Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (5)
Raspunsuri - Pagina 21
Looana spune:
Buna seara si din partea mea.
Camitu bine era daca nu aveai aceasta mutati,dar acuma daca ai descoperit-o e bine intr-un fel ca stii si o tii sub control.Si eu dar eu fac Clexane 04 seara ,sunt totusi suportabile injectile,nu avem ce face trebuie sa le suportam pe tot parcusul sarcini,rau era daca nu descoperai mutati si Doamne fereste aveai surprize mai tirziu.Trebuie sa te linistesti ,si se vor termina si injectile noastre ,cind ne vom tine inbrate prichindei nici nu va mai conta cite am suferit.
Gina frumoasa poza la avatar,sarcina usoara si linistita .
Macarie lasa ca maine va bine cu siguranta,eu cred ca vei putea vedea si primele pulsuri,nu te agita ,cautati o pozitie buna si incearca sa dormi pt ca maine trebuie sa fii fit si bebe are nevoie de tine pozitiva in tot.
Si eu ma simt rau,ma doare burta ,am luat un no-spaacuma seara ,dar incerc sa raman pozitiva ,abia astept ca joi sa ajung la ecografie,nu iti mai zic ca ieri am sangerat iar un pic,sa oprit dar totusi stau cu inima cit unpurice.
Fetelor placenta din cite am inteles eu incepe din saptamana 8-a sa functioneze un pic,dar complect abia dupa saptamana 12,deci asta inseamna ca ea incepe sa produca progesteron??? Intreb pt ca nu stiudaca am inteles eu bine si stausi nelinistita pt ca eu am avut progesteronul mic in aceasta sarcina.Ma rog lui DD sa fie bine si trec cu bine peste ecografia de joi.Am as mari emotii cind merg la ecografie daca as putea as lua ceva sa tot dorm ca sa pot trece usor peste .
Fetelor va salut pe toate si va doresc sarcini usoare fara greturi si cu vesti numai bu e de la fiecare imparte.
Looana Primavara incepe cu tine
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
Camitu spune:
Mya nu am stiut nimic pana azi.La prima sarcina nu am avut nimic, nici o problema, am muncit pana in ultima zi de munca, am nascut natural fara nici o pb.Intrebarea asta am pus-o si eu doctorei si raspunsul a fost ca am avut noroc si ca si la sarcina asta pot sa nu am problema dar stiind rezultatul acestor analize e mai bine sa previn aparitia vreunor probleme.
Analizele le-am facut la indemnul doctorei mele care a vrut sa stie de ce acum un an si jumatate am pierdut o sarcina la 7 sapt.Eu ma linistisem ca a fost vreo problema cu embrionul si organismul l-a eliminat.
CAMITU 8+ mamica de Ana Maria 5 ani
http://lmtm.lilypie.com/mNrTp2.png
Camitu spune:
Multumesc Looana .Tie ce analize nu ti-au iesit bine?Injectiile ti le faci singura.asta e cea mai mare problema a mea.fiind zilnice am inteles ca va trebui sa le fac singura.
CAMITU 8+ mamica de Ana Maria 5 ani
http://lmtm.lilypie.com/mNrTp2.png
MACARIE spune:
buna dimineata fetele
acum am venit de la eco si nu m-am linistit deloc
dr a zis ca se vede ceva dar nu este sigur 100% si citez"parca am vazut si o pulsatie aici " mi-a aratat pe monitor
stiind cat de bun profesionist este eu tind sa cred ca este acolo, daca nu era zicea clar ...nu este
of ....cert este ca m-am programat pt saptamana viitoare
dar pana saptamana viitoare pt linistea mea m-am programat la V. babes
la eco , la fetita a vazut embionul la 5 saptamani si 5 zile
acum am o zi in plus
camitu , bine ca sa desccperit acum si nu cand ar fi fost prea tarziu , injectiile cred ca t le poti face singura ,parca sunt cu pistol ....nu?
ma duc la munca azi
voi cum sunteti , ati baut suculetul?
looana cum te simti , esti mai bine ?
5+
---------------------------------------------------------------
Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008
.............................................
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
--------------------------------------
hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658
Looana spune:
Buna dimineata
Camitu mutatia care mi-a iesit mie din analize este trecuta cu verde jos sub semnatura mea.Eu le fac singura deja de o luna jumate,inca mie groaza de ele dar o fac de nevoie,ce sa fac...ma mai invinetesc ,mai scot acul daca am nimerit un loc care sa doara si il bag din nou.Stai sa vezi inca ce belea mi-a cazut pe cap,ca ultimadata asistenta cind mi-a eliberat reteta in loc de clexane .04 mi-a trecut 02 din greseala si asta am vazut dupa ce mi-le comandasem la farmacie,asa ca am ramas cu ele si seara trebuie sa fac 2 ca-sa ajung la valoarea mea,si dor destul ca trebuie sa bag acul de 2 ori,mai am inca 12 zile de facut.
Macarie deci daca zice ca ceva parca avea puls atunci la vazut sau el Dr. nu are un ecograf bun,de vazut bine se vede de la 6 saptamani implinite,asa sa vazut sinla mine pulsul si el de 4 mm,in urma cu saptamana vazuse ceva care fara puls de 2mm.Mergi la al Dr cu ecograf mai performant.
