Buburuze de 2009 in actiune!!!**32**

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata,
Haideti la !Eu am nevoie de multa cafea ca am cateva nopti de nesomn ptr ca Andu are o infectie in gat destul de puternica-ii facem antibitic intravenos si cu toate astea mi-a facut 3 zile si 3 nopti febra in jur de 39-40 grade.Azi noapte nu a mai facut febra insa l-a durut burtica(cred)ptr ca a plans si s-a invartit toata noaptea.Ma rog numai sa nu fi luat si nepotelul ceva ca el trebuie ferit de raceli si de fapt de orice boala.Acum nepotelul e la Bucuresti sa vorbeasca cu doctorul sa vedem cand decide sa-l opereze.

Urez si eu La Multi Ani cu intarziere Biancai!Sa fii sanatoasa si sa ai mult norc in viata!

Picky-nu pot sa cred cat e de frig acolo-la noi au fost si 30 de grade zilele astea!Cum mai sunt fetele?Nu stiu cum rezisti ca mereu te aud ba ca Stefi a fost cu febra ba Ana-pe mine m-au terminat astea cateva nopti si am fost in concediu-nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi fost daca ar fi trebuit sa mai merg si la munca.
Sorina-ai baietel mare de merge pe role !
Alina-lasa ca e bine ca veti avea o luna de petreceri!Mult succes la operatiunea "fara pampers".Si noi trebuie sa incepem dar sincer mi-e groaza cand ma gandesc ca va trebui toata ziua sa fiu cu mopul in mana.
Lali-felicitari ptr inscrierea la gradi!La program normal sau prelungit?
Dana-nu am avut inca timp sa vad pozele de la petrecere dar ma uit mai tarziu!Ma bucur ca a iesit totul bine!
Getik-sa stii ca merge mai bine un ness pe caldura!
Anna-te asteptam cu detalii de la botez!Multa sanatate micutei crestine!

Va las acum!Ma apuc de treaba!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009) si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Sal

Imediat trebuie sa merg sa iau fata de la gradi. A avut si azi noapte febra, si sincer inca nu stiu care ar fi cauza, ideea e ca numai noaptea mi-a facut..
I-ma dat comanda la tort cu mega mindy, acum sa vedem cum va iesi.
Anna e mai ok cu ochisori, inca i mai curg dar nu se mai lipesc, in schimb e speriata de frati- miu (e la noi de luni, sa il ajute pe al meu cu treaba la casa) ca il vede cu cioc..dar conving eu sa-l dea jos

Simina off si voi cu boala? sanatate multa lui Andu..are puroi in gat? ca asta mai poate da durere de burtica sau/si febra prea mare. vezi ucm se prezinta si azi....pupam sa treaca mai repede. Sanatate multa si la nepot, sa fie totul bine. Tu cum mai esti? cum merge sarcina?

Alina spor la operatiunea olita. Asa am zis si eu ca trebuie sa ma mobilizez si sa incep tare si cu Anna. Cand vad ca face kk, ca se uita la mine insistent, o intreb daca mergem sa facem kk la olita, si se duce singura la ea si asteapta sa o pun. De obicei face doar pipi si kk dupa ce i-am pus din nou pampersul sau a facut pana sa o pun la olita..dar e un inceput.. Deci e obisnuita cu olita numai ca nu mai am eu asa mult timp sa stau mereu sa o pun la olita..dar am zis ca dupa vacanta poate intram mai tare in aceasta operatiune.... Oho aveti o luna plina, la multi ani de pe acum ptr toti

Anna asteptam detali si poze

Dana am reusit sa vad toate pozele de pe fb de la aniversare si tare mult mi-au placut, nu ai mai avut bataie de cap cu treaba acasa..din pacate eu nu scap..maine am de facut briosele ptr la scoala, iar de vineri sa incep cu pregatirile..

Pupici la toate, merg duap stefi

Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare! Azi baieti sunt la cresa si gradi. Cu fata e mai lejer. O las si pe ea fara scutec. Mai inainte s-a cracanat(era in rochita) si i-a dat drumu pe parchet! Ca pisica! Am iesit un pic afara de dimineata.
Simina multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Bau
Am revenit de pe coclauri si tare bine ne-a mai fost...cald, soare, aer curat...am venit raciti dar nu mai conteaza
Nu v-am citit decat pe sarite, am vz copilasi bolnaviori...si le urez multa sanatate, ceea ce imi urez si mie si lui Darius
Azi am avut proces, nu am chef sa ma indispun povestindu-va, am concluzionat insa ca, individul, ca sa obtina ce vrea, ar fi in stare s-o vanda si pe masa, Dumnezeu s-o odihneasca! Un mincinos, un ipocrit. A venit la termenul de azi si nu mi-a starnit decat sila si dezgust....a mintit de pur si simplu ma busea si rasul, in fine....sper ca pe 13 iun, cand va fi termenul urmator, sa incheiem.
In rest suntem bine, Darius era aseara, cand s-a intalnit cu tatsu, tare mandru, evident ca nu s-a depasit ora de stat cu copilul, ca de.....e prea mult pt individ, sa vedem azi daca mai ia leg cu el, nu cred insa, pt ca e constient (zic eu) de scarba pe care a produs-o plus ca nu e insul care sa isi asume responsabilitatea pt faptele sau vorbele sale. Daca nu vine, o sa ne luam noi cu altele...parc, vine si nanuta lui cu piticul, etc.
Va pup pi tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata,
Poftiti la !
Eu sunt la birou si imi beau cafeaua si astept vesti de la fratele meu.Azi sau maine il opereaza pe nepotel asa ca,va rog,rugati-va si voi sa fie bine!

Va pup,o zi frumoasa!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata!,

Doamne ajuta sa fie totul bine si sa se vindece nepotelul tau, Simina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

LA MULTI ANI cu sanatate Stefy sa nu mai fi bolnavioara, sa ai parte de tot binele din lume, sa ii bucuri pe mami si pe tati sa le umpli viata si zilele de fericire

buna dimineata

simina multam de cafea a fost delicioasa, sa dea Dumnezeu sa treaca cu bine de operatie, andu ce face? tu cu sarcina cum mai esti?

sa va spun noaptea trecuta am visato pe cris nu mai tin minte contextu dar am visato si ii spunea ca de ce nu mai intra sa scrie la bubu stiti voi gandu nebunului la marginea drumului eu sunt aia.

anna poze de la botez ? ce face vladut si eva?

piky ce face fata este mai bine, of cat o sa mai poti indura cu picele tale aproape tot timpu fac febra, spor la mesteri la casa sa faca treaba repede si bine

alinta ce fac copii? azi i-ai dus la gradi? cum merge operatiunea olita?

lali astept sa te intorci acasa si sa vb, aseara ma intreaba cez: ai mai vb cu lali, vali ce face? i-am zis de colegu cu pojaru si apoi, a venit vb ca pleaca in olanda si tare dezamgit a fostttt, cand i-am zis ca sarputea sa nu vina si el la mot, cred ca este prima data cand l-am vazut asa facta de prieteni pe care deabia i-a cunoscut, cumm este paulica si tedo?

dana daca te rog sa ma ierti ca am fost varza si nu i-am urat lui Bia: La multi ani sanatosi, implinirea tuturir dorintelor, fericire si sa va umple viata de fericire

sori cum ati petrecut in minivacanta de 1 mai? ce face razvi? nu am mai dat nici un semn de viata ca am stat cu ary acasa si cand este ea am acces interzis la Pc

va pup pe restu si mai revin eu azi

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Botezul Evei a iesit f bine, nici nu-mi imaginam sa fie totul la superlativ. Incerc sa va povestesc, sper sa am timp...

