Buburuze de 2009 in actiune!!!**32**

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Tot eu, se pare ca-s singura pe ziua de azi..

Nu am tragere de inima...daca nu mai scrieti pe aici...vin, verific si ies...

Lavi ma bucur ca aidat un sem si pe aici, te asteptam mai des si iti transmitem ganduri bune.

Cris si nimic, nimic? nu mai ai timp sa scri si alte cuvinte?!

Ana cum mai e Eva? ma intreba-i cum dorm cu amandoua..greu, amortesc toata intr-o singura pozitie, amandoua se baga in mine, anna ma solicita la san..e greu..dar trecem noi si peste. tu cum dori cu ei? tot asa? wkd-ul asta aveti botezul?

Stiti, ziceam ca nu iau nimic de iepuras dar am fost in magazin sa luam un cadou fetitei prietenilor la care am petrecut pastele si a trebuit sa le luam si fetelor noastre.. anna s-a ales cu o jucarie ff tare, o chestie care arunca bilele, si stefi e fascinata de jucarie, se joaca impreuna..iar stefi a ales o posetuta roz care canta, te invata alfabetul..deh si are si accesorii, chei, telefon, card, oglina iar din brugge s-a ales cu o tursa de machiaj.. ..ptr copii...si de paste s-a machiat intr-una..si i-a tras o "spoiala" si annei...care statea tare mandra..si stefi apoi se lauda cu poseta agatata de mana, ca ea e ff frumoasa.
Am oprit la o vulcanizare sa facem roata, ca am facut pana pe drum, si cand a coborat stefi din masina, si-a pus degetele la nas, ca "uii ce pute" .mirosea de pe camp de la gunoiul aruncat de fermieri..asa ca ea nu a suportat mirosul si a intrat inapoi in masina...la 3 ani are niste fite in cap ...si anna ii e copia fidela..

Mada multumim ptr urari, asemenea va urez si eu voua. Ce mai face Eva? Cum mai este?

Lali cum a fost drumul? Cum au fost copii in masina, in special Paul

Ema voi ce mai faceti? Cum va mai simtiti? tot vocea aceea o ai?

Elena multumim de urari, te asteptam mai des pe aici

Mady tu nu ai mai intrat de mult (sau da?) Ce mai faceti?

Dana ce ati rezolvat cu accidentul? Pana la urma cine va suporta costurile?

Getik cum a fost la munca aseara?

Alina voi ce mai faceti? Cum e in vacanta cu toti 3? Sper ca nu-s bolnaviori

Sorina cum mai e cu maseluta lui Razvi? Ati terminat cu antibioticul? Cum a petrecut la tara?

Simina nici macar acum de Paste nu ai avut timp ptr cateva cuvinte?

Na am zis ca nu scriu mult, dar pana la urma am zis sa nu fiu nici nesimtita si sa scriu macar cateva randuri la fiecare..

Am observat la mezina ca are piciorusul stang putin curbat spre interior, de aceea imi pare ca merge cracanata si cu laba piciorusului putin in interior..oare e cazul sa ma ingrijorez?

Numai bine!

Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Si eu sunt...

Azi de dimineata am fost cu toata familia sa-i uram la multi ani soacrei si sa-i dam cadourile. Vladut a inceput sa faca si el diferite cadouase facute de mana lui, e tare simpatic :)

Picky, sambata viitoare, pe 28 e botezul, dar incerc sa termin cu toate cat mai repede. Maine ma duc sa dau comanda de tort, trebuie sa dam comanda si de "marturii" ... In fine, am tot felul de chestii marunte de terminat. Eva e o veselie, dar sa stai numai de ea, daca nu esti sa te joci cu ea incepe cu plansul, circ... secretii in nasuc are in continuare, incep sa cred ca asa e ea, le are de 2 luni... Frumos ca s-au bucurat fetele de cadoutele de Paste! Ele cum mai sunt, au scapat de raceli?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Bunaa,

Prezent la datorie

Si sa va spun cum a fost la noi de Sfintele Pasti. De la ai mei la socrii si invers, pe la niste verisori si cam atat. Dar ne-am simtit bn. Gratare si tot felul de bunatati, de nu mai incapem in pantaloni si nu ca am fi mancat ff mult, dar am mancat cu placere
Razvan s-a simtit ff bn la tara, dar el spune la tara doar la mama in curte. Cand mergem la socrii, incepea sa planga ca el vrea la tara. Ii explicam ca acolo e tot la tara, iar el raspundea ca nu , la tara e la mamaia mea Am fost de-am luat lumina impreuna cu el, iar aproape de miezul noptii s-a plictisit si vroia iar la "tara", iar o verisoara ii zice, dar acici tot al tara esti. Dar el ff mandru ii raspunde, ba nu, sunt in biserica
Am lasat motanul la tara si acum plange dupa el. Ma intreaba zilnic, cand mergem sa-l aducem acasa?? El s-a pomenit cu el in casa si acum ii simte lipsa. De multe ori ne trezeam ca ne spune in loc de prietenul meu, fratele meu

