Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (5)
Raspunsuri - Pagina 20
gina85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MACARIE gina85, eu vad poza de la avatar , este cu bebe de la eco superba ...... cum sunteti in seara asta ? 5+ --------------------------------------------------------------- Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008 ............................................. Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos -------------------------------------- hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658 |
Straniu ca nu reusesc toate fetele sa vada poza...
Ma deranjeaza un pic burta dar in rest suntem bine
Tu cum stai cu simptomele,scuze poate ai mai zis dar azi is asa de emotionata ca nu ma regasesc deloc
11+ cu un dragonel...
Inima nu cunoaste ratiunea,
Mintea nu cunoaste sentimentele...
Mami_de2 spune:
Gina se vede avatarul tau atat de bine!!! e perfect bebe! felicitari!
felicitari si celorlalte fete care si-au vazut si ele sambureii!!
Fetelor eu m-am intors de la medic din nou... m-a linistit dr Ion , mi-a mai facut o eco abdomniala de data asta, sa vada si el bataile inimii embrionului, mi-a zis ca e in regula si mi-a zis sa iau fara probleme utrogestan.. ca nu face rau! darrrr ca nu ma mai poate lua in evidenta ca sa nasc cu el..mi-a zis ca pt noiembrie are deja 37 de mamici si ca doar daca ma ia sa nasc cu el acasa poate am vreo sansa sa aibe timp de mine (vorba vine) imi venea sa mor de ciuda:((:(( sracacul mi-a zis ca nu ia mai mult decat duce ca altfel nu face fatza:(, e full omul! Macarie iubita tu poate mai ai o sansa pt ca ai sarcina mai mica ca mine si tu nasti in decembrie, sigir te ia.. mai ai sanse.. mie nu mi-a mai dat cu el pt ca nu are cand, mi-a zis ca dnp-ul meu mai nou ar fi 27 noiembrie nu 2 dec. deci clar nasc in noiembrie ce sa mai!;)) Mi-e ciuda ca nu il mai am pe el ca am auzit numai lucruri de bine despre el asta e si mi-a chemat o doctorita pe care el o mi-a recomandat-o: dr Rosca Roxana, blonduta, tinerica si la prima vedere fff de treaba, am stat de vb cu ea, am schimbat numere de tel,s-a uitat linistita peste dosarul meu,etc.. si la final cand sa plec, cand am vrut sa ii bag ceva bani in buzunar, mi-a oprit mana si a fugit, a zis ca nuuuu nu e nevoie!!fetelor e prima oara cand mi se intampla asta! am ramas placut impresionata! nu mi-a venit sa cred!!! de obicei se zice nu din politete..dar sa ma si opresca, e wow!!! nu mi s-a mai intamplat ever!! Am plecat de acolo buimaca, nu mi-a venit sa cred! mai exista si asa oameni! Cred ca pana la urma voi ramane la ea pare ff omenoasa, a vb frumos si nu m-a grabit. Sper sa am sarcina usoara si sa aibe mana buna ea:)) Alta solutie nu am...mai aveam o varianta cu dr Tutunaru de la Elias, ca el mi-a facut ultima data control inainte de a ramane gravida, insa nu am fost f multumita de el: fiind o somitate in domeniu si fff apreciat, e tot timpul extrem de grabit si nu imi place ca nu are timp nici de stat de vorba! in plus nu vreau spitalul Elias ca nu e deloc dotat ca si maternitate, iar la particular nu vreau sa nasc, asadar am de ales intre Giulesti si Filantropia (cu Fila' am amintiri dureroase deci pica) asadar ramane Giulestiu':)) Sper sa fi facut alegeera corecta!
hai ca am scris un roman, sper sa nu va fi plictisit:))
7+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionI, 1 Magne B, 1 Acid folic, 1 Cetebe, 1 Aspenter (3 pe sapt.) ; Utrogestan vaginal 300 mg pe zi;
MACARIE spune:
mami de 2 , imi pare atat de rau pt tine
dr Ion este cel mai bun , sper sa ma primeasca, doar el este"vinovat" de starea mea
am o stare de agitatie groaznica ....imi vine sa plang doar la gandul ca se poate ca maine sa nu vad embrionul .....
acum imi este si foarte rau , am mancat toate porcariile posibile ...
mi-ar trebuie niste incurajari pt maine .....
imi vine sa vars rau de tot
of , nu stiu cum o sa dorm in noaptea asta
5+
----------------------------------------------------------
Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008
.............................................
