Bv Chito,Amy,kovacsc! Hai danaang,lakioana!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Bafta,Dorina! Tinem pumnii sa fie totul bine si sa revii repede sa ne povestesti cum a fost!Hai dorina!

Hai Dia!
Ronina, ti-ai luat rochita? nu ne faci si noua o parada a modei?
Dana, te pup si ma bucur ca mai intri sa ne povestesti. La mine Rares era asa lenesut si am cazut repede in capcana lp. Acum, facand comparatie cu ce n-a mers prima data in privinta alaptatului, gasesc ca Vlad e mult mai harnic si mai mancacios, Rares era mancacios, dar si rau de foame, in schimb lenes...aa si acum am avut colostru din 6 luni de sarcina, si laptele a venit natural, fara febra si in cantitate normala..si in plus conteaza foarte mult increderea in tine si determinarea.
Tinem pumnii sa scapati repede de bibe sa-l dau pe brazda repede pe Gaza...ca e f obositor sterilizare, mulgere,plus mese dese

Miha, mamica fericita de Rares (11.03.2007) si Vlad (02.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Buna, intru la subiect pentru a incuraja gravidutele care inca nu au nascut: sora mea, in varsta de 35 de ani si 5 luni, a nascut azi-noapte la Filatropia o fetita de 3447g .A fost prima nastere, la ora 0,54 s-a trezit mamica din somn cu dureri ca de ciclu, a fost la baia unde a constatat o mica sangerare, si-a facut un dus dupa care a sunat doctorita care s-a nimert a fi de garda, s-a suit in masina si la ora 2,30 era in Bucuresti (locuiesc la 90 de km de bucuresti) la poarta spitalului. A inceput din prima jumatate de ora cu contractii la 5 minute, rapid la 3 minute, pe drumul spre bucuresti a fost consiliata prin telefon de cumnata cum sa respire..La spital avea deja dilatie 7 (duce inapoi la farmacie trusa de epidurala) si la 3 si 40 de minute, adica sub 3 ore din momentul in care a fost trezita de cea mica, o avea in brate . DPN-ul era pe 5 aprilie, dar bebita s-a lasat asteptata.Cumnata a nascut in septembrie tot dupa 4-5 ore de la prima contractie si tot trecuta de 30 de ani si cu prima nastere a fost. Am dat buzna peste voi pentru ca am aproape de mine 2 exemple pozitive care mi-ar fi prins bine acum 6 ani cand am nascut si mi-era o frica.... nejustificata, nasterea a fost simpla [e langa durerile de san de dupa si noptile nedormite din cauza colicilor.DianaD & Alexandru 12 04 2006www.ghid-az.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinutza82 spune:

Buna! Eu sunt Maria-Teodora, am vazut lumina zilei astazi la 14:45 si am 3300kg. Nush ce nota am luat si nici catzi cm am, dar ma simt bine si mami la fel. Mami e inca sub efectul anesteziei deci nu au inceput inca durerile, speram sa nu fie f mari. Va pup si va multumim pt majorete

Dorina, mami de Stefan (14 mai 2008) si 38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Dorina,
- te asteptam cu vesti bune!

Tala, cred ca e o reactie normala pentru un copil sa il deranjeze cand trebuie sa imparta atentia mamei si a tatalui cu altcineva - chiar si cu o surioara pe care o adora! dar dupa os curta perioada de ajustare sunt convinsa ca veti gasi un nou echilibru, in care toata lumea sa fie fericita!

J.D., se pare ca te asculta bebe si se pregateste sa isi faca aparitia? scoatem motate si pt tine (sau mai asteptam un pic?)

Dana, imi pare rau ca nu merge papatul mai simplu si la voi!
Poate totusi reusesti sa-l convingi sa pape si singurel - implica un pic de efort, dar ... e baiat mare si puternic, cu siguranta se descurca!
Intr-un fel cat sunt micuti e mai simplu cu biberonul, dar pe de alta parte cu cat se obisnuiesc mai tare asa, cu atat protesteaza mai rau la orice schimbare care implica mai mult efort din partea lor.
(mamei mele i-au spus in spital sa se mulga sa-mi dea din biberon pana ajung la 3kg...si din cate povestea a fost tare tare obositor pentru ea; iar eu sa sug...nici vorba, adormeam imediat - normal, e mai comod din biberon; si la un moment dat s-a enervat tata si in loc sa-mi dea laptic mi-a dat doar un biberon gol ... si daca lapte ioc, m-am pus si eu sa sug ca poate poate, si tot nimic... dar dupa faza asta, cand m-a dus la mama la san n-am mai facut mofturi deloc, spre marea lor incantare)

