FIV CU OVOCITE DONATE - cap. 14
Raspunsuri - Pagina 8
amaliaro spune:
irilac sigur vei si tu cu beta mare asta este capitol norocos ca parca am si eu sintome de gravideala ma dor sini sunt beata de fericire bravo fetelor ma bucur din tot sufletu pt voi parca mi sa intimplat mie hai ca sunt tuta imi curg lacramile ca toanta da de fericire luni va duc si la minastire totul o sa fie bine
amalia tsakoniati
Lara27 spune:
Cocolino-pufoasa, felicitari!!
Alina, la fel, inca odata sau sa zic de inca 5 ori????
este fantastic ce se-ntampla aici, nu ma uit 2 ore si zbang.. inca doua gravidute bravos fetelor, scrieti si va graviditi intr-un ritm nebun
to be continued..
cocolino2010 spune:
Multumesc
Va pup cu drag
Va doresc sa traiti si voi bucuria pe care o am eu azi.
Poate am facut mai putin decit fiecare dintre voi, poate am avut mai putine probleme de rezolvat, dar mi-am dorit si am asteptat 24 de ani.
Am reusit cu putin noroc si cu mult ajutor de la Dumnezeu Imi doresc sa fie bine in continuare. Si voua la fel.
Brigit spune:
felicitari Coco si Alina!
sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi!
am probleme cu netul si nu am mai putut intra, ma bucur ca am reusit fix astazi, cand sunt atatea vesti bune
Noi suntem f bine, va multumim ca va ganditi la noi
Looana, am vazut acum mesajele tale, trimit easpuns, scuze de intarziere, din pacate eu cu netul stau prost si f prost , incerc sa recuperez acum mesajele de vreo sapt in urma
pup toata gasca
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg
Teli spune:
Felicitari Coco, ma bucur enorm pentru tine !
Tari cehii , ce sa zic ,bravo voua , bravo lor
Sper sa fie si ucrainienii la fel de buni
sper spune:
Cocolino felicitari!!!!
Alina maine vei avea un beta frumos, mai mult ca sigur.
Irilac tin pumnii.
Brigit ne-ai dat emotii.
Amalia in stilul in care se gravidesc fetele aici nu vei face fata la cate rochicioare tb sa faci.
Trebuie sa intru mai des pe aici ca poate ma molipsesc si eu cu microbul asta
Speranta
amaliaro spune:
Sper iubita il pun si pe unchiuletu sa tricoteze copii sa vina pe banda rulanta eu pot face 5 pe saptamina
amalia tsakoniati