Pickycu maseluta suntem ok. Am terminat inainte de Paste antibioticul, iar acum asteptam ziua de luni ca sa mergem la cabinet sa inceapa sa-i astupe canalele. Speram sa fie bn pana la final.

getik si lali ce frumos ca v-ati intalnit si copii pare ca s-au simtit bn impreuna. S-au facut mari si frumosi, iar normea e o dulcica

Anna sa-ti traiasca soacra si toti cei dragi, sa fiti sanatosi si stai linistita ca le rezolvi tu incet-incet pe toate. Mai e timp berechet pana pe 28

Salut si pup toate celelalte fete, dar nu mai am timp sa raspund, ca ma striga juniorul. Merg sa ne mai jucam, ca si asa petrec ff putin timp cu el.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

bau
Picky...azi mi-a revenit vocea. Nu in totalitate dar e mai bine....am fost si mai rau decat m-ai auzit tu. Nu stiu ce sa zic de piciorus, eu m-as ingrijora
La nou au trecut sarbatorile asaaaaa, pe langa noi, M-a omorat cu zile vremea, o astept pe cea frumoasa.
Va pup ....as mai scrie dar imi lipseste inspiratia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Hello gagici!!!

Mai,am lipsit eu ,dar revin in forta... pentru o zi,ca fug iar!

Excursia noastra a fost minunata! Putea fi perfecta daca reuseam sa vaz si fetele din Iasi, nu mi se strica telefonul duminica ,inainte sa apuc sa raspund la mesaje ,si nu lua Vali amenda!

Deci,am plecat sambata seara spre Bucuresti,mai exact spre Crevedia( da,acolo de unde vin unii pui) ,am ajuns undeva spre miezul noptii,prin ploaie torentiala . Paul a vomat cam la jumatatea drumului,asta dupa ce mi s-a plans si acasa ca "au buba buta" , L-am bagat rapid in pijamale , si a adormit apoi,dupa ce nu i-a mai fost greata.
Duminica i-au luat din mor baieelului , si in timpul petrecerii am emigrat,am fost la Geta si familia ei! Ce pot spune despre intalnirea cu ei? Simplu: nu am gresit cand am facut schimb de numere de telefon! Odata cu intalnirea familiilor noastre Vali a mai castigat un prieten, eu aveam o prietena de mult,cam de cand am inceput sa vorbim ore intregi la telefon,si dupa ce inchidem,ne mai amintim ceva ce nu am spus!
Ne-am despartit cu greu dupa cateva ore,am mai fi stat. PE drum Vali m-a innebunit cu Cezar si Geta, si cum vom veni noi la sfarsit de iunie la motul Arianei, si cum vom face din nou traseul Constanta-Crevedia-Sotanga-Iasi-Constanta,dar intins pe mai multe zile,nu 3 ca acum! Convorbirea cu Picky mi-a mai sters un pic din amaraciunea ca nu am reusit sa o vad live pe Ema,dar nu-i impul pierdut! Am fost tare bucuroasa ca am vorbit,si am fost mirata de tonul cald din voce.Ma asteptam sa fii mai "aspra" mai Picky! Credeam ca esti mai dura!
Luni dimineata,la 7.30 am plecat spre Iasi,la 13 ,cam asa,am ajuns. Am uitat sa scriu ca duminica,dupa ce am trimis mesajele de pe forum a murit telefonul. Ma rog,moarte clinica,ca azi si-a revenit!
Asadar, la Iasi l-a, lasat pe Vali sa se odihneasca, pana la urma am ramas peste noapte in |Iasi,ca a reusit sa gaseasca pe cineva sa ii tina locul,numai ca deja rudele venisera si nu am mai avut cum sa plec de acasa,ar fi fost urat din partea mea. Ema,promit ca nu te ratez cu prima ocazie,ori cand vii tu la mare,ori cand repetam circuitul,si revin in Iasi. De data asta nu va mai fi pentru cateva ore,ci pentru mai multe zile!
De la Iasi am plecat spre Constanta,intr-o localitate l-a tras pe dreapta politia pe Vali ca avea viteza mare. 80 km/ora. A luat prima amenda in 9 ani de cand are carnet de conducere!
La Constanta am ajuns si cu pana ,pana la tata acasa am pierdut si capacul la roata cu pana!

Dimineata,cand am coborat din microbuzul cu care am venit de la socrela,am gasit capacul de la roata!

