Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 {5}

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Bulinut m#259; repet, dar sunt si copii dintr-astia. Carina mea e din categoria asta: 250 g/ luna de la nastere pana la 4 luni. Am incercat toate tipurile de LP si nu a acceptat nimic: ori refuza ori voma tot. Nu a avut nici o carenta, a-a dezvoltat ff frumos: la 4 luni jumate se tara pe burta, la 8 luni jumate mergea singura.
Altesa Eu la 23 de ani si o luna am n#259;scut-o pe Cari. Incercam de la 20 sa r#259;mān gravida. Am facut tratament si monitorizari si asa a aparut domnisoara. La Toma, am lasat totul in voia sortii- nu mai vroiam medicamente si monitorizari. Si iat#259; ca dupa 8 ani jumate s-a hotarat sa apara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

carina o sa incerc sa ma calmez cumva...

eu la rares am ramas din prima luna...dar nu mai incercasem inainte caci am avut tot felul de probleme si dupa doi ani de tratamente, din care 6 luni numai cu homeopate, am ramas din prima...iar la bb2...a venit barza pe neasteptate ca eu teoretic nu mai aveam voie sa fac un bb2 caci si asa si pe primul l-am facut cu dispensa de la neurolog...asa ca uite cum a aparut bb Filip si Doamne Ajuta sunt bine si eu cu coloana...in sensul ca nu s-a intamplat ceva foatrte rau

eu sunt bolnava cu dulciurile si nu va pot explica cum a fost cu diabetul...crunt, imi mai lua soctu cate ceva dulce ptr diabetici si savuram o bucatica de cioco de ziceai ca e Dumnezeu pe pamant


revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Bulinut stiu ca nu e usor sa te calmezi cand e vb de copilul propriu, dar mai stiu ca nu ajuta nimic: nici medici, nici vitamine, nici hranit in somn. Eu ajunsesem buna de internat la nebuni .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

de o saptamana ma delectez cu pozele bebicilor vostri pe facebook,i-am analizat pe toti cu rabdare mama ce apetisanti sunt toti,de fapt sunt cativa care nu au iesit la strigare asa ca ma duc sa vad ce mai e pe picasa.

nu am gasit bulgaras de aerlilian,cati,ica,sofia,suziek,si cred ca mai sunt ma duc sa vad ce avem pe picassa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALTESA

de o saptamana ma delectez cu pozele bebicilor vostri pe facebook,i-am analizat pe toti cu rabdare mama ce apetisanti sunt toti,de fapt sunt cativa care nu au iesit la strigare asa ca ma duc sa vad ce mai e pe picasa.

nu am gasit bulgaras de aerlilian,cati,ica,sofia,suziek,si cred ca mai sunt ma duc sa vad ce avem pe picassa

implinita de Rafael-Ioan


rascoleste prin "Bulgarasi" si gasesti, daca nu intra pe profilurile membrelor ca sunt toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Eu cu Alexis am ramas insarcinata in functie de contractul de munca exact atunci cand mi-am dorit. Cu Iris nu am cautat sa raman insarcinata: o data nu ne-am protejat, eu fiind sigura ca nu pot fi fertila atunci, deoarece trecusera vreo 3 zile de cand se terminase CM si luna urmatoare nu a mai venit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Salutare!

O pt fetele luptatoare! Noi tot cu fiv la amandoi. Eric a venit din prima ca sa zic asa, Sven dupa mai multe incercari. A fost mai greu cu nr 2 ca sa zic asa ca nu concepeam sa raman doar la un copil. Partea mai grea a fost cu mama si soacra (singure la parinti) ca nu intelegeau de ce ma tot indop cu hormoni si injectii ca s-al fac pe nr 2! Ca asta e, raman la unu. Eu vroiam 3 pana la 35 de ani! Pe Eric l-am facut la 29, pe Sven la 34 si ma opresc aici cu fiv-urile. Daca o veni si nr 3 natural e foarte bine, eu i-l astept! Am prelungit perioada la 37 !

Mihaela, foarte frumos scrii, am uitat sa-ti spun ieri! reusesti sa redia foarte bine ce simte o mama fata de puiul ei!
Nu mai stiu cine a pus filmul cu white noise, dar are multe multumiri de la mine. L-am pornit la masa de la 7 si am luat somn amandoi iar si ne-a trezit Eric la 9.30! Acum iar dupa masa de la 14 i l-am pus ca aveam de facut mancare si un pic de curat si doarme si acum! Am reusit sa fac tot fara mii de intreruperi!

