Dovlecei de sept-oct 2009 ***20***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Monica scuze acum am vazut mesajul tau...eu le dau bronho vaxom si mi-au mai racit mai mult Ramona care este in comunitate, Mihai mai putin.

In rest eu le-am mai dat catina cu miere (asta iarna).Sanatate multa si pupici multi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

salutare fetelor

si eu va respect punctele de vedere, norocul meu ca nu sunt educatoare :)'
Monica as avea o idee acceptata de unii medici dar nu de comunitatea in ansamblu; testata pe mine si pe razvan, respectiv darius in ultimele 6 luni. Da si mie nr tau de telefon si-ti dau si surse de info daca vrei.

pupici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Daciana, ce am scris eu " daca nu te descurci,schimba domeniul" la mine este valabil in orice domeniu , nu doar daca persoana "nepriceputa" este educator . La fel i-am recomandat si unei colege de la magazin,sa se apuce de orice altceva ,ce nu are ca obiectiv lucrul direct cu oamenii,pentru ca ii sarea mustarul repede,si erau clientii nemultumiti. Cand esti educator,formezi niste oameni, tu le pui bazele! Daca te porti brutal cu ei , tipi,urli,ameninti sau lovesti, nu multi vor creste stapani pe ei! Poate doar cei care sunt programati genetic sa fie "sefi de haita" ,restul vor fi doar mediocri sau chiar sub medie din multe puncte de vedere, si vor avea probleme serioase mai tarziu. Stiu din experienta proprie , de asta nu accept asa ceva cu copiii mei,si nici nu pun in ipostaze umilitoare , nu pedepsesc nici fizic nici psihic , nu fac jocuri "murdare" ( nu stiu acum cum sa le numesc,jocurile in care spui minciuni voit copilului , numai sa vezi daca isi sustine punctul de vedere,si daca si-l sustine,il umilesti si te arati superior prin vorbe gen "tu taci,ca eu stiu mai bine!" sau " ce stie un mucos ca tine?" ) cu nici un copil,al meu sau al altuia. Am avut doua surprize de educatoare pe care sa le intalnesc in viata mea, si care m-au uimit cat de bine stiau sa se faca intelese de copii. Niciodata nu le-am auzit ridicand vocea la copii , si culmea,reuseau sa struneasca in jur de 30 de copii de tara,cu varste intre 2 si 6 ani, copii de care in alti ani se plangeau educatoarele ca fac numai tampenii, nu asculta, si nu sunt in stare de nimic. Si acolo mereu este o singura educatoare la toti copiii aia, toti in aceeasi sala. Deci se poate si educatie fara amenintari , tipete,nervi si brutalitati. Una dintre ele era suplinitor, dimineata era la copii,dupa amiaza era la facultate ,cealalta era educator vechi.

Monica,ceva naturist ai incercat? Gen miere +propolis , catina + miere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Buna dimineata,

Multumesc pt idei. Am fost ieri la un plafar si i-am cumparat imunorezistan junior. E un preparat naturist cu macese, echinaceea si muguri de coacaze parca. Partea naspa e ca il determin foarte greu sa il bea si uneori il mai si scuipa. In fine....

Partea buna e ca ieri nu a facut febra deloc acasa, nici noaptea trecuta si nici acum de dimineata. In consecinta azi l-am dus din nou la cresa. E adevarat ca nasucul ii mai curge si sigur are el ceva in gatut care il deranjeaza dar daca nu face febra pt mine e ok. Sa vedem daca nu m-or suna azi mai pe la 10 ca iar are febra.

Daci iti dau nr pe PM.

Lali, Rares e foarte dificil si nu prea reusesti sa-l convingi sa inghita asa usor orice dar incercam :).

O zi buna tuturor (in ciuda vremii oribile de afara).

Mergi la inceput

Buna fetele!

Monica sanatate multa, ieri si Mihai a fost mai marait si cu putini mucisori. Aseara pe la 11 era fresh si cu chef de joaca.

Ieri am fost cu Ramona la muzeul Grigore Antipa. I-a placut, dar nucine stie ce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

neata,

am fost la control cu piticul, la ORL. tratamentul incepe sa dea rezultate si lichidul se elimina, agonizant de incet. mai mergem peste o saptamana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

neata,

am fost la control cu piticul, la ORL. tratamentul incepe sa dea rezultate si lichidul se elimina, agonizant de incet. mai mergem peste o saptamana

Sa o ajutam pe Raisa

Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii

Ce veste buna ca tratamentul incepe sa dea roade. Tot inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!!
daciana, sper sa va iasa planurile si sa plecati din tara, daca asta va doriti!
monikus, mi se pare cam ciudat ce povestesti. Adica cum vine asta, febra si muci siroaie doar la gradi si acasa nimic??? Si prea s-au grabit cu administrarea Panadolului. Aici daca are febra te cheama sa-l iei acasa, nu administreaza nici un medicament.Iar e exagerat un sapun lichid pe luna!!!!Dar ce, ii pune sa faca balonase cu el????
Apropo de colostrum, sunt aici niste produse, e o firma germana. O mamica de la mamici de Italia ii da baiatului ei si zice ca are rezultate f bune, nu a racit deloc tare, doar mucisori trecatori.
ioana, ma bucur ca se amelioreaza starea lui Carol.
Lui Loris ii place la gradi insa vine obosit tare acasa. O ora, cat ii lasa, si cine stie cat doarme din ora aia, e putin pentru el. Ma simt putin vinovata.
Fetelor, !
O zi buna!

Mami de   Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Lui Loris ii place la gradi insa vine obosit tare acasa. O ora, cat ii lasa, si cine stie cat doarme din ora aia, e putin pentru el. Ma simt putin vinovata.
Mami de   Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

[/quote]

dar cat sta la gradi de doarme doar o ora? Poate il culci mai devreme seara. La noi Ramona nu mai doarme de pranz de aproape uin an, dar seara pe la 9 e in pat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

neata,

Sa o ajutam pe Raisa

Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii

Ioana ma bucur ca in sfarsit vedeti si voi semne de imbunatatire a starii de sanatate. Sa dea Dzeu sa scapati repede.

Mergi la inceput