Fetelor,continui maine dimi,acum mor de somn!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Lali...stai linistita, nu-ti fa probleme. Data viitoare. Daca ma auzeai si pe mine vorbind, Picky stieee, cadeai jos de ras. Parca vazusem o haita de lupi....am fost fara voce.

Mergi la inceput

Buna,

Am vazut si eu pozele cu Lali in vizita la Getik, super super! Se vede ca v-ati simtit bine, iar cei mici sunt delicios de frumosi ca intotdeauna

Eu azi am reusit sa dau comanda de tort, cu totul altceva de ce-mi propusesem, dar asta e, vreau prea multe... am depus si dosare pt indemnizatie...am fost harnica.

S-a trezit Eva, revin mai tarziu, sper

Mergi la inceput

Lali, frumoasa plimbare ati avut, dar chiar a fost un maraton pt asa putine zile... Cum s-a comportat Teodora in masina?

Sorina, frumos ca ati stat asa mult la aer de Paste! Dragul de Razvanel, el tot la mamaia voia!

Ema, ce facusi, fata, ai cantat prea mult in noaptea de Inviere si de aia ai ramas fara voce bine ca esti ok acum, piticut cum mai e?

Eva a mai bagat o tura de somn in leagan la caldura razelor de soare, Vladut doarme si el si am reusit sa revin cu scrisul. Nici nu-mi vine sa cred ca s-a terminat si saptamana asta, sper ca de acum sa ramana soarele pe cer ca asa m-am saturat de vremea rea. Voiam si eu sa-l duc pe Vladut sa ia lumina in noaptea de Paste dar a plouat torential asa ca l-am bagat la culcare...

O sa intru pe mail sa va pun si eu cateva poze cu buburuzele mele!

Mergi la inceput

Am pus poze, sunt mai multicele cu Eva, dati si voi pe repede inainte daca va plictisiti, nu am stat sa le mai sortez, am pus link-ul cu pozele incarcate pt sora mea, ca pe ea trebuie sa o alimentez constant cu cat mai multe poze ca sa ii mai aline dorul ne piticuti. Iar poze cu Vladut mai putine ca nu sta de nicio culoare la poze, daca observa ca-i faci se intoarce cu spatele sau se ascunde

Sorina, sa nu te mai plangi ca esti obosita, am vazut eu cine face treaba in casa [:D}, ai baiat harnic tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Sal,

Ana te inteleg ca-ti e foarte greu si ai multe de fauct in timpul asta scurt, sper sa iasa totul frumos. Ati inchiriat pensiunea? Ceva detali? Cat despre secretiile Evei, te-ai gandit ca poate fi alergie la ea, ca a venit primavara, au inflorit copacii... Multumesc de sfat...o sa intreb pediatra sa vedem ce zice

Sorina cred ca era tare dragalas cand spunea el ca vrea la tara. Poate nu se simte bine la bunici din partea tatalui..stii cum e copii, simt.. sper sa fie bine la dentist, sa nu mai apara probleme la pitic

Ema ma bucur ca "ai" voce din nou...ce mai face pitic? tu cum mai esti? cum mai e cu divortul?

Lali ce frumos ai povestit..o plimbare de 3 zile cu bucurii si cu suparari, dar ma bucur ca a fost bine..Imi pare rau de amenda, de pana (important e ca ai gasit capacul ...)si de faptul ca a durat putin..poate data viitoare va fi mai mult. E prima oara cand merge Paul la drum lung? poate avea si rau de masina?... Oau asa dura par eu in ochii tai?! multumesc, ma simt flatata ...ee las ca ne cunoastem si live la vara..Si Geta la fel a zis, ca a trecut repede timpul, dar lasa ca data viitoare veti sta mai mult ... si poate in vara ne vedem in gasca... ca usor, usor ne vom cunoaste cu toatele

Ana cum vrei sa arate tortul?

Copila mica e geloasa, o gelozie prosteasca, plus ca e si ff suparacioasa.. Mai nou face crize de plans ca nu-i convine ceva, si si "arunca" capul pe spate..trebuie sa am grija mare sa nu cumva sa cada pe spate in acel moment..si in brate la fel se arcuieste pe spate..si de multe ori isi provoaca durere la coloana...e greu cu ea..
In schimb Stefi e mult mai responsabila, mai cumintica, mai atenta, mai cu bun simt, mai ascultatoare..nu zic mai are si momente in care sare calul cum s-ar zice, dar e copil, nu poate fi doar cuminte, nu?
Maine merge cu scoala la un parc, si ma rog sa nu ploua..

Cam astea-s vestile despre noi ...
V-am pupacit

Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai

Mergi la inceput