Bv Chito,Amy,kovacsc! Hai danaang,lakioana!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

multumim de urari fetele. pupam
JD, si eu fac 32 ani in iunie. si chiar intentionez sa-l fac si pe bebe 2:) poate seamana cu mine :))
danaela, eu mi-am facut singura din vata invelita in fase sterile. mi-au fost super utile in spital ca imi puneam tampon normal si alea deasupra (fiind fluxul destul de mare) si a fost ok asa. apoi acasa, am renuntat la vata.
Anca, multumim de urari.
Cristina, bine ati revenit! te asteptam cu poze.
Tala, ce frumos povestesti de comorile tale..
ronina, pupam

despre noi. suntem bine. Alexia e cumintica si eu aproape odihnita. azi mergem la pediatru. mie mi se pare ca s-a mai ingreunat. dar sa vedem ce spune cantarul.
sa aveti o zi minunata! pupici la mamici, burtici si bebici.

Mirela, mami de Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Neata,
Raportam si noi dupa o absenta justificata ca am scos firele de la operatie, dureri de operatie si de cap nu am mai avut. Am reusit sa ma incadrez intr-o ora cu scosul firelor si drumul la Medicover, astfel incat piciul nici nu a apucat sa se trezeasca, fiind acasa cu mama si cu Rares.
Tala, nu stiu ce sfat sa-ti dau cu David, ca eu ma ocup de Rares ca si inainte pe perioada asta de icter cat doarme Vlad mai mult. Noi avem carticele de activitati pentru varsta lui cu facut multimi, colorat, facut perechi de elemente, origami, activitati la care eu supraveghez si ii citesc instructiunile. Azi o sa-l scoata mama in parc la copii, pana imi fac curaj sa ies eu cu amandoi. Tu il tii acasa pe David? la noi e vacanta la gradi si sta acasa pana la sf saptamanii viitoare.
Meg, foarte faine atelierele alea de la fabrica iepurasilor, insa e f departe de mine locatia...si m-ar rupe la bani cu taxiul.
Happy, la multe lunite si multi ani frumosi Alexiei! sa va bucure vietile mereu!ma bucur ca sunteti ok si esti odihnita. tinem pumnii la vizita pediatrica
Kovacsc, foarte emotionanta povestea voastra
Aredwin, fii tare pe pozitie si nu uita sa te odihnesti...ca sa creasca cantitatea de lapte

Miha, mamica fericita de Rares (11.03.2007) si Vlad (02.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Cristina, bine ati revenit acasa!
Irina, felicitari ca ati scapat de buric!

Imi pare rau cu alaptatul, ca in multe cazuri se dovedeste atat de complicat si dificil. Sper sa gasiti solutiile care vi se potrivesc...
La noi de exemplu depindea mult de ce si cat mancam eu; cum mancam un pic mai putin si mai scadeam 0.5-1kg, cum d-soara avea program de masa non-stop si plangea si nu mai reusea sa doarma, ca voia tot sa pape; pe de alta parte se spune ca nu conteaza cat mananca mami, fiindca lapticul s eproduce din rezerve... si stiu destule mamici care au slabit tare usor si rapid alaptand... dar nah, presupun ca orice regula mai are si exceptii si nu la toate persoanele functioneaza la fel.
Ce vreau sa spun este ca s-ar putea ca teoria (verificata si de multe cazuri practice) sa nu se potriveasca ...nu va stresati pentru asta si incercati sa gasiti ceea ce functioneaza in cazul vostru (nu conteaza ca nu functioneaza cum ar trebui, conform teoriei! conteaza doar sa functioneze si sa fiti fericiti amandoi/amandoua: si mami si bebe!)

J.D. e devreme pt inducere, stiu...dar cica din cauza tensiunii la limita nu vrea dr. sa mai astepte.
Incerc sa am incredere in ea...dar un pic mi se pare exagerat, fiindca tensiunea mea e tot asa de luni bune deja: e mare (135/85),cu unele variatii, dar nu da semne de crestere in timp. Si-atunci tensiunea e tot atat ori acum, ori peste o saptamana, ...deci nu vad logica.
Acuma... sper sa fie totul ok si sa depasim momentul cu bine.

De stimulat nu stiu exact ce si cum a facut dr.
Zicea ca daca tot e colul deschis, o mangaie/gadila pe cap pe bebe ... mie mi-a dat mai degraba senzatia de fortare a colului sa se deschida mai tare. Inca mai am usoare senzatii nasoale, dar e incomparabil mai bine fata de ieri.

Raportez si o stare de spirit mai ok; avantajul oboselii cronice: nu mai ai nici puterea sa te enervezi. Ma simt doar ca un zombie.
De ieri dupa-masa am greturi si arsuri crunte (habar n-am de ce), care n-au vrut sa cedeze nici din greseala nici pana acum, asa ca n-am prea reusit sa dorm mai deloc din cauza asta.
Inca mai caut solutii, poate poate gasesc ceva care sa mearga.

