Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (5)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Camitu spune:

La 5 saptamani trebuie sa vezi saculetul cu o pata mica alba inauntru.Cam atat.Nu stiu daca poate vedea activitatea cardiaca.Aici depunde si de aparatul folosit.

Muta bafta.....

CAMITU 8+ mamica de Ana Maria 5 ani

http://lmtm.lilypie.com/mNrTp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavida spune:

Buna, fetelor!

Mi-am facut si eu testul calemdarului chinezesc si cica as avea fetita. Nu stiu daca sa cred sau nu, pt ca l-am facut si pt primul copil si zice ca ar fi trebuit sa am baiat. Si cum la primul a fost invers, logic ar fi sa inversez si acum si sa cred ca am baiat acum, nu?
Hai ca v-am innebunit, ideea este ca nu cred ca e adevarat!

Luiza, ma bucur ca s-a micsorat hematomul , imi doresc si mie acelasi lucru. Merg maine la control.

Lavinia, 5+, mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Saluti, gashca de burtici!

Azi facem 7 saptamani, prin urmare ne-am ospatat cu un pahar urias de suc de portocale si gref, la trezire, ca sa ne facem cinste!
Onutz, , dupa cum vezi iti tin isonul, ca e prea tentanta invitatia la suc de fructe sa o pot refuza!

Mai nou, vreau sa va spun ca ma apuca brusc cate o foame de lup, asa ca bebele incepe sa fie mancacios:).Maica-sa tocmai a hotarat sa de doteze cu tot felul de "dulcegareli" gen castraveti, kiwi, mere, curmale, grisine, iaurturi mici,avocado, banane, cauti la mine in geanta ti se face rau de pofta:), dar e clar ca tre sa am mai tot timpul cate ceva...

O constatare facuta aseara e ca de cand am ramas insarcinata nu am mai simtit nevoia sa mananc nimic dulce, m-am gandit asa, dintr-o data ca nu imi lipseste deloc..Am recuperat inghesuind o grisina intr-un recipient cu miere:)

Eu care faceam tot timpul praji,clatite, nebuneli-acum nimic-nimic! Mi-a zbarnait prin gand ca al meu nu s-a plans de asta, dragul de el, el papa tot ce pap si eu, dar ar putea manca orice, ca mie nu mi-e pofta!

N-am nici un fel de pofte, nu imi sta nimic in gat, nu ma doare nimic.

Imi place insa la nebunie mirosul de paine calda si as manca masline cu polonicul:); cu painea nu ma prea omor, o prefer pe aia graham, ca tot am descoperit un magazin fain aici cu painici mici, rotunde,ca in Ro, de graham..

Popiii, mai bine iti trimiteai jumatatoiul la dr cu catelusa, daca te stii asa sensibiloasa, daca ti se facea rau pe bune???? ai grija de tine, sa va reveniti amandoua, vezi ca tu ai si ceva super pretios in burtica, nu ai nevoie de senzatii tari!!

Dana, ma bucur mult ca esti bine.Doamne-ajuta numai asa sa fie pana vine bebele pe lume si dupa aia la fel!bafta multa maine, tinem pumnii si asteptam vesti!

Pup toate fetele si mai trec pe aici, ca mi se face dor de voi si astept mereu "noutati".
De Almy mai stiti ceva??

7 sapt +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana15 spune:

