aduca numai bucurii!Am pus o poza cu pitica noastra. Este facuta acum 2 saptamani, in ziua in care implinea 3 luni. Acum are si ea ceva ce seamana a falcute, nu mai par ochii atat de mari, dar pana acum, mititica era mai mult ochi si nas .Pentru gravidute as avea un singur sfat - mai ales pentru cele care se tem de nasterea prematura: invatati tot ce se poate despre alaptat/muls din timp. Laptele de mama este vital in primele saptamani. In cazul mamicilor care nasc prematur, laptele este si mai bogat in toate cele - si nu ma refer la colostru. Sarcini usoare si bebei sanatosi si sa dea DD ca toti bebicii sa stea acolo pana la termen!Va pe toate!Sarcini usoare si bebei sanatosi!MTHFR C667C heterozigot, MTHFR A1298C heterozigot, Factor II heterozigot; Tratament Clexane 0,4/zi, Femibion 1, Magne B6, Acid folic + complex B, Cetebe, Aspenter 1/zi,
danezza spune:
Sigur ca da:
preconceptie (2 luni ca atat am apucat)
aspenter, acid folic, femibion 1, omega3+compex b-uri de la Doppel, magne b6/2 zi
in sarcina - la fel + clexane )dr a zis 0.4 si eu am facut 0.5 si spre sfarsit 0.6 si aspenterul l-am scos prin sapt 32 (dr zisese sa nu mai iau deloc daca fac clexane).. aa s niste arefam ( 2 dimi 2 seara) in primele saptamani.
de aia ziceam ca mai conteaza si instinctul nostru
Toni, pupam falcile in devenire ale micutzei
sunteti bine?
cred ca la toata lumea am povestit de voi si de Sven de la odisee
va pup
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaelafalt Danez poti sa imi spui te rog ce tratament ai facut tu, pana ai ramas insarcinata si in timpul sarcinii, ca am vazut ca aveam aceleasi probleme, momentat, inca mai astept rezultate la analize dar sper sa raman doar cu aceasta mutatie C677T-homozigot. Fetelor va doresc sarcini usoare si sa va tineti bebeii in brate. Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
Brigit spune:
Musette sa ne tii la curent. Cāte kg are acum estimate bebe?
Mamici de bebei clexanei , experienta fiecareia este valoroasa. Eu am tot citit capitolele vechi si de la gravidute si de la aspirante si uneori reiau din urma lectura pt ca ma intereseaza tot ce ati discutat si experientele voastre. Sunt nenumarate povesti de succes pe topic, in unele a contat f mult intuitia fetelor si faptul ca s-au informat singure incat am ajuns la concluzia ca e f importanta monitorizarea atenta si vigilenta.
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg
Mihaelafalt spune:
Danezza multumesc mult de raspuns.
Cine ti-a dat tratamentul, la ce doctor ai fost?
Eu am descoperit de curand si nu m-am intalnit inca cu doctorita mea, am corespondat prin email, am inceput sa iau acifol, aspenter, femibion 1, magne B6, deci imi lipseste omega si complexul de b de care spuneai tu, din toate iau cate 1 pe zi, dar adevarul e ca mie folatii si vitamina B12 mi-au iesit marite, adica nu duc lipsa.
Si in sarcina ai inceput cu clexanul de la testul pozitiv sau mai tarziu?
Cand vad ca sunt persoane care reusesc parca prind putere si eu si ma vad cu copil in brate.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Musette_1982 spune:
Brigit, in urma cu 10 zile avea 2081g estimate. Asta dupa ce recuperase o buna parte din zilele pierdute, dupa doua doze de dexa si redozarea anticoagulantului cu o saptamana inainte.
Vedem duminica. Intre timp am mai facut doua doze de dexa, deci ne asteptam din nou la cresteri bruste datorate steroizilor.
Oricum, o data ajunsi la 2,5 kg eu ma declar linistita si relaxata si ma voi ruga pentru o nastere naturala fara complicatii daca se poate. Daca nu... cand o fi, cum o fi, sanatosi sa fim. Nu ma incapatanez pe sanatatea copilului meu, chiar daca eu sunt berbeaca si el incearca sa fie tauras, nu geaman . Vom vedea.
MTHFR C677T - homozigot si PAI 4G/5G - heterozigot.
2 avorturi spontane - 5s in 2010 si 4s in 2011
Tratament: Fragmin 5000X2/zi, 3 NoSpa forte, 3 Magne B6, Femibion 2 alternat cu Medyn forte, acid folic 5 mg, Vitamina C 1000
in 32+ cu Marin Constantin
mada81lina spune:
Am reusit sa-mi fac programare la Viena, la clinica Fetomed.
Am DT pe data de 25 aprilie, ora 16.30. Deja m-au apucat emotiile :)
Balanta multumesc de info
Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion, acid folic, Magne B6, Euthyrox 25mg
10+
balanta_tm spune:
mada, bafta multa! asteptam vest bune
oare va mai puteti intoarce in aceeasi zi? adica sunteti obisnuiti sa mergeti mai pe intuneric?
a propos de drum, eu urasc centura aia a budapestei (sau cum ii zice). mi se pare ingusta tare si ca suntem prea aproape de tiruri. insa acuma cand am fost la fetomed, din cauza situatiei mele cu colul, sotul a condus mai incet si parca nu am mai detestat asa centura aia .
mada81lina spune:
Balanta
E ok ,sotul e sofer de cursa lunga, este ok si pe intuneric daca ne intoarcem.
La M0 te referi, da este f aglomerata. Noroc ca sotul se stie pe acolo, ca doar a lucrat nus cate luni prin Budapesta, si vad ca trece usor pe langa tiruri. E intradevar ingusta si f aglomerata, dar pt cine e obisnuit cu ea, este ok.
Era singurul loc liber in sapt aia, si eu as fi preferat putin mai devreme dar nu s-a putut. Mai era un sigur loc la 8 dimi, dar era prea de tot. Pe 30 aprilie, luni cand mie imi convenea mie, au spus cei de la clinica ca dupa parerea lor este cam tarziu cam la limita celor 14 sapt. Atunci am lasat asa cum zic ei
Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion, acid folic, Magne B6, Euthyrox 25mg
10+
valy27 spune:
buna dragelor.
e vreuna din voi care-si face anticoagulantul si in brate???
eu l-am facut aseara pe primul(in brate,ca sa se mai odihneasca piciorele) si dupa 10 minute mi-a cam amortit tot bratul si era pielea mai gaina pe el...
am sunat azi la fundeni-mi-au spus ca se face perpendicular(asa cum am facut si eu) si ca n-avea ce sa se intample sau ce sa ating cu acul ala mic....sa iau mgb6 mai mult ,si sa ma dau cu lioton....
ati patit careva asa ceva???si mai am si o iritatie pe burtica de vreo 2 zile....
maine merg la morfofetalasper sa nu mai aud nici o veste proasta ca nu mai pot cu nervii....
pupici la toate.
_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+22 sapt, doamne ajuta in continuare.
Brigit spune:
Musette, sunteti deja mari. Mai e f putin pana ajunge bebe la 2.5 kg. Sper sa iasa planul cu nasterea naturala.
Madalina, bafta la eco!
Valy, nu fac īn brat, insa cred ca au dreptate de la fundeni, acul e mult prea mic sa lezeze ceva. Urmareste si īn seara asta si daca tot nu te simti confortabil revino la locurile vechi de injectare.
Balanta, cum mai esti? Dar tu, Amary?
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg