Cainii au mai omorat un copil(2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Citat:
citat din mesajul lui histamina

de acord cu tine.
atunci, eutanasierea este singura solutie. nu e nici morala , nici imorala,pur si simplu este singura.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea

Mai tu
Nu este singura, ti s-a mai spus. ia exemplu de la celelalte tari. Problema ta sunt oamenii care isi abandoneaza cainii nesterilizati pe strazi, cainii se inmultesc si te fugaresc pe tine sau musca alti oameni.
Degeaba inlaturi cainii de acum, ca peste 3 zile de la eutanasierea in masa vor aparea altii.

**Fur is for petting***

http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts
http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts#!/profile.php?id=100001793812916

Problema majora acum sunt cainii existenti, nesolutionata aceasta problema numarul lor va creste incontrolabil.

Xio tu ai cititi postul lui Carmencat? Ce parere ai despre ce spunea ea acolo, situatia reala a adaposturilor si a fezabilitatii solutiei pentru care militezi tu?

Ai citit ce spune ea acolo: "Dar, cainii musca ACUM. Eu ACUM nu imi pot lasa copilul la joaca in parc, eu ACUM nu pot iesi la plimbare cu cainii personali in lesa pe strada, eu ACUM sunt nevoita sa duc cainii cu masina la veterinar in conditiile in care veterinarul este o strada mai incolo, maxim 200m."

Eu sunt impresionata de pasiunea si modul in care spui ca te dedici acestei cauze insa esti din pacate idealista si ai impins putin la extrem militantismul tau, cel putin aici. Nu te judec, doar constat.

Realista si ancorata in realitate este opinia postata de Carmencat, care cu toata dragostea pentru cainii maidanezi si eforturile pe care le-a pus si le pune in incercarile de a-i salva admite ca nu toti poti fi salvati, ca sunt un pericol si ca viata in adaposturile existente ACUM in Romania este pentru unii mai rea decat euthanasia.

Iar solutia sterilizarii spune ea (si o cred tinand cont de cum a argumentat si de situatia din Bucuresti "post- sterilizare") nu poate fi functionala.

Cu o atitudine si o pozitie ca ai ei sunt mult mai multe sanse sa castigi sustinere decat cu "cine nu e cu mine e un ucigas de caini".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Maidanezii au multi simpatizanti si cotizanti, in schimb, orfanii sunt ai nimanui.

Un articol, care pe mine ma intristeaza :

http://www.evz.ro/detalii/stiri/raport-despre-viata-crunta-din-orfelinate-jumatate-dintre-copii-nu-merg-la-scoala-sunt-b-9751.html?utm_source=export&utm_medium=rss&utm_campaign=eziare

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_b spune:

Pai pt ca de maidanezi te impiedici pe strazi si-i mai vizibil daca te dai bun si milos si ca vrei sa salvezi lumea, orfanii stau ascunsi prin diverse unghere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:
citat din mesajul lui allinta

Maidanezii au multi simpatizanti si cotizanti, in schimb, orfanii sunt ai nimanui.

http://www.evz.ro/detalii/stiri/raport-despre-viata-crunta-din-orfelinate-jumatate-dintre-copii-nu-merg-la-scoala-sunt-b-9751.html?utm_source=export&utm_medium=rss&utm_campaign=eziare

allinta

Sunt foarte multe ONG-uri care se ocupa de orfani, sunt niste copii nefericiti insa exista si legi si structuri de stat care ii ocrotesc atat cat se poate in Romania si foarte multe fundatii care isi directioneaza eforturile catre orfani.

Nu cred ca paralela isi are locul, pana la urma oricine decide ce face cu banii proprii insa responsabilitatea orfanilor sau a maidanezilor nu ar trebui sa fie a societatii civile intr-un stat sanatos.

Mergi la inceput

Este o explicatie plauzibila.

Orafanii sunt adultii de maine. Neavand grija de ei, vor ajunge ca maidanezii scapati de sub control.

allinta

Mergi la inceput

Ne-a vizitat actorul american Mickey Rourke. Cineva a reusit sa il convinga sa cotizeze cu 250 000 de dolari pt infiintarea unui adapost pt maidanezi. Asta in conditiile inn care orfanii traiesc ca vai de ei, iar la 18 ani sunt aruncati pe strazi, fara nicio perspectiva.

allinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

eu tot nu inteleg rostul comparatiei intre maidanezi si copii, zau!

giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."

Lumina sfanta pentru copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:

allinta

Da, intradevar, uita-te pe acest forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:

Este o explicatie plauzibila.

Orafanii sunt adultii de maine. Neavand grija de ei, vor ajunge ca maidanezii scapati de sub control.

allinta

Ca sa fiu in ton : "ia-i acasa". Din cate stiu sunt organizatii, ONG-uri, exista legislatie care ii protejeaza samd.Deci, nu sunt ca si cainii, ca nu ii vrea nimeni omorati. Daca tot ai facut paralela asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_b spune:

Xio, aici este un forum despre copii. probabil ca "desprecatei" o sa gasesti mai multe afinitati.
In ceea ce priveste orfanii, nu se vede padurea de uscaturi. Oamenii, simtindu-se depasiti sa se aventureze intr-o chestie mai ampla, prefera, ca sa se simta impliniti, sa arunce oase la catei. oase la orfani nu se poate. E mai la indemana. Copiii presupun responsabilitate, planuri de viitor, gandire pe termen lung. Cainii, nu (din punctul unora de vedere, bineinteles).Asa ca oamenii prefera lucuri pe termen scurt.

Mergi la inceput