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
--------------------------------------
hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658
miha_ralu spune:
MACARIE,iubito...pai se poate??hai fii tare, arunca te in pat gandindu te ca maine totul va fi bine! trebuie!!!!parca si vad maine cand o sa ne impartasesti vestile minunate!!ma gandesc si ma rog pentru tine
GINA...VAD POZA!! am dat refresh si gata..a aparut!!asa da!! imi place, sa dea Domnul sa se faca mare , mare si sanatos!!
MAMI DE 2 ce mai coincidenta!! si eu merg la dna dr ROSCA ROXANA! pana cum am doar cuvinte de lauda, o femeie extraordinara si sunt foarte multumita ca am facut alegerea aceasta! sper sa mai vorbim despre ea. eu am fost la consultatii la Rosana si urmeaza sa ma mai duc dupa 5 mai.
DA...m am vazut in lista, acum sunt trecuta chiar de 2 ori!! multumesc fetelor, toate datele sunt corecte!
si inca o data MACARIE papusa, ma gandesc la tine si sunt convinsa ca totul va merge asa cum iti doresti. hai....acum treci la
miha_ralu spune:
AHHHHHHH...UITASEM!!
Daca lumea se faleste, ce, io s mai prejos????????? iaca mi am pus si eu flacaul la avatar, la admirat!!!!!
MACARIE spune:
miha ralu , multumesc mult pt incurajari , nu ma pot linisti
am inima in gat , pana in seara asta nu am avut nimic , acum parca am inebunit , nu pot sa dorm , m-am certat si cu sotu,,,,,of doamne sa treaca noaptea asta mai repede
5+
-------------------------------------------------------------
Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008
.............................................
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
--------------------------------------
hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658
miha_ralu spune:
offf...o sa treaca , o sa treaca ...o sa vezi!! eu n am dormit 2, 3 zile inainte de prima ecografie! mergeam pe strada ca un robot, vorbeam mult si tremuram intr una. e prima mea sarcina, habar n aveam ce si cum!!
dupa ce am iesit de acolo, pluteam!!!!! simt din toata inima ca asa ti se va intampla si tie!!!!
maine dupa amiaza plec la ai mei...sper ca pana atunci sa mi vii cu vesti!! ca altminteri tot drumul nu o sa mi gasesc locul!
te pup si imbratisez! gandeste te la vestile bune ce cu siguranta vor veni maine!las' ca sotului saracul ii trece..
Doamne ajuta!
Camitu spune:
Fetelor ,sunt foarte suparata.Am fost la dr mea gineco cu analizele genetice si concluzia este ca am trombofilie..Analiza Gena PAI a iesit heterozigot si mutatia A1298C genotip heterozigot.Asta inseamna ca va trebui toata sarcina sa fac in fiecare zi o injectie cu Clexane de 0.6.Pana acum asta am inteles.
Pur si simplu nu stiu unde sa o apuc.Ma voi duce sapt viitoare si la un hematolog.Nu-mi dau seama cat este de grav.Am discutat cu atata lume incat am numai discutii in cap si nimic clar.
CAMITU 8+ mamica de Ana Maria 5 ani
http://lmtm.lilypie.com/mNrTp2.png
mya85 spune:
[quote]citat din mesajul lui Camitu
Fetelor ,sunt foarte suparata.Am fost la dr mea gineco cu analizele genetice si concluzia este ca am trombofilie..Analiza Gena PAI a iesit heterozigot si mutatia A1298C genotip heterozigot.Asta inseamna ca va trebui toata sarcina sa fac in fiecare zi o injectie cu Clexane de 0.6.Pana acum asta am inteles.
Pur si simplu nu stiu unde sa o apuc.Ma voi duce sapt viitoare si la un hematolog.Nu-mi dau seama cat este de grav.Am discutat cu atata lume incat am numai discutii in cap si nimic clar.
CAMITU 8+ mamica de Ana Maria 5 ani
camitu dar tu ai deja o fetita de 5 ani din cate vad la semnatura, nu? se poate sa nu fi avut trombofilie la prima sarcina si sa apara acum?? sau nu s-a manifestat la prima sarcina? nu inteleg... ai avut ceva probleme cu prima sarcina?? hmm, f ciudat...
mami de ( iulie 2010) si 6+
mya85 spune:
gina85 superba poza!! f frumos bebele tau dar cum de ai mai mult cu o saptamana??
mami de ( iulie 2010) si 6+