Revin merg in oras,va pup o zi buna
Looana Primavara incepe cu tine
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
MACARIE spune:
mi-a dat listuta cu anaize
dar a spus sa nu le fac inca
important este ca ma trecut pe lista lui , deci cu el o sa nasc
o sa incerc sa ma duc azi la un eco perfermont daca nu aine , am deja programarea facut , sper sa fie bine
au inceput iar greturile
5+
--------------------------------------------------------------------
Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008
.............................................
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
--------------------------------------
hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658
dana0000 spune:
Macarie zici ca nu te-ai linistit,mi-e teama ca la fel voi pati si eu.Ma duc vineri dimineata,la 6 sapt si o zi .Sper totusi sa imi arate ceva,altfel sarbatorile astea ma voi gandi doar la ce-i mai rau.Si asa nu stau bine cu optimismul.
Cami imi pare rau sa aud,bine ca ai descoperit din timp sa nu ai probleme mai tarziu.La aspirante e o adevarata nebunie,toate fetele care fac analizele de mutatii se trezesc cu una doua. Ma gandesc sa le fac si eu. Tu unde le-ai facut si cat au costat?
Mai era o fata care a dus la bun sfarsit o sarcina (Ylari) fara sa stie ca are trombofilie,apoi a pierdut o sarcina,si-a facut analizele si a descoperit ca are mutatii.Acum trebuie sa nasca (daca nu a nascut deja) al doilea copil,un baietel.Asa ca stai linistita ca va fi bine.
Eu nu mai am nimic spectaculos de raportat,dimineata mi-e usor greata dar dupa ce mananc sunt ok.Sanii ma dureau ieri mai tare,azi mai putin.Si uite asa cum apar si dispar simptomele si eu ma ingrijorez si relaxez si tot asa
Va pup burtici
Mami_de2 spune:
Ralu' ma bucur nespus ca nu-s sg la dr Rosca:)) acum o sa putem schimba opinii:) si pe mine tot la Rosana m-a chemat. A fost o scumpa pt prima vedere ieri, nu ma asteptam, v-am zis!
Parca am prins puteri!!
Camitu si eu voi merge sa imi fac mutatiile sapt viit dupa Paste la Medlife, am observat ca-s cele mai bune preturi. MI-a zis medicul sa fac intai 2 mutatii si apoi daca acestea ies negative sa mai fac inca 2 si atat..daca insa primele 2 ies pozitive, nu tre' sa le mai fac si pe restul sa mai dau banii degeaba ca oricum ar fi oricum voi face tratament. Eu nu ma sperii deloc de Clexane, prietena mea insarcinata in 35 de sapt , face clexane de 2 ori pe zi si dimineata si seara de la 2 luni saraca asa ca daca ea poate si e senina vom putea si noi daca sa zicem, va fi cazul.eu inca sper ca nu insa nu ma sperii! totul pt bebel! daca stiam de analizele astea de prima data le faceam numai sa nu trec prin trauma de anul trecut, dar nu am stiut! Mie mi-a recomandat analizele de trombo' tot pt ca anul trecut am pierdut o sarcina la 10 sapt ..si am de gand sa le fac.
Sa stii ca trombo se poate manifesta la o sarcina da si la alta nu..de aceea la prima sarcina nu ai avut nimik insa pe a 2a ai pierdut-o. fa linistita Clexane si totul va fi bine, o sa vezi! Aspenter nu iei?
Ti-o recomand pe dr Uscatescu de la Fundeni, e cea mai specializata pe sarcini ca hematolog..pt ca sunt ff putine care au habar pe bune de trombofilia in sarcina. O gasesti la Fundeni, zilnic de dimineata de l-v.
Macarie, ce bine ca pe tine te-a putut lua, ti-am zis eu!! Stai linistita! Ti-am zis ca te-ai dus pre adevreme! O sa fie bine, vei vedea! Insa e prea devreme..pate s-a implantat mai tarziu, sigur asta e cauza de aceea nu s-a putut evdea acum perfect..asa ca don't worrie si nu te stresa!
Danaa acelasi lucru ti-l zic si tie! Eu de asta am evitat sa ma mai duc pana la 7 sapt..tocmai ca sa nu imi fac ganduti negre pt ca am citit divesre si la unele femei activitatea cardiaca incepe mult mai tarziu! asa ca nu va stresati! totul va fi bine!
7+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionI, 1 Magne B, 1 Acid folic, 1 Cetebe, 1 Aspenter (3 pe sapt.) ; Utrogestan vaginal 300 mg pe zi;
dana0000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mami_de2 Camitu si eu voi merge sa imi fac mutatiile sapt viit dupa Paste la Medlife, am observat ca-s cele mai bune preturi. MI-a zis medicul sa fac intai 2 mutatii si apoi daca acestea ies negative sa mai fac inca 2 si atat..daca insa primele 2 ies pozitive, nu tre' sa le mai fac si pe restul sa mai dau banii degeaba ca oricum ar fi oricum voi face tratament. |
Care sunt acele 2 mutatii care trebuiesc facute initial?
Imi dai si mie exact numele sa le fac si eu.
gina85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miha_ralu AHHHHHHH...UITASEM!! Daca lumea se faleste, ce, io s mai prejos????????? iaca mi am pus si eu flacaul la avatar, la admirat!!!!! 9 saptamani |
Ma indragostesc si de avatarul tau,am atat de multa iubire in mine incat pot sa daruiesc .....
si zii tu cum sa nu ne falim cu asa minunate creaturi,ca sa nu zic ca am ast aceasta eco mai bine de 2 luni
11+ cu un dragonel...
Inima nu cunoaste ratiunea,
Mintea nu cunoaste sentimentele...