Dovlecei de sept-oct 2009 ***20***
Raspunsuri - Pagina 20

monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laura78nico Buna fetele! Monica sanatate multa, ieri si Mihai a fost mai marait si cu putini mucisori. Aseara pe la 11 era fresh si cu chef de joaca. Ieri am fost cu Ramona la muzeul Grigore Antipa. I-a placut, dar nucine stie ce. ![]() Laura, mamica de ![]() ![]() povestea noastra |
Mutumesc Laura. Sper sa nu raciti si voi.
Cat despre mersul la muzeu... e inca mica si era de asteptat sa nu ii placa foarte mult pt ca nu prea e distractiv sa mergi la muzeu

monikus spune:
citat din mesajul lui kemsy Salutare!! daciana, sper sa va iasa planurile si sa plecati din tara, daca asta va doriti! ![]() monikus, mi se pare cam ciudat ce povestesti. Adica cum vine asta, febra si muci siroaie doar la gradi si acasa nimic??? ![]() ![]() ![]() Apropo de colostrum, sunt aici niste produse, e o firma germana. O mamica de la mamici de Italia ii da baiatului ei si zice ca are rezultate f bune, nu a racit deloc tare, doar mucisori trecatori. ![]() ioana, ma bucur ca se amelioreaza starea lui Carol. ![]() Lui Loris ii place la gradi insa vine obosit tare acasa. O ora, cat ii lasa, si cine stie cat doarme din ora aia, e putin pentru el. Ma simt putin vinovata. ![]() Fetelor, ![]() O zi buna! Mami de Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009) ![]() ![]() Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face! |
Kem nici eu nu stiu ce sa mai zic. Am sunat la o ingrijitoare si mi s-a spus ca ele nu gumesc cu asa ceva si ca copilul chiar a facut febra. Asta pt ca nici eu nu am inteles cum a facut febra atunci, si de atunci incoace nu a mai facut.
In legatura cu administratul Panadolului, ai dreptate, trebuiau sa sune mai intai numai ca la momentul semnarii contractului cu cresa m-au pus sa semnez o fisa (cica medicala) in care scria ca le dau voie in caz de febra sa ii administreze panadol/nurofen. Daca nu semnam, nu m-il acceptau la cresa asa ca... am semnat ce sa fac.
Le-am zis sa nu ii mai dea nimic pana nu ma suna alta data. Acum ramane de vazut daca se va intampla asa.
In ceea ce priveste ce mi se cere sa duc la cresa... pai lista e mare: sapun lichid, servetele umede, pampers cate 3 pe zi desi sta doar pana la 12.30 la cresa, role de hartie de bucatarie, detergent sa spalat pe jos, detergent de vase si 2 buretei + un bidon de 5l de apa plata desi ii duc eu sticluta lui cu apa in fiecare zi. La astea se mai adauga cafea si bomboane lunar pt ca Rares e mutulica si nu spune ce pateste la cresa si nu as vrea sa isi bata joc de el. In fine... o chestie urata dar deocamdata nu am altceva mai bun.
Eu am auzit de colostrum cu probitoce de la o colega de la munca si atat. Mi l-a recomandat si o farmacista dar cum ele de regula iti recomanda ce e scump si produse pt care primeste comision.... am ezitat.
O sa incerc acum sa ii dau lui Rares cat mai multa vitamina C (multumesc Daci) si sa vedem ce iese pt ca am inteles ca asta ar fi leacul cel simplu. O sa ii pisez vit C in teddy sau intr-un suc natural si sa vedem ce iese.
Oricum, nu a mai facut febra dar parca gatul tot l-ar deranja un pic cand inghite lichide, exceptand ciorba

O zi buna tuturor.

laura78nico spune:
Buna dimineata!
Monica stiu ca asa este, dar totusi am zis sa o ducem poate se prinde ceva si de ea...s-a ales cu un magnet cu fluturasi (marea ei pasiune acum)
Cat despre Mihai mai are mucisori, dar nu pare sa dea in raceala...
O zi buna va doresc cu mult soare in suflet ca afara...

monikus spune:
Laura muci se pare ca avem si noi si nu reusim sa scapam de ei dar vorba Dacianei, pt ca am vb cu ea aseara la tel, se poate sa fie si de la alergie ceva. Habar n-am pana nu ii fac niste teste ceva.
Lali, am uitat cum se schimba capitolele. Poate ne ajuti tu .
Pupici.

laura78nico spune:
citat din mesajul lui monikus Laura muci se pare ca avem si noi si nu reusim sa scapam de ei dar vorba Dacianei, pt ca am vb cu ea aseara la tel, se poate sa fie si de la alergie ceva. Habar n-am pana nu ii fac niste teste ceva. Lali, am uitat cum se schimba capitolele. Poate ne ajuti tu ![]() Pupici. Monica mami de Rares dragalas (16.10.2009) Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind. Raisa are nevoie de ajutorul nostru! |
Asa imi place...

Lali_mete spune:
Sunt aici bre! Am revenit de pe coclauri
! Schimb eu capiolul,si revin mai tarziu,ca fugim in parc
!!

Dovlecimia spune:
Casuta nou-nouta,pentru dovlecei frumosi,destepti si sanatosi ! Adica pentru toti!