Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (5)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Camitu, stii ca Clexane-ul poate fi primit gratuit de la medicul de familie (banuiesc ca si tu ti l-ai luat asa, dar am vrut sa-ti zic ca sa stii sigur, ca e destul de scump). Iti tb scrisoare medicala de la ginecolog sau hematolog. Succes maine la hematolog!

Andreea 8+
http://lmtf.lilypie.com/ULNlp2.png

MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion1, Cetebe, Acid folic, 2 Duphaston

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camitu spune:

Multumesc Andie,
Asa l-am luat.gratuit de la medicul de familie.
Lucrez la un depozit de medicamente si cand am
vazut cat costa....

CAMITU 8+ mamica de Ana Maria 5 ani

http://lmtm.lilypie.com/mNrTp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Camitu imi pare rau ca ai primit asa o veste dar ai sa vezi ca totul va fi bine.Mult succes la hematolog
Macarie este prea mult daca este 3 mii fara virgula?

bobocel_07 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camitu spune:

Multumesc Andie,
Asa l-am luat.gratuit de la medicul de familie.
Lucrez la un depozit de medicamente si cand am
vazut cat costa....

CAMITU 8+ mamica de Ana Maria 5 ani

http://lmtm.lilypie.com/mNrTp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

bobocel_07, pt sarcina pana in 5 saptamani daca am inteles bine de la tine , este mult 3 mii , dar poate ca ai facut la alt laborator si au alte valori , nu stiu , nu vreau sa spun vreo prostie

eu am fost acasa sa pape asta micu ceva , si am zis sa stau 2 minute intinsa sa se aseze mancare ca doar cade omu din copac si sta 5 minute jos....nu?! dar mai fetelor m-am trezit dupa vreo 2 ore , defapt ma trezit telefonul ca mai dormeam probabil
sunt sfarsitaaaaa
ma rog sa nu prind semafor pe rosu de teama sa nu adorm la volan
bine ca n-am fata acasa ca o incurcam rau cu toate ca imi este un dor de ea.....

ce mai mancati azi ???

camitu, fruntea sus ca nui dracu chiar atat de negru ....
o sa fie bine ai sa vezi si cand ti-o fi mai greu cu injectiile sa ne spui ca la noi vei gasi cuvinte de incuraje intotdeauna

5+

-------------------------------------------------------------------

Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008
.............................................

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

--------------------------------------
hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana15 spune:

am fost si eu ieri la ecografie.
vazut bebelasul, inclusiv inimioara , este perfect in grafic, de 7 sapt si 4 zile, mi/a luat si sange pt analize, urmat. programare este peste 2 sapt. deci m-am linistit si eu. greata e ff rara in ultimele zile, in rest nimic nou.
Bobocelbun venit si tie si sarcina usoara iti doresc.
Camituhai mai stai linistita, si fina mea a avut problemuta asta si s-a descurcat de minune si acum are o mandrete de fetita. o sa vezi ca va trece asa repede incat vei uita complet dupa.

Adriana, 7+, mamica de Raissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Macarie, nu stiu daca voi rezista fara sa stiu:))poate totusi o sa imi conving sotul sa aflam, daca nu..asta e..nici mama nu a stiut si nu a mai murit :))

Bobocel, sa stii ca si eu la 5 sapt, aveam 2400 beta! nu e mare.. Macarie sigur stie de o medie..insa mie medicul mi-a zis ca depinde de femeie...la unele e mult mai mare la altele mult mai mic.. sau poate ai gemeni..eu am avut aceasta predispozitie,ca se vazusera 2 pete la ecografie in sapt 5, insa probabil vreun sac s-a absorbit ceva si a ramas unul singur care s-a dezvoltat peste 2 sapt cand am revenit la control... sunt mai multe variante, ideea e ca trebuie sa creasca valoarea dublu la 48 de ore, in rest o sa fie bine..stai linistita!

felicitari Adriana pt inimioara!

7+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionI, 1 Magne B, 1 Acid folic, 1 Cetebe, 1 Aspenter (3 pe sapt.) ; Utrogestan vaginal 300 mg pe zi;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Bobocel bine ai venit,sarcina usoara pina la termin, sanatos.
Felicitari pt cine azi a facut ecografie,e bine daca ati vazut inimioara,cel putin va-ti linistit un pic
Eu maine dimineta plec la ecografie,de azi am intrat in saptamina a-9 ,doamne ajuta si mai departe,pe noi toate .
Desi am vazut inimioara acuma doua saptamni ,mine vedem altceva dar am niste emotii ,nu am cuvinte mai ales inainte cind astept sa intru in cabinet.Sper sa trec de emotii dupa ce va misca ,probabil il stiu ca misca si cel putin stiu ca e bine ca-l simt,de griji noi nu scapam...dar oricum vom fi mai linistite cu toate,cel putin am trecut de trimestru I.
Da pe Bubu unde e,ca nu am mai zarit-o pe aici ,sau e plecata si mi-a scapat mie mesajul ei
Fetelor voi ce stiti despre mutati,se poate sangera si din cauza lor,in timp ce se face Clexane(eu fac de 04),poate e putin.Trebuie sa vorbesc cu Dr sa vedem cu stau cu,cuagularea sangelui acuma de cind fac injectia,poate trebuie marita doza.
Va salut pe toate gravidutele si va doresc o seaa frumoasa si linistita.

Looana Primavara incepe cu tine

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Mami_de2 la inceput mi-am pus intrebari dar m-am uitat mai atent in fisa mea si nici o valoare de acolo nu este cu virgula deci sunt in grafic.Sa te auda Dumnezeu cu gemenii mi-as dori mult.
Ce mult ma bucur pentru fetele care si-au vazut sambureii,de abia astept sa ajung si eu saptamana viitoare la medic,sper sa vin cu vesti bune.Tot saptamana viitoare am reusit sa ma programez la endocrinolog dar pana atunci stau cu mari emotii si mananc intr-o veselie.Simptome in afara de sani mariti si durerosi si drumuri la baie nu prea am.Sunt asa de bucuroasa ca o sa devin mamica incat imi vine sa dansez de bucurie
Va multumesc tuturor fetelor de primire.

bobocel_07 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Citat:
citat din mesajul lui miha_ralu
GINA...VAD POZA!! am dat refresh si gata..a aparut!!asa da!! imi place, sa dea Domnul sa se faca mare , mare si sanatos!!

9 saptamani

Esti geniala! Am dat si eu refresh si merge, vad si eu pozica!!!
Gina, inca o data felicitari!

http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Mergi la inceput