Buna.Am si o mare problema.Trebuia sa imi vine menstuatia zilele asstea cel tarziu pe la 4-5.insa nu da nici un semn.De fel ma dureau sanii,erau tari si ma durea si mijlocul.Problema este ca acuma nu ma doare nimic insa am nijte scurgeri maronii spre rosu.E posibil sa fie vreo eventuala sarcina?mentionez ca ma doare un pic mijlocul.
Sanziana, eu cred ca scurgerile alea maronii spre rosu sunt tocmai menstruatia.
Nu vreau sa te dezamagesc, inteleg ca iti doresti sarcina, fa un test (vezi pe prospect de la ce data se poate face) sau chiar mai multe si asa vei fi sigura.
Cat despre simptome, nimeni nu iti poate raspunde. Simptomele de ciclu pot fi usor confundate cu cele de sarcina si invers. Eu nu am avut nici un simptom cand am ramas insarcinata, decat lipsa completa a menstruatiei (adica mai precis nici un fel de scurgere, nici maro nici altfel).
Iti doresc succes in dorinta ta de a ramane insarcinata, nu dispera daca nu va fi sa fie luna asta, sa fie data viitoare sau intr-un viitor foarte apropiat.
(Din experienta mea, se intampla cand te relaxezi si nu mai pandesti simptome luna de luna )
27 + X Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)