FIV CU OVOCITE DONATE - cap. 14

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Irilac iubita m am mai linistit un pic il am pe iuby linga mine care este sursa mea de echilibru si liniste in ce priveste ovo donate nu ap preconcepti asi fi tara minda sa am un copil fie si cu ovodonate este o sansa pe caere DD ne o da si trebuie sa profitam din plin de ea stiu ca exista soluti esential este sa iti doresti cu ardoare merg luni la clinica si vedem ce spune doctorul LOANA iti multumesc din suflet pt sustinere cind vorbesc cu tine ma linistesc pup burticile existente si cele care se pregatesc

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

IRILAC ASTEA SUNT PT TINE MAMICO totul va fi bine ai sa vezi sunt grasunei buni si stau la mami in burtica

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Alina te felicit, ma bucur tare mult pt tine. Acum cateva luni erai f suparata din cauza pb cu tiroida si uite ce frumos a aranjat DD tot. Tb sa repeti BHCG-ul sa vezi dc se dubleaza bine.

Speranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

buna seara fetle
endo azi 11.1
va pup, o seara buna!

Mergi la inceput

smaik frumos endo

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

sper iubita poti sa imi dai adresa de site unde pot face schimbarile din pmol/l-in mIU/ML PLEASE

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui amaliaro

sper iubita poti sa imi dai adresa de site unde pot face schimbarile din pmol/l-in mIU/ML PLEASE

amalia tsakoniati

La ce analiza iti tb? Nu la toate anal se calculeaza la fel. Pe site-ul Synevo gasesti unde explica la f analiza.
Pt estradiol
Factori de conversie: pmol/L x 0.273 = pg/mL (ng/L); pg/mL x 3.67 = pmol/L; pg/mL = ng/L.

Speranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Smaick felicitari pt endom. e super bun,trebuie sa se cuibureasca acolo si la tine ...eu l-am avut de 9mm in ziua punctie asa ca uite ca ascuns un voinic.Deci fii pozitiva cu siguranta esti pe drumul norocos
Irilac sintomele vin ele incet,tu stai linistita poti sa te mai misti usor prin casa ,e bine si pt circulatia sangelui dar fara abuz,incearca sa te relaxezi ,gindeste ca e duminica cind nu faci multe prin casa
Fetelor la mine e duminica tot timpul de la ET incoace Dar am niste arsuri de mor ,i-mi stau in git....mai am citeva zile si intru in saptamana 9-a ,trece timpul.
Azi am fost la gineo.pt rezultatul de analize,totul este bine,anticorpi negativ(care cred ca e la fel bine) saptamana viitoare joi facem ecografie.
Va las va pup pe toate si va doresc o seara frumoasa .

Looana Primavara incepe cu tine

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Looana ia taratze pt arsuri, am citit ca ajuta. La noi sa gaseste la plafar.

Speranta

Mergi la inceput

Sper merci iubita

amalia tsakoniati

Mergi la inceput