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

PS: AMR 1 zi ...maxim 2

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinutza82 spune:

Salut gagici. Intru si eu in ceza azi, Doamne-ajuta!

Dorina, mami de Stefan (14 mai 2008) si 38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelli spune:

bafta multa dorinutza,sa auzim numai vesti bune

38+ Maria-SiminaDoamne ajuta-ne sa fim cu totii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Dorinuta iti doresc o nastere usoara si refacere rapida! plus bebe mancacios

Meg e tare departe de noi hotel caro plus ca noi cam facem si acasa ce se face acolo. Eu il tin pe David acasa cam pana face matilda macar 2 luni pt ca recunosc ca imi este teama de ce poate aduce de la gradi (acum de exemplu are colegi suspecti de scarlatina)
Miha eu in perioada dormicioasa a Matildei eram in pat cu dureri groaznice, iar acum cand doarme ea nu stiu cum sa fac mai repede mancare, sa spal mormane de rufe (chiar nu stiu cum adaunam atatea) si altele (desi mi-am propus sa nu exagerez si vad ca ma tin de promisiune deocamdata). Ne mai jucam cand iesim afara pt ca pitica doarme dusa.

Happy felicitari pt starea ta

Ronina multumesc, trecem noi si de hopul asta. S-ar putea ca problema mare sa fie mai mult in mintea mea (coc stresul asta cu mult timp inainte de nastere). David pare totusi fericit (e adevarat ca a primit excesiv de multe cadouri in ultima perioada si el din totdeauna a stiut sa se joace mult si frumos si singur). ma simt eu vinovata ca-l tin izolat. Macar m-am linistit in privinta iubirii, acum stiu ca-i pot iubi pe amandoi la fel de intens si este intr-adevar minunat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Dotinutza, tinem pumnii sa fie bine!

Dia, sincer uitasem de problema cu tensiunea. Pana la urma stiu ei medicii ce vor sa faca si de ce. Important e ca tu si bebe sa fiti bine.

Happy, intr/un fel e mai bine sa ai copii mai tarzior. Eu constat ca am mult mai multa rabdare decat aveam acum 10 ani.

Si eu m/am trezit cu niste greturi ieri dimineata si dureri de cap. Aseara am avut contractii dureroase care nu m/au lasat sa dorm pana pe la 2. Iar Finn m/a trezit la 6.20. Abia astept sa se faca ora de somn sa ma intind. Azi am tot avut o scurgere rozalie de cate ori am mers la baie. Scuze pt detalii. Cred ca bebe se pregateste. Sa vedem daca rezistam pana vineri la control.

Finn Constantine 15.10.2009 si 38+ Euan Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelli spune:

jd cu greturile si eu ma lupt de cateva zile,sunt si de la arsuri cred,am mai minkt si ce nu trebuie :(,cat despre secretie,bebe trebuie sa mai stea ,vorbeste cu el poate il convingi,nu de alta dar parca trebuia sa nastem in aceeasi ziglumesc desigurincearca sa te odihnesti mai mult,observ ca si la capitolul asta sunt modificari.iar adorm greu seara,dar in schimb pot dormi dimineata si uneori dupa-amiaza si mai recuperez, in schimb ma cam doare capul si imi curge nasul,sper sa nu combin vreo racealasa ne tii la curent cu starea ta

38+ Maria-SiminaDoamne ajuta-ne sa fim cu totii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_cp spune:

Pup gagicile!

Imi pare rau ca nu pot sa intru atat de des pe cat mi-as dori, dar Gaza imi ia tot timpul. TOT. Nu stiu cum reusesc mamicile cu 2 copii sa se descurce.. va apreciez din tot sufletul!

Eu cred ca am depresie post-natala, desi ar cam fi trebuit sa treaca deja la 3 saptamani.. Insa incerc sa ma mentin pe linia de plutire. Ii dau numai lapte matern, dar mai mult la bibe pt ca la san imi adoarme imediat si nu papa cat trebuie. O sa incerc sa-i scot bibe cand face 4 kg (probabil la o luna). In rest, cred ca il pasc colicile, ca a inceput sa maraie mai des si se vede clar ca-l doare burta. Tot ce pot sa fac e sa sper ca nu va veni perioada aia crunta cu palnsul ore in sir.

Am citit ultimile pagini pe diagonala si vreau sa felicit proaspetele mamici si sa urez multa bafta celor ce urmeaza!

Dia incearca sex si stimularea mameloanelor. La mine a mers sexul, sunt convinsa. Multa bafta

Ardewynn, si eu am facut rani la sfarcuri, imi curgea sange de fiecare data cand sugea Gaza insa m-am dat cu aloe (direct cu frunza din planta) si mi-au trecut in 2 zile. Acu' nu mai am nicio treaba. Incearca..

Mergi la inceput