Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (5)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Buna dimineata, bulinici !

Citat:
citat din mesajul lui bobocel_07

Mami_de2 la inceput mi-am pus intrebari dar m-am uitat mai atent in fisa mea si nici o valoare de acolo nu este cu virgula deci sunt in grafic.Sa te auda Dumnezeu cu gemenii mi-as dori mult.

Citat:
citat din mesajul lui MACARIE

bobocel_07, pt sarcina pana in 5 saptamani daca am inteles bine de la tine , este mult 3 mii , dar poate ca ai facut la alt laborator si au alte valori , nu stiu , nu vreau sa spun vreo prostie

Bobocel, felicitari pentru bebe, valoarea e buna, nu cred ca sunt gemeni, dar beta poate evolua destul de diferit de la persoana la persoana. Un samburel este sigur acolo !
Eu am UM 8 dec si beta la 13 ian (5 sapt) a fost 6697. Si e un singur .

Bebe dragonel la bord !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NovDec2012 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui almy

Hello la mamici, bun venit la burticutele noi!
N-am mai scris o perioada, ca mi-s leguma, asa de rau imi e. Greata, voma, tot tacamul in continuare. Mi-oi reveni si eu in curand. Abia sunt in sapt 10 (9s si 4 zile)

Am citit mai inainte ceva interesant DE AFLAT SEXUL, nu stiu cat de sigur e, dar merge incercat just for fun. Intr-un paharut de unica folosinta puneti o lingurita de bicarbonat si faceti putin pipi in el, putin, nu mult. Daca face reactie bicarbonatul (adica fermenteaza) e baietel, ca urina e mai acida la baiat, daca nu face reactie, e fetita, ca urina e mai alcalina.

Sanatate multa, fetelor, o Saptamana Mare cu liniste sufleteasca, si rabdare la "colegele" mele de greturi, ca vad ca nu-s singura.

Alma 9+, mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)

Ha, am gasit mesajul despre testul cu bicarbonatul, postat de Almy.
Ce inseamna sa ai timp liber
Deci despre asta va spuneam acum cateva zile.
La mine n-a bolborosit deloc, deci se pare ca este
Sa vedem, poate ne lamurim chiar de la morfo de 12 saptamani. Poate.

Onutz 8+

Mergi la inceput