Buburuze de 2009 in actiune!!!**32**

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Adevarat a inviat!

Tot maine sper si eu sa scriu mai mult! Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Adevarat a Inviat!

Acum cateva ore am aterizat si noi. Suntem bn sanatosi dar ff obositi.
Poate am timp mai pe seara sa scriu, daca nu maine.
pt fiecare.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Am revenit cu cateva cuvinte

Suntem asa rupti de oboseala ca am inceput sa adormim care pe unde putem Tati s-a pus putin la tv si l-am gasit adormit, iar Razvan se uita la Micky si l-am gasit si pe el adormit
Eu mi-am facut baita si ma pregatesc de nani
Maine incep scarbiciul , ce-as mai fi stat acasaaa... Sunt sigura ca maine pustiul v-a urla dupa mn, mai ales ca de-o sapt si ceva s-a trezit cu mn alaturi mereu

Alte povesti maine seara, acum va doresc multa sanatate, o sapt usoara si noapte buna

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

HRISTOS A INVIAT

Buna dragelor va invit la , ness, capucino, ceai calc si ce mai doriti voi

Eu acu savurez o imensa cana de ness ca ary inca doarme si incerc sa pun cateva poze pe mail de la pasti... eu am avut un pasti cum demult nu am mai avut chiar daca in noapte de inviere am fost la munca dimineata am fost la mami sa o iau la mine am impartit la ea si apoi am fost la tati la cimitir ... apoi am plecat acasa unde ma astepta duracel am mancat si apoi am plecat la un unchi am fi vrut noi sa mai stam pe acolo dar ary era obosita de cadea din picioare saraca
dar cea mai importanta parte a zilei a fost intalnirea cu Lali care a trecut asa repede copii sau inteles ff bine s-au jucat ff frumos au alergat prin curte au luat cntact cu noroiul apoi s-au jucat in casa la topogan ce sa mai in concluzie au trecut orele mult prea repede.

fug ca sa trezit ary revin mai tarziu

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Buna

Noi am petrecut la mare, frig, vant de nu am stat decat in casa. Am ramas peste noapte la prietenii nostri, greu a fost cu copii, agitati de nu reuseam sa-i culc...nasol e cand nu is la locul lor..

Ma bucur ca voi v-ati simtit bine, si ma bucur ca au scris 2-3 randuri si mamicile care au dezertat, poate mai des pe aici ..

Is tot fara chef, e frig afara, vant, plictiseala...plus oboseala...

va pup si va astept pe aici

Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

heloo ce faceti dragelor??
eu astept sa se trezeasca gaza mica si sa plecam la mama ca sunt de noapte azi nu am facut nimic decat am stat si m-am bucurat de joaca cu ary ca nu am duso la gradi si am fost decat noi doua ca fetele.

piky multam de telefon in ziua de Pasti am fst ff bucuroasa si ai sunat intr-un moment plin de bucurie si ai sporito ... sa speram ca acu or sa mai intre si fetele mai des pe aici.

va pup va urez o dupamiaza placuta si poate maine seara mai intru o tura sa va citesc sper sa reusesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Pup fetele, nu ma dati disparuta ca-s prin zona. Pe Eva o supara ceva, nu stiu daca dintii sau burta...dar e ceva ce-i da o stare de nervozitate, maraiala... drept urmare sunt numai cu ea in brate, joaca doar sa o bine dispun. Vladut vrea si el atentie si mi-e tare greu sa i-o acord ca pe Eva cum o pun jos cu zici ca am pus-o pe ace , acum dorm amandoi, lucru care nu s-a mai intamplat de muuult.

De Paste am primit o super veste, Eva a scapat de stafilococul din nasuc, sunt tare fericita!

In rest au trecut zilele rapid, pregatiri sambata, apoi vizite duminica si luni... Copiii si-au primit cadourile si amandoi au fost f incantati de ele, Vladut era normal, dar Eva m-a impresionat ca e deja mare si poti sa-i vezi bucuria la vederea jucariilor.

Azi am iesit afara ca nu mai stiam cum sa o culc pe Eva, asa ca i-am imbracat ca sa-mi rezolv treburile. Una din treburi era sa-i cumpar soacrei mele un cadou pt ca maine e ziua ei si cum i-am zis lui Vladut ca mergem la magazin, el s-a si dus de si-a luat o hartie si un pix si a inceput sa mazgaleasca. l-am intrebat ce face si mi-a zis ca face lista de cumparaturi si mi-a zis ce a trecut acolo: haine pt el si haine pt Eva si pijamale pt el (ca-i zisesem ca mergem la un magazin unde stia el ca sunt numai haine) si apoi imi zice sa sa mergem si la Auchan caci pe lista lui e trecut si suc cu paiul si paine.

Tot incerc sa ma organizez ca sa-mi dau seama ce mai trebuie sa pregatesc pt botez, dar am asa o ceata pe minte de parca vad ca uit ceva... Trebuie sa iau si cadou nasilor, dar n-am nicio idee

Nu mai stiu ce mai voiam sa va zic...sunt rupta de oboseala... Vladut nu mai vrea sa mai faca nimic cu nimeni inafara de mine...

Mergi la inceput

am revenit sa va spun ca am pus poze de la pasti pe mail

Mergi la inceput

Sara buna dragelor

Am promis ca intru si ma tin de cuvant, dar sunt fara chef si tare obosita.
Am incarcat si eu 2 filmulete ca sa vedti cum ma ajuta baiatul meu la treaba
Poate maine cu mai mult chef. Cred ca-i si de la vreme, nu numai de la oboseala.
- pe maine NB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

neata si hristos a inviat,dau cafea, cine vrea.

Imediat trebuie sa duc fata la gradi.

Getik vazut pozele, ff frumoase si ma bucur ca v-ati intalnit.

Ana iti multumesc din suflet ptr mesaj, m-am bucurat enorm cand l-am citit. Multumesc ca te-ai gandit la noi.

Scriu mai multe cand ma intorc de la gradi pupici

Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput