Gravidute cu tromobofilie -cap 17-

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Andreea, eu cred ca e o problema de laborator, s-a intamplat ceva cu proba. Daca era ceva in neregula, cred ca ar fi spus, adica la cariotip, ori iese OK, ori nu. Zic sa stai linistita totusi, e bine ca ai aflat de mutatii, vezi ca Musette e cu burtica mare, se trateaza. Hai, capul sus!
Norma, ne poti spune numele medicilor? Eu as verifica antiFXa macar pentru mine, sa fiu linistita. Sustin ce spune Musette si in plus, spun ca daca d-dimeri nu e OK, deja e tarziu in sarcina mica, pentru ca d-dimeri arata ca exista o substanta in sange care apare cand exista cheaguri (Dara ne-a explicat asta)- ei, si atunci eu cred ca e prea tarziu pentru o sarcina mica.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary09 spune:

Balanta, am si eu propria teorie cu optimismul asta... Optimist, pesimist, ce ti-e scris in frunte ti-e pus...Referitor la dexa, si acum regret ca nu le-am facut la prima sarcina. Chiar daca am fost panca 2 zile, beneficiile in cazul unei nasteri premature sunt enorme pentru viata ulterioara a bebeilor.

Musette, si eu sper sa nasc in urma ta, eu nu prea am alte probleme deocamdata in afara de trombofilia asta nenorocita...Nu stiu ce sa mai cred cu ecografele astea, acum fetita a ramas mai in urma, 1600 si baiatul 1800, dar inclin sa nu cred cu exactitate masuratorile, saptamana trecuta aveau 1400, respectiv 1300 (este imposibil sa creasca doar intr-o sapt atat). Faza e, daca ecografic ies asa niste masuratori, cand mari, cand mici, dupa ce sa te ghidezi. La tine daca e reala masuratoarea si ajungi cu bine la termen, o sa ai ditai nazdravanul, intr-o sarcina cu un singur copil pot sa ia 250gr pe sapt de acum, la gemeni cam la jumatate...

Amary 30+ de +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea204 spune:

Stiu de Musette.
Sunt la curent cu tot ce scrieti numai ca scriu f rar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Eu am o mare problema cu gandirea pozitiva...chiar nu pot, dar incerc sa fiu realista, sa nu pun raul in fata si sa le iau pe rand.
Am citit un articol interesant care se leaga de subiectul asta:
http: // www. realitatea. net / 9-greseli-cu-efect-devastator-asupra-inteligentei-emotionale_933889 . html

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary09 spune:

Brigit, iti multumesc, sunt bine deocamdata, 3 in 1, bag clexane si aspenter pe paine

Andreea, si eu si sotul am facut analizele genetice la Filantropia, se intampla des sa te recheme pt. proba de sange, si pe noi ne-a prevenit, dar a fost ok proba. E vorba de cum se mentine calitatea sangelui, eu asa am inteles....

Amary 30+ de +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norma36 spune:

Hematologul este d-na Avram Simona iar geneticianul este d-na Mariela Militaru.
D-dimerii au iesit in saptamana 12 - 0,43 si trebuie sa fie mai mic de 0,5.

_
3 FIV-uri si un FET in Debrecen cu dl doctor Bodnar nereusite, FIV 4 tot la Debrecen, cu dl Bodnar ianuarie 2012 - betaHCG 246 in ziua 14, 1285 in ziua 18, acum pregnant in 17 saptamani - Doamne ajuta in continuare !
MTHFR C677T in forma heterozigota, mutatia factor XIII Val34Leu heterozigot, tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Amary, vestile sunt bune, ma bucur ca mai stau bebeii la cald.
Cum iti spuneam, cand masuratorilr se fac pe aparate diferite apar astfel de situatii, cresteri/scaderi .
Sunt si alti parametri care se urmaresc, nu doar greutatea, pt a se determina dac#259; apare suferinta fetala
- fluxurule pe artere
-cantitatea de lichid
-aspectul placentei

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

amary, oare dexa nu poate incetini cresterea bebelusilor?
ecografia ce a aratat la spital ca bebelusii au 1600 grame, respectiv 1800 grame, ai repetat-o in alta parte?

da, intr-un fel stiu si eu ca ce ti-e scris, in frunte ti-e pus. desi am momente in care ma tem ingrozitor de cum se va finaliza sarcina asta, refuz sa cred ca viata poate incerca atat de greu persoane care au deja o suferinta f mare cu care trebuie sa traiasca pt restul zilelor (si ma gandesc la persoane de genul tu, eu, paula, danezza, etc).

Mergi la inceput

Amary pana cand bagi aspenterul?
Si clexane 4*4?

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Norma, eram aproape sigura ca e vorba de dna dr Avram.
Dansa e cu d.ddimerii. eu am avut 0.2 valoarea lor.eram curioasa pt comparatie.
Oricum, si eu sunt de acord cu Alex, ca o valoare mare arata deja ca e o pb de coagulare, si e cam greu de intervenit apoi.

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT

Mergi la inceput