Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 {5}
Raspunsuri - Pagina 4
ursulet33 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ane-maria
nici eu nu i-as da zahar in primul an, creaza dependenta si nu-i faci nici un bine pentru viitor.. ANE-MARIA mamica fericita de Bianca Maria ( 08.02.2012) |
aerlilian spune:
Amelia, mie mi s-a spus ca sanul este solutia tuturor problemelor, cu atat mai mult a colicilor. Asa ca procedezi foarte bine!
Anca, fondul unui om nu se schimba asa usor...Tot buna, calda si sensibila esti, doar ca esti coplesita de probleme acum. Drept dovada a sensibilitatii tale: nu multi ar lua in seama accidentul unei pisici...Ia sa vezi tu cum te vei topi in zambetele copiilor tai!
anca_cls spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ane-maria
Eu cred ca zaharul ii face mai rau la burtica, i-am dat si eu o perioada asa cum zici tu , ceai indulcit si nu a ajutat-o deloc, cred ca mai rau ii facea, pt ca seara incepea "distractia" dar poate la voi functioneaza.. ANE-MARIA mamica fericita de Bianca Maria ( 08.02.2012) |
Am facut cum a zis pediatra...O sa incerc fatra zahar sa vad dc bea...Pe noi ne ajuta...
mamica fericita foc de Eva Georgiana
My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena Anca, eu n-as da inca zahar la copil. Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011) |
zahar....cu siguranta un mare NU!!!!!!!!!!
are dreptate Alice!
mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
Anca_cls, Anne-Maria cititi acest link:
http://www.paradisulverde.com/Alimentatie/Dulciuri/zahar-moartea-alba.html
mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
mihacor spune:
citat din mesajul lui ALTESA neata!uf ce noapte....sotu nu ca sforaie,horcaieeeee de ma scoate din sarite si stau treaza toata noaptea sa-l mai misc sa nu mai sforaie ca mie ca-l trezeste pe bebe si cand colo bebe nici nu clinteste(doarme intre noi bb),cand se opreste tati incepe bbicu frichineala si uite asa mi-am petrecut noaptea pana la 5.30 cand s-au potolit am2 si am dormit si eu 2 ore. Pe bebe ca sa nu se mai frichi il mai mufam la san da pa tacsu unde sa-l mufez. Mama ce-mi venea sa-l arunc din pat implinita de Rafael-Ioan |
ALTESA spune:
Al meu a inceput serviciu si e obosit darrrr dupa ce ca e obosit mai sta si pana la 12,1 noaptea la calculator,asta ma enerveaza si apoi tre sa-i suport horcaielile.
Aaa si apropo de dormitul fara sot ,eu nu sunt de acord mai bine sa horcaie decat sa-l inlocuiesc cu mama sau soacra ca o dau acum in paranoia Ancai ,ca uite asa usor il dai afara din pat,mai rauuuu il ilocuiesti cu altcineva(fie ea si mama),si uite asa fara sa-ti dai seama il dai afara din viata ta.
Cand s-a simtit el f. obosit m-a intrebat daca poate folosii alta camera si l-am lasat (desii nu mi-a convenit) si cred ca a vazut ca de atunci ,mort,copt sta si horcaie langa noi.
CristinaGoji spune:
citat din mesajul lui ALTESA Pe bebe ca sa nu se mai frichi il mai mufam la san da pa tacsu unde sa-l mufez. Mama ce-mi venea sa-l arunc din pat implinita de Rafael-Ioan |
La celalalt san.
Adc - nu eu eram cu noptile nedormite, Mihaela era. Eu nu sunt deloc pasnica dupa o noapte nedormita.
mihacor spune:
pai el fuge de langa noi,ca zice ca dupa aia e prea obosit la lucru...in ultimul timp vad ca mai doarme cu noi,ca m-am certat rau de tot cu el,ca nu statea deloc cu bebe si cu mine atat mai putin...mi-a dat replica ca el munceste si cand e acasa il alerg de la un magazin la altul,de la farmacie la doctor si tot asa,si nu mai are timp sa stea cu noi,si ca acuma bebe e prea mic,cand creste mai mare e altfel...si eu i-am dat replica:si cand creste mare copilul si intreaba cine esti,eu ce sa ii zic,omul care ne face cumparaturile?a ramas masca si de atunci incearca macar o ora pe zi sa stea numai el cu bebe.
barbatii astia...de multe ori am impresia ca inca e un copil.
ica7 spune:
bulintza, cristina si al meu tot putin mananca. are 3 luni si nu trece de 100 ml la o masa. Rareori mananca 120 si ffff rar 150...
mihaela atat de obosita si atat de plina de inspiratie...iti prieste mamico :)
ileana si fetelor care aveti probleme cu colicii pe noi ne-a ajutat ceaiul de fenicul cu chimen de la humana. e instant, adica se prepara f repede, nu contine zahar sau alte prostii si are lactoza ceea ce e f bine pt ca il ajuta sa faca si kk. pe cuvant ca-mi vine sa zic ca acest ceai ne-a scapat de colici, sau cel putin de cand i-am dat s-au ameliorat...si inca ii mai dau. il gasiti in supermarket, dar eu l-am comandat si la farmacia tei pt ca e mai ieftin.
puiutza...oare de ce ai vrut sa treci singure prin tot ce ne-ai povestit ca ai trecut? sunt convinsa ca fetele cu experienta care scriu aici ar fi avut sfaturi ff utile pt tine. am vazut poze sa-ti traiasca bebelusa simpatica!