Gravidute cu tromobofilie -cap 17-

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Si la mine sotul s-a specializat in intramusculare, are si māna usoara, am noroc.
Eu mai am doar cateva agolutine, dr mea zice ca dupa cerclaj sa iau utrogestanele oral si ca nu ar mai suplimenta doza injectabil. Mi-a mai dat sa iau si polygynax ovule, trei zile īnainte de interventie si īnca 5 dupa. Incetul cu Incetul ma iau emotiile, asa e cand stii dinainte, ai timp sa te gandesti.
Nicostea, interesant cu pozitia, mi-am notat tot.
Cu vinisorul ce sa spun, nu am nici pofta si nici nu pot bea, mi se face rau instantaneu, desi eu pe perioada fiv-urilor obisnuiam sa beau un pahar la cina.

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

cand ai cerclajul?
antibiotic iti da? utro vei lua mereu oral post cerclaj sau doar o perioada?

Mergi la inceput

Balanta, azi astept tel de la dr sa imi spuna ziua. Ori vineri , ori la inceputul sapt viitoare. Da, sigur imi da antibiotic, mi-a zis ca imi vor pune īn branula la spital si apoi voi avea de luat oral. Utrogestan oral doar pe perioada sangerarii. Tu ai sangerat mult? Clexane opresc cu 24 de ore inainte iar aspenter am oprit deja.

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

eu am sangerat f mult in timpul cerclajului si apoi doua zile destul de mult. dupa externare, vreo 4-5 zile parca am mai avut spoting.
bafta maxima!

Mergi la inceput

sa fie!!!
recunosc ca pe de o parte ma nelinistesc, pe de alta ma incurajez singura, ca va fi mai bine cu cerclaj facut ... stiti si voi vorba aia curaj gaina ca te ...cos

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Brigit

sa fie!!!
recunosc ca pe de o parte ma nelinistesc, pe de alta ma incurajez singura, ca va fi mai bine cu cerclaj facut ... stiti si voi vorba aia curaj gaina ca te ...cos

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT

Brigit te tzuc tare tare si mult curaj iti doresc. Ai sa vezi ca totul va fi bine, e o hotarare f inteleapta, ii va tine pe bebei mai mult la caldurica. Ma gandeam si la mami vreau, poate daca apuca sa faca si ea cerclajul bebe Andrei mai statea putin in burtica.Asa ca nu trebuie sa te stresezi ca tot ce faci faci ca sa le fie bine micutilor din burtica

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Trebuia sa incep cu Hristos a inviat, da m- am grabit sa o incurajez pe Brigit

Dragelor, de spatamana trecuta am inceput sa va citesc si eu, mai precis de cand am facut testul beta care mi-a iesit pozitiv. Sunt f bucuroasa, dupa 2 FIv-uri facute in Ungaria, am reusit de data aceasta in Cehia. Dar sunt in acelasi timp si speriata, pentru ca nu stiu ce am de facut acum. Pana la beta aveam totul clar ce trebuie de facut....dar sincer doar in visele mele ajungeam in faza in care sunt acum si nu prea m- am documentat ca sa stiu care sunt pasii urmatori. Din cauza mutatiiloor de la semnatura fac clexane de 0,4....cum verific daca doza e corecta? Nu stiu ce alta analize ar trebui sa mai fac in plus...dupa atatea esecuri mi- a si frica sa ma bucur.Ati putea sa ma ajutati cu niste sfaturi? Probabil ca pe la sfarsitul lunii/inceputul lui mai voi merge la eco sa vad cati sunt.

Balanta, te urmaresc de f f mult timp. Iti doresc numai bine tie si bebelasilor tai, sa-ti dea DD putere si rabdare sa treci cu bine peste aceasta perioada

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada81lina spune:

Fetelor
Maine merg sa-mi fac primul Anti-FXa. Am asa un stres cu decalarea Clexanului, la voi a fost ok ? Il fac pe la 6 dimi, si pe la 9 merg la Synevo. M-am gandit sa merg diseara la sala, putin de mers pe banda, bicicleta, sa ajut la circulatie, oricum eu merg la sala cam de 2-3 ori pe sapt, asa putin, o ora de miscare moderata, dar cu sarbatorile astea n-am mai mers de o sapt.

Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot

Tratament: Clexane 0.4, Femibion, acid folic, Magne B6, Euthyrox 25mg

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi32 spune:

Madalina parca stiam ca bicicleta nu e foarte recomandata pentru ca stai in fund pe ea, mai degraba banda.

MTHFR A1298C homozigot, PAI-1 675 4G/5G heterozigot
1 sarcina oprita in evolutie in 2009, 6 saptamani (inainte de a afla de mutatii)
Tratament: Femibion 1/zi, Aspenter 1/zi, Magne B6 2/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada81lina spune:

Au acolo biciclete dinalea pe care stai ca pe scaun, si dai la pedale cumva in fatza asa. Au spatar, nu stiu cum sa explic, dar sunt f comode.

PS fara a face reclama, asa arata http://www.hellofitness.ro/fitness/biciclete-fitness/bicicleta-fitness-cycle-r-kettler.html

Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot

Tratament: Clexane 0.4, Femibion, acid folic, Magne B6, Euthyrox 25mg

10+

Mergi la inceput