FIV CU OVOCITE DONATE - cap. 14
Raspunsuri - Pagina 7
Looana spune:
Doamne ce ma bucur cind vad cum ne gravidim toate aici la gramada daca a-ti stii ce bucurie am in suflet pt voi,acuma o asteptam sa se gravideasca si Irilac,ca ea e acuma in focuri
Pacat ca Radetot saracuta a avut ghinion ,dar sunt convinsa ca data urmatoare va reusi si ea cu gemeni ,Doamne ajuta!
Ce i-mi place subiectul acesta mai ales cind toate una dupa alta ne aliniem cu burtici aici cine intra sa gravideste la greu
Looana Primavara incepe cu tine
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
miracol11 spune:
Buna fetelor...tocmai am sosit acasa de la rasfat: coafor, cosmetica mani si pedi...alta viata...ma simt ca un bebe...
si ce sa vezi ...VESTI MINUNATE!!
cocolino2010 bravo mami pentru asa un beta! eram sigura ca si tu esti graviduta!!!sarcina usoara pana la 9 luni! Doamne ajuta!
alina_alba nici nu incape in discutie sa nu vii si tu cu un beta baban,dupa atatea teste cu 2 liniute!!!....mama mia ce de gravidute pe aici...musai sa se i-a si la noi!!!
ioi...ce happy sunt pentru voi!!!
Looana spune:
Fetelor,da de Brigit nu stiti nimic,eu nu am mai vazut-o de citeva zile bune,oare e bine ? Sper sa fie bine si din alte motive sa nu fie ajuns sa intre la noi sa ne vada cum ne gravidim o asteptam cu bine sa ne mai scrie cind poate.
Looana Primavara incepe cu tine
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
ivisor spune:
buna seara fete dragi,
vad ca e foarte buna
cocolino FELICITARI !!!!, sa fie cu noroc si la termen, mi-ai umplut inima de bucurie si de speranta
alina te astept maine si pe tine cu un rezultat scris cu cifre mari, daca cele colorate nu te-au convins, tin pumnii stransi
irilac sa fii primitoare si optimista si sa treaca usor perioada de asteptare
imi place -familia - de aici din ce in ce mai mult, imi dati multa putere
va pup pe toate
smaick spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cocolino2010 Matusici dragi Cu ce sa incep ...sunt fericita...sunt shocata...de bine... ziua 17 de la punctie BETA 367 mlU/ml PRG 8,9 ng/ml Dumnezeu sa va ajute si sa va dea bucuria pe care o am eu acum Multumesc Doamne |
ce veste!!!!!!!! felicitari
amaliaro spune:
SI DANSEZ SI PRIN CASA MAMA SE UITA MIRATA LA MINE CRED CA ZICE CA AM INEBUNIT VA PUPA MATUSA AMALIA BURTICILE FRUMOASE SI ASTEPT SA STIU CE SUNT MA PUN PE FACUT HAINUTE BRAVO FETELE COCOLINO ALINA SA FITI BINE 9 LUNI SI ASTEPT ECOGRAFI LA AVATAR
amalia tsakoniati
smaick spune:
alina hai maine si tu cu beta MAREEEEEE
salut toate fetele cele noi si va doresc "programari rapide" pentru "rezultate frumoase"
amaliaro spune:
Loana pup burtica frumoasa acum am ajuns acasa am fost la iuby la kafenea si au tabarit greci pe mine le am facut mincare romaneasca si mamaliga
amalia tsakoniati