Gravidute cu tromobofilie -cap 17-
Raspunsuri - Pagina 20
Brigit spune:
Datele prezentate pe site reprezinta un studiu facut de cele dou#259; maternitati īn cadrul unui program european.
Nu stiu ce sa fac cu progesteronul...
Pana la cerclaj dr mea nu a vrut sa scad doza, apoi treptat vrea sa ajung la 600.acum realizez ca de dufaston nu am stabilit nimic.
Inteleg ca progesteronul asta e esential pt col, cica īl rigidizeaza si il jmpiedica sa se dilate.
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg
Musette_1982 spune:
Brigit, progesteronul te mai fereste si de contractii si mai ales pastreaza placenta tinerica (nu o lasa sa fie suprasolicitata - ea nu doar hraneste si oxigeneaza, dar produce si acest minunat hormon, iar tu ii poti usura treaba). Eu am facut o alergie la Utro pe la 10s, la 12 s ne-am prins ca era alergie (noi suspectam alte bazaconii). Am luat Utro pe gura o saptamana si mi-am facut stomacul si ficatul pulbere. Mi-a vandut o graviduta Progesteron depot 3 fiole. La 13s am comandat Progesteron depo (productie Serbia) e f. ieftin si fix acelasi lucru (mai am inca 4 cutii ca barbata-miu cand s-a dus sa-l ia a calculat gresit saptamanile de gestatie . Cine vrea sa-mi dea PM). Am facut pana la 29s, o fiola (250ml) la 4-5 zile. La 30s am intrat pe Dexa si am zis ca e prea mult si hormoni si steroizi... nu stiu. A fost de capul meu intreruperea desi se poate face si pana la 32s din cate stiu. Dar balanta e mai in tema ca mine cu varsta pana la care se poate face, mai ales in cazul gemenasilor. Ea m-a instruit si in cazul administrarii fiolelor un pic ca era vorba de un produs similar cu cel nemtzesc.
MTHFR C677T - homozigot si PAI 4G/5G - heterozigot.
2 avorturi spontane - 5s in 2010 si 4s in 2011
Tratament: Fragmin 5000X2/zi, 3 NoSpa forte, 3 Magne B6, Femibion 2 alternat cu Medyn forte, acid folic 5 mg, Vitamina C 1000
in 34+ cu Marin Constantin
mada81lina spune:
Controversate mai sunt parerile medicilor in legatura cu Ddimeri, chiar nu se pot pune deaccord ?
In fine, pana una alta, mie mi-au iesit ok, 0.4 in sapt 12, valoarea trebuie sa fie sub 0.5 (valori de Synevo). Hemograma este si ea perfect in limite, dar astept cu nerabdare si rezultatul de la AntiFXa
fetelor
Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion, acid folic, Magne B6, Euthyrox 25mg
11+
balanta_tm spune:
mada, in 2 zile ai si primit rezultatul? inseamna ca nu il mai trimit in germania ci il lucreaza aici.
mada81lina spune:
Mi-au spus asa, Ddimeri se fac in Buc si AntiFXa in Germania si restul in Tm.
Primele (hemograma etc) mi-au venit in aceeasi zi pe la pranz, Ddimerii in 2 zile, cum spui, si AntiFXa inca il astept.
Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion, acid folic, Magne B6, Euthyrox 25mg
12+
Brigit spune:
Musette, multumesc frumos pt explicatiile detaliate. Ti-am dat pm pt proge.
Eu n-am o pb cu cel pus vaginal, dar ma intereseaza treaba cu el facut injectabil, mai ales dupa 20 sapt.
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg