FIV CU OVOCITE DONATE - cap. 14

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Alina, stai linistita, nu trebuie sa ai nici un spotting, la mine s-au prins 2 si nu am avut spotting, cānd am sangerat la 5 saptamani era deficienta progesteronica.
Irilac, stiu ca e grea asteptarea, dar incearca sa iti umpli timpul cu lucruri care iti fac placere
Smaick, cānd iei puii acasa?

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Sper, am citit ca incepi fivul. Sa te ajute DUmnezeu sa iti implinesti visul de a deveni mamica. Esti īn gandurile si rugaciunile mele

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

brigit 23 punctia, 26 sper ET

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

Buna seara gagici....am intrat si eu sa va zic noapte buna si ce vad?negativism???nu e voie asa ceva pe la noi!
Alina_alba pls nu te mai stresa....esti gravidutza si respecta-te ca atare! nu iti face bine sa te necajesti!cum zic si fetele nu mai citi prostii pe net si mai bine roaga-te sa fii bine!

Smaick super endo ai!imposibil sa nu le placa micutilor un asa culcus!

Irilac31 te rog fii calma si focuseaza-te pe chestii care iti produc placere in timpul asta de asteptare...nu stiu urmareste filme misto...citeste o carte buna....plimbari scurte fara efort...just enjoy...si tu esti gravidutza presimt eu asta!!!suntem multe de multe feluri,imposibil sa fie la toate aceleasi simtome la sarcina....ai incredere...totul va fi bine

Looana supet ca toate analizele sunt ok....asteptam noutati de la eco!

Noapte buna tuturor...somn usor si sa visati frumos....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

miracol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Smaick, nu mai ai mult si pleci si tu, multa bafta iti doresc. Unde ti-ai facut rezervarea?

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

Fetelor, voi ati facut ICSI la cehi , ca eu nu stiu ce sa le raspund la clinica .
Eu in Romania nu am avut niciodata nevoie de ICSI , s-au fecundat fara ajutor ,ce parere aveti?

Mergi la inceput

Fetelor, vad ca scriem intr-un mare stil...de abia incepusem capitolul ca maine daca continuam tot asa trebuie sa deschidem altul . Pai e f f bine...ca asa ii dam treaba alinei...si nu se mai gandeste ea la bazaconii . Nu ati vrea sa evaluati si voi topicul nostru? La fiecare cap trebuie sa-l evaluam....asa ca e un super topic undetoate fetele se gravidesc
Alina sper sa te fi linistit putin si sa te odihnesti la'noapte sa visezi frumos.
Noapte buna dragele mele

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Teli

Fetelor, voi ati facut ICSI la cehi , ca eu nu stiu ce sa le raspund la clinica .
Eu in Romania nu am avut niciodata nevoie de ICSI , s-au fecundat fara ajutor ,ce parere aveti?

Teli, la cehi e inclus ICSI in pretul FIV ului....deci la toate procedurile se face ICSI din start. Acum, din cate tin eu minte, la Isida parca se platea separat....si costa ceva....Oricum daca aveam de ales, alegeam sa fac ICSI, chiar daca sotul nu a avut probleme, e un fel de siguranta pe care mi-o luam....Acum, voi hotarati cum e mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

Da , e o diferenta de 490 de euro , cu ICSI se ajunge la 4831 euro .Asa zice si sotul meu , mai bine ICSI , cred ca ii e frica sa n-o dea baieti-n bara !
Multumesc pt parere ,nici tu nu ai somn ?
Pup

Mergi la inceput