FIV CU OVOCITE DONATE - cap. 14
Raspunsuri - Pagina 16
irilac31 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina_alba Fetelor, eu sunt cam dezumflata... Am citit pe net si valoarea mea beta e cam prea mica pentru 10 zile de la ET... Mi-r ca ar putea fi un viciu de implantare, iar sarcina nu e viabila... Oricum, luni repet testu si vad atunci, dar tare mi-e ca nu e de bine... Nici simptome, nici spoting de implantare, nici nimic... |
Alina, vad ca am scris in acelasi timp.... mie nu prea imi vine sa cred treaba asta, ce ai citit tu pe net. Starea pe care o ai nu va face bine la bebic, eu zic sa crezi in el, bebiçl este acolo, poate creste mai greu dar este acolo. Nu prea ma pricep la valorile beta, eu tot timpul am avut 0....Am citit mai de mult pe forum depsre o fata care la beta a avut o valoare f f mica, dr ii zicea sa opreasca tratamentul ca nu va fi nimic, ea s-a incapatanat a crezut in acel bebelas si acum are o fetita de 1 an si ceva. Valoarea ta nu mi se pare f mica....asa ca stai linistita, in loc sa citesti pe net fel de fel de pareri mai bine citeste un acatist....ai sa vezi ca totul va fi bine
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta
irilac31 spune:
Draga mea...nu toate avem acel spooting la implantare, nu e obligatoriu sa-l ai. Serios acum, mie nu mi se pare f mica valoarea ta....dupa mine eu zic ca e ok. Beta nu o poti reface si maine, sa vezi daca a crescut putin, la cat timp se repeta?
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta
Dorinta2012 spune:
Cine ma poate ajuta cu traducerea unei fraze din engleza? Spre rusinea mea..nu stiu engleza..
amaliaro spune:
Alina LASA TIMPENIILE AI GRIJA DE BEBE VORBESTE CU EL PUNEI MUZICA SI SA NU MAI AUD ASA CEVA CA MA PUN PE JELIT
amalia tsakoniati
alina_alba spune:
Beta cica trebuie repetat la zile, dar sambata nu am unde, asa ca mai ramane luni. Pana luni cred ca fac cu nervii...
alina_alba spune:
La 2 zile am vrut sa zic... numai ca am uitat sa scriu 2
48 de ore ar fi sambata, asa ca asta inseamna doar luni...
5ab1na spune:
alina incearca sa te linistesti si sa-ti spui ca trebuie sa fie bine.
ZEN
LE: si e foarte bun beta. de ce te ingrijorezi?
Teli spune:
Felicitari Alina si stai linistita , valoarea ta e ok.
Eu am o prietena care a avut 28 in ziua 12 de la et cu embrioni de 3 zile si a crescut apoi foarte bine.
Deci , relaxeaza-te si bucura-te de sarcina !