Vin si eu cu ceva vesti cu de la mine putere, a se citi ca mi-am facut iar ecografie singura
azi la exact 7 sapt am vazut super bine bebele care masoara cam 3 mm si am auzit si batai de inimioara cam 128/min. asa ca ramane sa merg marti la dr sa imi confirme si el ca e totul bn. acum sper ca imi si face ecografie, ca la cat e de ciudat aici nu m-ar mira. oricum astazi am vazut diferenta clara fata de saptamana trecuta cand se vedea doar o pata neagra.
Dana ma bucur mult ca nu mai ai simptomele alea enervante, doamne ajuta sa fie totul bine pana la capat.tin pumnii
Bubule mi-ai facut o pofta cu painea ta calda,offf, si in mom asta chiar nu am de unde. pofta....da, pt ca de vreo 2 ore ma simt si eu mai omeneste asta dupa ce azi dim am facut ture si am varsat si la serv., prin urmare m-a vazut seful fff palida si m-a intrebat. asa ca i-am zis.sa vedem acum dc ma mai lasa macar sa imi fac garzile de pe aprilie.
Sarbatoreste cineva sapt asta Pastele?daca da, atunci Paste Fericit si Luminos alaturi de cei dragi.
Popi biata catelusa,mí-o si imaginez asa cu cercul ala la gat si albastrita toata, dar si tu, ce ai cautat acolo singura?daca ti se facea de-a dreptul rau?offf
Va pop si poate mai intru pe seara.

Adriana, 6+, mamica de Raissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetelor va asteptam la tombola http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=171652&nm=TOMBOLA-in-actiunea-Lumina-sfanta-pt-copii

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

DE TOATE PENTRU TOTI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Bubu,Adriana multumesc pt incurajari.Si eu va doresc voua la fel,totul sa fie bine!
Adriana ce super ca iti faci singura,si eu as face in fiecare ziDar ce specialitate ai?Scuze daca ai mai zis
Azi dupa-amiaza m-a pocnit un somn de as dormi sub birou.Si de la lipsa de somn ma doare capul,abia astept sa ajung acasa sa ma pun in pat.De vreo 3 seri cand ajung acasa doar ma pun in pat,nu mai fac nimic
Maine va scriu ce mi-a aratat ecograful in detaliu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Dana, asta nu e rau, tu faci nani si bebe creste, ca doar asta e meseria lui de baza acum, sa o faca pe mami sa pape si sa doarma, iar el sa creasca de zor, hotzomanul!:)
Abia asteptam rezultatul de maine! Cam cat de maaaaaaaari sunt emotiile?
Tinem pumnii!

7 sapt +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Danaaa bafta maine!!! sa vii cu vesti super frumoase! Eu am fost la fix 5 sapt (20 de zile fix de la oculatie) si s-au vazut doar sacii , 2 petee negre , fara nik inauntru...eu sper ca m-am dus prea devreme asa ca sper ca sapt viit. la 6,6 sapt sa se vada tot ce trebuie:X
Adriana , wow cat poti fi de norocoasa!!! vreau si eu un ecograf!!! ma gandeam zilele trecute sa imi cumpar unul=)) ..daca nu ar fi asa scump cred ca as fi prima nebuna cu ecograf acasa =))
Bubulina, suntem exact la fel! Eu eram terminata dupa dulciuri si dupa prajituri de casa, torturi si tot.. acum nik! nik nik! nu imi surad deloc cand trec pe langa prajituri, nik nik nik ! Nu imi vine sa cred!:))
In schimb as manca merdenele cu branza sarata dimineata pranz si seara!

Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionI, 1 Magne B, 1 Acid folic, 1 Cetebe, 1 Aspenter (3 pe sapt.) ; Utrogestan vaginal 300 mg pe zi;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Mi-am facut si eu calendarul ala chinezesc;)) imi ies baiat:))
Cam multe cu baiat pe aici:))ar fi tare! sunt curioasa cat o fi de adevarat!

Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionI, 1 Magne B, 1 Acid folic, 1 Cetebe, 1 Aspenter (3 pe sapt.) ; Utrogestan vaginal 300 mg pe zi;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Buna fetelor,

Am facut si eu testul asta cu calendarul chinezesc si iese fetita cu fundite,acum sa vedem daca au dreptate sau nu???
Is curioasa si cu faza cu bataile inimii dar cum inca nu mi-au facut nimic cand am fost luni nu stiu ce sa zic,am 9+ si nici o eco,va invidiez fetelor(in sensul bun),trebuie sa mai ast pana marti,inebunesc..

cu un dragonel...

Inima nu cunoaste ratiunea,
Mintea nu cunoaste sentimentele...

Mergi la inceput