Gravidute cu tromobofilie -cap 17-

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Irilac multumesc mult pt incurajari, conteaza f mult sa va stiu aproape.
Si inca o data felicitari pt sarcina, sa fie totul bine, bebei sanatosi si la termen.
Eco faci dupa ce implinesti 6 sapt, atunci se poate depista inimioara cu siguranta, nu te stresezi inutil.
Cu antifxa nu am experienta si nu va pot sfatui.

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi32 spune:

Eu ma gandeam la cele cu scaun mic. Astea nu par sa puna presiune.

MTHFR A1298C homozigot, PAI-1 675 4G/5G heterozigot
1 sarcina oprita in evolutie in 2009, 6 saptamani (inainte de a afla de mutatii)
Tratament: Femibion 1/zi, Aspenter 1/zi, Magne B6 2/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

iri, felicitari pt sarcina si multumesc de gandurile bune.
ca sa vezi daca ai doza corecta de clexane, poti face analiza antiFXa, la 2-4 ore de la injectarea cu clexane.

mada, nu inteleg, de ce anume te temi de decalarea clexane-ului? eu l-am avut intrerupt 5 zile in perioada cerclajului si nu am avut nici o problema.

amary, esti ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette_1982 spune:

Buna fetelor. Hristos a inviat!
V-am citit in viteza. Felicitari noilor gravidutze.
Am fost duminica la control. Bebe are 2,55 kg, fluxurile in grafic dar la limita superioara, avans 10 zile.
Am avut niste dureri crunte ieri in torace, plamanii, ca dupa o tuse convulsiva... in spate si in piept cu dureri f puternice de nu mai puteam trage aer in piept. Dar nu tuseam, pur si simplu ma luau spontan. Ati trait vreuna asa ceva?
Va pup.

MTHFR C677T - homozigot si PAI 4G/5G - heterozigot.
2 avorturi spontane - 5s in 2010 si 4s in 2011
Tratament: Fragmin 5000X2/zi, 3 NoSpa forte, 3 Magne B6, Femibion 2 alternat cu Medyn forte, acid folic 5 mg, Vitamina C 1000
in 33+ cu Marin Constantin

Mergi la inceput

Musette, nu am avut experiente de-astea dar am vrut sa te felicit pt eco si num#259;rul magic 33. Ai o burtica taaare frumusica!

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary09 spune:

Balanta, nu prea sunt chiar OK. Am fost internata saptamana trecuta in spital, am facut dexa (3 doze la 8 ore). Mi le-a prescris intravenos din cauza anticoagulantului (evident "desteptele" de asistente mi-au facut doua intramuscular si de abia la ultima au citit in foaie). Am fost cam panca o zi jumate dupa ce le-am facut (cred ca in mod normal se fac la 12 ore), am avut intepaturi in toate organele (rinichi, ficat) dar mi-am revenit intr-o zi.
Din pacate la ecograf copiii nu mai crescusera deloc, ba chiar fetita a scazut, maine ma duc la un eco 4D, sper sa fi fost setat aiurea aparatul, insa daca se confirma....Stii cum se zice, de ce ti-e frica, nu scapi....Eu tot sper sa-i mai duc cumva, nu stiu cum, inca cateva saptamani fara sa intre in suferinta fetala, dar deja stiu ca in momentul in care se confirma retardul de crestere sansele sunt minime...Colul era inca inchis, dar scurtat (2.7), contractii am si eu, dar rare, ca stau mai mereu in pat si iau no-spa si magneziu... De pe o parte pe alta, ma intorc doar daca ma tin de ceva, burta arata ca una la termen, sunt curioasa cum ar arata peste o luna jumate. La spital toata lumea ma intreba daca m-am internat ca sa nasc
Se pare ca ajuta statul cu fundul mai sus, toate fetele cu cerclaj in spital aveau caramizi sub picioarele patului. Eu zic sa stai linistita, daca o sa reusesti sa tii contractiile sub control, n-ai cum sa nasti prematur daca stai la pat... Sa stii ca o prietena de-a mea a reusit cu contractii dureroase de la 3 luni, col scurtat si in ultima luna col deschis, sa nasca la 39 de saptamani (ea a luat duphaston si nifedipin toata sarcina pentru contractii).
Daca o sa fie bine, poate o sa mai intru, daca nu, nu va mai povestesc.... Daca nu o intru in spital, am sa va citesc si o sa va tin pumnii la toate sa aveti bebei sanatosi la termen...

Musette, felicitari pentru grasunel, e f.mare pentru 33 de saptamani, acum esti in afara oricarui pericol... Se pare ca lui i-a placut anticoagulantul, nu ca la ai mei...

Amary 30+ de +

Mergi la inceput

Amary, dar acum ai împlinit 32 sapt, nu?

Sper din tot sufletul sa fiti bine, si tu si bebeii. Doamne ajuta !

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary09 spune:

Brigit, nu, din pacate doar 30. Tin pumnii la cerclaj, sa treci usor peste hop-ul asta

Amary 30+ de +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Musette, aratati minunat toti 3! Felicitari pentru masuratori, suna tare bine! Problema cu durerile de piept ar putea avea legatura cu injectiile cu dexametazona?

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Calculasem la un moment dat cat te-am dat disparuta, stii tu -wishful thinking
Sper insa ca maine sa primesti vesti bune. Stiu de la o prietena ca în cazul un care se suspecteaza retardul de crestere intrauterina f important e sa se determine si cant de lichid, IR urile si sa verifice placenta. Greutatea în sine nu spune totul, mai ales ca sunt aparate diferite. Important e sa fie bine si sa mai stea în burtica .
Multumesc mult pt incurajari!!!

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT

Mergi la inceput