Fetele cu probleme la mancare (cele cu biberon), ati incercat sa le mai dati biberonul dupa ce scot aerul? Sven mananca intre 100-150 dar in 2. Prima data 80-100, scoatem aerul, stam 5-10 minute apoi restul 10-60 depinde. La masa de noapte mananca 80-100 ca atunci adoarme si pur si simplu scoate biberonul. Nu-l trezesc de frica ca nu mai readoarme.
Eu sunt destul de rezervata in a da vitamine mai ales cand copilul mananca lapte praf, chiar daca nu mamanca ca la carte, de zahar nici nu se pune problema sa fie dat la bebelusi. V-am zis, 500g pe luna, este la limita inferioara dar este considerat ok dupa standardele de aici. Nu-ti da nimeni vitamine pt ca a luat "doar'' 500 g/luna! Cresterea normala este de 750 g pe luna nu de 1 kg/ luna! Nu va suparati pe mine, dar parca prea ii indoapa pediatrii pe bebelusi cu de toate in ro! Mai trebuie lasat si organismul sa-si foloseasca functiile! Nu va suparati pe mine!

Cu colicii, tot am uitat sa va spun, eu mai folosesc o manusa medicinala, din acealea de cauciuc pe care i-o umplu cu apa calda si i-o pun pe burta in relax. Asa faceau asistentele in spital!

Ca tot vorbeati de diversificare, o intrebare pt fetele care au folosit Avent, prin acea tetina cu 1-2-3 trec cerealele? Sau este vreo tetina ce poate fi folosita pt cereale? Ii largesc eu singura gaura?
Peste o luna o sa incepem diversificarea si va fi cu o lingurita de cereale in laptele de seara sa vedem poate scoatem masa de noapte.
Imi amintesc ca la Eric tot asa am inceput si a functionat, apoi i-am dat legume pe rand si dupa vreo 2-3 luni fructele tot asa pe rand.
Iaura, revin cu poze imediat. Trebuie sa ma loghez si eu pe contul comun sa vad bulgarasii ca am primit raspunsul la intrebare! Multam fain Mihaela!

O seara faina,



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Am facut si noi vaccinul. S-a comportat super ok copilul, i-am dat si o doza de eferalgan, preventiv. Avem 6 kg fix si 63 cm. Dr mi-a sugerat sa schimb laptele si sa trec pe Aptamil care are si probiotice ca sa nu se mai constipe copilul. Voi ce ziceti? Pana sa ma hotarasc, invatati-ma si pe mine cum se face schimbarea, banuiesc ca nu brusc.
Altesa, contul meu de FB e plin de bebe...
Amelia, mi-am spus povestea stiind sigur ca te voi determina sa o spui si tu pe a ta. Stii ca am toata admiratia pt eforturile tale!
Alice, cand zici ca mergem in parc?
Alinuta sunteti ok?
Georgia, ieri am descoperit si eu Mayoral. I-am luat piticului o gecuta cu doua fete in combinatie de bleumarin cu alb, o nebunie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:


Eu am ramas gravida pe neasteptate, nu eram nici casatorita si eram si certata cu iubitul, acum e sotul meu... Mi l-am dorit pe bebe la 24 de ani dupa ce am terminat facult., insa a venit la 28 :) si dc nu era el posibil nu mai eram nici cu sotul, insa bebele ne-a apropiat f mult.
Eu mi-am dorit mereu sa fac lucrurile "ca la carte"
, adik intai facultate , apoi casatorie si apoi bebe insa nu mi-a iesit asa dar nu sunt deloc nemultumita de treaba asat, asa a fost sa fie , Dzeu ti le da cand vrea el si cand trebuie nu cand doresti tu musai sa le ai.
Nu am avut probleme cu sarcina aproape deloc, decat o colica renala la 13 saptamani in rest nimic , dc ar fi toate sarcinile asa as vrea sa mai raman gravida de "n " ori, am vrut nastere vaginala ins am facut cezariana si le-am experimentat oarecum pe amandoua :( ,dar a trecut ,si primul lucru care am vrut s ail fac dupa ce mi-am revenit din anestezie a fost sa o vad pe Bianca insa nu am putut atunci decat in pozele facute de tati , dar a fost bine si asa.
Acum pot spune cu mana pe inima ca sunt intr-adevar femeie, ca asa ma simt, si sunt implinita, chiar sunt, sa fii mama mie mi se pare cel mai frumos lucru si incomensurabil de pe pamant.












ANE-MARIA mamica fericita de Bianca Maria ( 08.02.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

beatrix, la tetina avent ,pozitia 3 e pt. cereale din cate stiu ,inca nu am incercat ,dar oricum nu-i place aventul dar le tin pt. diversificare poate isi revine ca e tare profi tetina cu 3 pozitii...io stiam de tine ca ai dobandit copilasii cu fiv deci ai si aprecierea mea ,eu nu as avea puterea( psihica nu neaparat financiara )sa fac inca un fiv ...

ileana ,trecerea se face gradual ,adica cateo masura de lapte nou in prima zi apoi 2 si tot asa ,eu pe de alta parte desi am schimbat 3 formule de lapte ,doar la prima trecere am respectat ,la a 2-a am trecut mai repede ca nu mai aveam lapte din prima tura ,adica de dimineata pana seara era trecuta fata pe laptele cu nr 3 ,aptamildar nu a 'patit' nimik fata ,adica varsaturi , diaree sau constipatie ,ca altceva nu are ce pati.

altesa, ai PM .

Mergi la inceput