Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (5)
Raspunsuri - Pagina 25
Bob_Pixel spune:
Buna dimineata, bulinici !
Citat: |
citat din mesajul lui bobocel_07 Mami_de2 la inceput mi-am pus intrebari dar m-am uitat mai atent in fisa mea si nici o valoare de acolo nu este cu virgula deci sunt in grafic.Sa te auda Dumnezeu cu gemenii mi-as dori mult. |
citat din mesajul lui MACARIE bobocel_07, pt sarcina pana in 5 saptamani daca am inteles bine de la tine , este mult 3 mii , dar poate ca ai facut la alt laborator si au alte valori , nu stiu , nu vreau sa spun vreo prostie |
Bobocel, felicitari pentru bebe, valoarea e buna, nu cred ca sunt gemeni, dar beta poate evolua destul de diferit de la persoana la persoana. Un samburel este sigur acolo !
Eu am UM 8 dec si beta la 13 ian (5 sapt) a fost 6697. Si e un singur .
Bebe dragonel la bord !
onutz83 spune:
citat din mesajul lui almy Hello la mamici, bun venit la burticutele noi! N-am mai scris o perioada, ca mi-s leguma, asa de rau imi e. Greata, voma, tot tacamul in continuare. Mi-oi reveni si eu in curand. Abia sunt in sapt 10 (9s si 4 zile) Am citit mai inainte ceva interesant DE AFLAT SEXUL, nu stiu cat de sigur e, dar merge incercat just for fun. Intr-un paharut de unica folosinta puneti o lingurita de bicarbonat si faceti putin pipi in el, putin, nu mult. Daca face reactie bicarbonatul (adica fermenteaza) e baietel, ca urina e mai acida la baiat, daca nu face reactie, e fetita, ca urina e mai alcalina. Sanatate multa, fetelor, o Saptamana Mare cu liniste sufleteasca, si rabdare la "colegele" mele de greturi, ca vad ca nu-s singura. Alma 9+, mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008) |
Ha, am gasit mesajul despre testul cu bicarbonatul, postat de Almy.
Ce inseamna sa ai timp liber
Deci despre asta va spuneam acum cateva zile.
La mine n-a bolborosit deloc, deci se pare ca este
Sa vedem, poate ne lamurim chiar de la morfo de 12 saptamani. Poate.
Onutz 8+