Sambata de dimineata eram nedormita si cu bagajele nefacute, asa ca pana la ora 11 cand trebuia sa plecam la biserica nu am stiut de mine. Dar am reusit sa fim gata la timp. Aaaa, nu va spun ca vineri o rugasem pe mama sa ma tunda ca nu mai aveam timp sa ajung la coafor, si mi-a taiat dintr-o miscare parul (ca sa-l scurteze) si atat, nu am mai avut timp nici pana azi sa mi-l retuseze cineva
La biserica Eva a fost papusa, atat de cuminte si de atenta la tot ce se intampla de a uimit pe toata lumea, inclusiv pe preoti. Inainte sa o bage in cazan m-a intrebat preotul daca e asa de cuminte intotdeauna Apoi i-a alunecat preotului din mana la a doua bagare in cazan si a luat o gura de apa Eva, preotul s-a redresat rapid si i-a dat una la spate, insa Eva s-a speriat rau, mititica. Apoi la miruit cum s-a miscat ca i-a bagat betisorul cu care o miruia in ochisor de i l-a inrosit Noroc ca ea e bunuta tare si cum a luat-o nasa in brate cum s-a linistit, o papusa care statea la nasa si-l tinea si pe nas de mana Vladut s-a speriat tare la faza cu cazanul si cu Eva care a inceput sa planga si voia sa plecam mai repede din biserica, tot intreba de ce o chinuie pe Eva... Predica a fost f frumoasa si personalizata (Eva fiind singura botezata) de i-a impresionat pe toti. Dupa slujba cum am luat-o in brate a adormit instant, cred ca abia cand m-a simtit a putut sa se relaxeze.
Apoi am plecat la munte cu toti unde am prins 4 zile grozave, totul excelent: cazare, mancare, vreme, peisaje, companie perfecte! Absolut toti s-au simtit minunat si nimeni nu a avut ceva de reprosat, am fost super norocosi.
Masa festiva a iesit f bine, mancarea delicioasa. Tortul a iesit acceptabil ca aspect, dar delicios la gust. Marturiile i-au incantat pe toti si o sa le puna toti langa cele de la botezul lui Vladut.
Tot sambata seara i-am facut Evei si baita de mir, a fost numai o veselie Eva!
In urmatoarele zile ne-am plimbat in marea majoritate a timpului pe munte pt ca Vladut numai asta dorea, sa se catere si sa mearga la padure. Asa ca am pus-o pe Eva in portbebe si am facut miscare! Ar fi fost pacat la ce vreme calda era.
Ce sa va mai zic, a trecut atat de repede si a existat un singur regret comun, ca s-a terminat plimbarea.
Poze o sa pun curand, astept sa primesc si eu.

Picky, sanatate multa fetelor! Sa va ajute Dumnezeu sa scapati de boli! Sunteti pregatiti de petrecere?
Simina, sanatate lui Andutu! Ma bucur tare mult ca ne scrii iar Bebelina cum mai e? sa ne spui vesti despre nepotel!
Ema, off, sper sa scapi si tu mai repede cu procesele! Doamne, nu-mi vine sa cred in ce se poate transorma un om cu care ti-ai impartit painea... ar trebui sa se gandeasca macar la minunea de copil pe care o are!!
Alina, succes cu antrenamentul Mariei la olita!
Dana, la multi ani, Biei! Am vazut pozele, ati avut super petrecere! Am vazut acolo si pe Elena cu frumosii ei! Cum i s-a parut Biei cadoul?
Getik, ce mai face Aricica? m-ai derutat cu urarile pt Stefi
Lali, ai baiat mare, de gradi, succes cu adaptarea! Cat e de scumpa Teo in filmulet jucusa mica!
Sorina, cum se descurca Razvan cu rolele? gata, am citit, super! abia astept sa-l vad in filmulet

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anna-mama

Getik, ce mai face Aricica? m-ai derutat cu urarile pt Stefi
de steluta norocoasa Luca-Vlad si de minune roz Eva Maria

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

of ce varza sunt acu dupa ce am citit la tine m-am uita si eu la data mai bine eu am trait cu impresia ca suntem in 5 deoarece PC meu arata 5/5/2012 nu stiu de ce.

Mergi la inceput

anna:ary este precum un dalmatian, plina de bube si julituri de la cazaturi, a stat 5 zile acasa si de dimineata pana seara afara in curte exceptie 2 ore de pranz, am reusit sa o dezvat de pampers, nu mai folosin nici noaptea, nici la pranz, vorbeste in continuu, a inceput sa il stalceasca pe "r" sper pana la gradi sa il pronunte corect, canta, danseaza, spune poezi, se maimutareste si are o privire cand vrea ceva pe sub ochii de te lesina, si spune numai perle: " mami este ploblema mea si m-io lezolv eu" "lacea ma in pace ca tiu eu ce veau safac". vrea sa ii faca numai tacsu baie, intr-un cuvant o alintata

ma bucur ca a fost super bine la botez astept poze cu nerabdare sa vad frumusetea mica

gata fug ca tre sa termin treaba pana plec sa iau picea de la gradi am intrat in sifoniere sa scot hainele de vara

Mergi la inceput