Sper sa gasesti solutii pt ridicat moralul si iesit din depresie/melancolie sau ce o mai fi.
Gandeste-te ca veti avea un Paste in 3, anul acesta va va vizita si iepurasul (acum ca are un copil cuminte pe care sa-l rasfete)...si in fiecare zi adunati amintiri minunate care le puteti pastra pentru totdeauna!

(la noi daca dr. a stabilit clar ca vineri cel tarziu ne vedem la spital... am negociat cu iepurasul sa faca bine sa aduca un cadou mititel si pt bebelina)
...are multi stregari in plus pe lista anul asta dl. iepuras - numai de la odiseea noastra se aduna deja o gramada

Intre timp... d-soara mea s-a grabit sa urce pe scari, a alunecat si a cazut in spate si s-a dus din treapta-n treapta pana jos Din fericire ne-am ales doar cu o sperietura serioasa parca nici nu-mi vine sa cred ca a scapat asa usor.
Ii multumesc lui D-zeu ca are grija de ea si i-a dat un inger pazitor atat de atent... are saracul de lucru nu gluma, cu asa un copil zglobiu.

Parca au mai disparut si arsurile si nu ma mai simt de parca am inghitit un vulcan. Nu stiu daca de la mancare sau de la sperietura, dar cert e ca au mai trecut.

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Felicitari, Dorina! Bine ai venit Maria Teodora!Refacere usoara, mami si mult mult laptic!

Miha, mamica fericita de Rares (11.03.2007) si Vlad (02.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Dana sper sa nu fie chiar depresie. Mai degraba cred ca e oboseala. Desi acum ma ajuta enorm tati e suficient sa fiu mai obosita putin si incep sa bocesc (la primul nu stiam la ce sa ma astept, dar acum pur si simplu ma ingrozeste ideea de oboseala crunta si cronica). Cere ajutor cat mai mult si cat mai tare sa te auda cine trebuie. Pe Gaza nu-l lasa sa motzaie la san (eu vorbesc...David la fel facea si petreceam mufati in medie o ora jumatate la san la fiecare supt). Insa vorba lui Miha mi se pare ff obositor sa te mulgi, sa sterilizezi...Nu ajuta sa-ti creezi scenarii apocaliptice cu colicile ce e posibil sa urmeze - mai bine te gandesti ca veti fi norocosii fara colici.
Nu stiam de tratamentul cu aloe, dar trebuie si tinut cont ca sunt unele persoane alergice la aloe. Pe mine m-a ajutat fantastic Lanshinoh.
Dianad felicitari!
JD sa ne dai de veste cum te mai simti, se pare ca fratiorul e mai grabit ca Finn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Dorina, super vestile! Felicitari mami!!!!
Bine ai venit pe lume Maria Teodora!

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marci_mami spune:

Felicitari Dorinutza!!!Bine ai venit Maria Teodora!!!

40+ Bianca Melissa
mami de Oliver Nikolas -05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelli spune:

felicitari dorinutza,bine ai venit teodora!!sanatate multa va doresc!!

38+ Maria-SiminaDoamne ajuta-ne sa fim cu totii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

Felicitari, dorinuta! Bun venit maria teodora!
..refacere rapida si pain-free mamicii, viata lunga cu sanatate micutei!

dana, mamicile cu 2 copiii au mai mult antrenament si stiu la ce sa se astepte; sa vezi si tu la bb2 ca o sa ti se para totul mult mai simplu.

tala, lui matei nu prea ii plac activitatile artistice pe acasa, deci noua ne-a fost utila fabricaiepurasilor, plus ca e aproape de noi.

dia, ce emotii cu cazutul pe scara! azi vad ca e ceva in aer, matei a dat cu capul de mobila si si-a facut vreo 2 julituri in parc (bine, el se da cu bicicleta pe la rampe, deci e de asteptat sa o mai pateasca..); nasa fetitei m-a sunat ca f-su s-a julit la cap...

meg,dematei(9.02.2007) si Ana (7.03.2012)

"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)

Mergi la inceput