FIV CU OVOCITE DONATE - cap. 14
Raspunsuri - Pagina 13
amaliaro spune:
Sabina fara ciclu la o luna de la DHEA e2 lh au iesit din zon de menopauza da fsh a crescut poate pt ca nu am mai luat cyclacur pt ciclu deci...tu pt ce iei DHEA?
amalia tsakoniati
5ab1na spune:
eu iau pentru ca asa a spus doctorul. probabil spera obtinerea unor ovocite de calitate. mie imi vine ciclul regulat (desi asta nu inseamna neaparat ca ovulez) si am valori mult mai joase decat ale tale la FSH si LH.
vorbeste cu doctorul.
daca nu ti-a venit ciclul eu zic ca n-au relevanta analizele pe care le-ai facut dar el stie mult mai bine de ce le-a cerut. eu gandesc logic ca pana nu iti va veni ciclul tau natural nu te poti gandi la ovulatie naturala.
LE: nu vreau sa te dezarmez departe de mine!!! dar cred ca dupa 3 luni vor putea insemna ceva analizele alea. totusi, daca le-ai facut din proprie initiativa, du-te la el cu analizele.
amaliaro spune:
doctorul a frut fa fac gsh si e2 fara doar dupadhea nu am ciclu de 10 ani deci ...nici nu il astept cit despre ovulatie ce sa zic am luat intr o luna teste de ovulatie au iesit pozitiv dar..cred ca au fost fals pozitiv
amalia tsakoniati
Looana spune:
Am revenit,de citit nu prea am apucat o fac dupa ce postesz aceste randuri.
Amalia gata iubita,stai linistita ca ai vazut ca anul acrdta toate care intra aici trebuie sa fie . iti aduci aminte ce ti-am mai zis cind ai o cadere de genul acesta....aduti aminte de femei care au reusit si la o virsta foarte inaintata comarativ cu virsta ta sau a mea,si au reusit chiar cu gemeni,si atunci tu de ce nu poti avea acea reusita,eu mereu mi-am luat model pe cineva si cind am avut o cadere ....M-am ridicat si am mers mai departe si m-am intrebat in mintea mea ca daca aceia a putut eu dece nu pot!?Ai sa reusesti cit de curind ,pt ca tu esti foarte buna la suflet ,ai un suflet de aur si vei reusi ,dumnezeu te va rasplati si pe tine un .
Looana Primavara incepe cu tine
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
Looana spune:
Suna-ma in 5 minute daca ai timp
Looana Primavara incepe cu tine
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
5ab1na spune:
amalia nu stiu altceva ce sa spun.
s-ar putea sa fie vorba de ovodonatie dar asta numai tu si sotul tau stiti daca puteti accepta sau nu. totusi intreaba-ti doctorul despre fiecare sansa in parte: poate mai scoate niste asi din maneca. nu se stie ce studii stie el si ce hocus-pocus poate sa faca.
te pup si iti doresc numai bine
amaliaro spune:
Loana te sun pe la 17:15 doarme iuby linga mine u a vrut sa se duca in dormitor sa nu ma simnt singuraam vb cu cineva la tel mai devreme si mi a placut o sa iti zic
amalia tsakoniati
irilac31 spune:
Alina-alba, bravo draga mea, nu conteaza cat e beta mai ales ca e facuta mai repede, important e ca este acolo ceva . Felicitari si sa ai o sarcina usoara
Amalia...daca analizele tale nu au fost facute in ziua 2-3 sincer nu stiu ce relevanta au...probabil ca dr tau vrea sa afle ceva din mom ce te-a pus sa le faci. Oricum nu fi suparata, solutii se gasesc important e ca uterul sa fie ok si voi sa fiti impacati cu ideea de a face cu donate. Asa ca data viitoare cand vei merge la dr intreaba-l si de o histero....La mine de ex, dr mi-a zis ca sa ma incerc cu ovo mele, ca nu e cazul sa renunt, dar eu am considerat ca am mai multe sanse asa plus ca am evitat tot stesul unui FIV normal.La inceput nu prea eram incantata de idee dar ampoi panad in balanta toate am constatat ca e mai bine asa. Te imbratisez cu drag si capul sus, nu se termina nimic acum ci de abia acum incepe, macar stii pe ce cale sa mergi mai departe
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta
irilac31 spune:
Fetelor, eu n-am nici un simptom ...ceva acolo...nimic. Inainte cand incepeam sa iau utro aveam tensionate....acum nimic nimic. La ultimul FIV am simtit tensiunea aia cateva zile dupa care...pauza, atunci am stiu ca nu mai e nimic, dar acum ......Bine e si devreme, stiu ca fiecare reactioneaza diferit, sincer nu incerc sa caut semne ca stiu ca nu inseamna neaparat ceva.....dar parca totusi ceva...un semnal micut nu mi-ar strica . Plus ca toate vecinele mele trebaluie pe afara, isi aranjeaza gradinutile si eu...stau ca leguma. Nu am stare dar n-am ce face, nu vreau sa risc absolut nimic. e tare grea asteptarea asta. Ma mai ia cateodata frica de esec, dar apoi incerc sa ma remontez imediat ca trebuie sa stau optimista...asta e cheia
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta