Dovlecei de sept-oct 2009 ***20***
Raspunsuri - Pagina 17
Ioanna81 spune:
subiectul zilei:
aseara, feciorul meu imi spune ca l-a lovit peste mana educatoarea pentru ca a facut nu-stiu-ce traznaie. azi am decis sa incep sa intreb la gradinita. cum ea nu era, am intrebat alta educatoare, care participa cu grupa ei la masa, alaturi de alte grupe. mi-a jurat ca, in timpul mesei, nu s-a intamplat asa ceva.
am decis sa intreb pentru ca mi-a mai zis copilul si acum vreo 2 saptamani si atunci nu am reactionat nicicum, am zis ca exagereaza. acuma m-a sunat directoarea, relativ speriata (normal, e suficient sa spun unei singure mame si i s-a dus dracu afacerea), ca de ce nu am intrebat-o pe ea prima... in fine, i-am explicat ca am adoptat linia ierarhica.
diseara o sa vorbesc si cu educatoarea sa vad ce zice si cum reactioneaza. situatia, in sine, este destul de penibila si relativ jenanta, dar nu pot trece cu vederea si eu am toata increderea in copilul meu. stiu ca mai exagereaza si inventeaza tot felul de evenimente, dar nu iese fum fara foc. mai stiu si ca este cel mai nazdravan de acolo, ca trebuie sa stea mai mult langa el decat langa ceilalti pentru ca face traznai pe banda rulanta dar...,
Lali_mete spune:
Buna dimineata la praanz ! Dupa vremea de afara pare dimineata,asa,pe la 6 ...
Laura,asa fara noutati, ma bucur ca dai binete in fiecare dimineata!
Ioana, dupa cum te stiu, ai sa reusesti sa afli adevarul fara sa te simti penibil,fara sa se simta penibil nici educatoarea. Astfel de evenimente se intampla peste tot,depinde foarte mult de parinti si capacitatea de intelegere a educatorilor,sa nu se mai intample alta data.
Tu stii ca este nazdravan,dar stii si ce metoda mesrge pentru temperarea lui,asa ca ai putea sa i-o dezvolti educatoarei,pe ton neutru, ca a doua oara sa nu ii mai dea peste manuta.
laura78nico spune:
Ioana grea tema: si Ramona mi-a spus ca doamna ii mai loveste cu liniarul pe altii mai nazdravani. Sincer nu stiu ce sfat sa-ti dau, pentru ca nici eu nu sunt de acord...cand ai rezolvarea...
daciana.ilie spune:
salutare fetelor
ma bucur sa va vad active si impreuna :)
noi suntem bine, acusica terminam anul 2 din postliceala ..amr 1 :)
darius a inceput incetisor sa vorbeasca si e tare tare doritor de copii prin jur asa ca din toamna avem si noi gradi in program
va pupam pe toti si va uram toate cele bune!
daci
laura78nico spune:
Buna dimineata!
Va ofer o !
Daci bine ai trecut pe la noi, poate treci mai des. Ma bucur ca Darius e bine.
Monica pot sa-ti spun la ce ora am plecat de la serv vineri? Ce faceai la ora 22? Eu abioa atunci am plecat. Noroc cu soacra ca mi-a culcat copii, ca altfel....
Sa avem o saptamana usoara!
Ioanna81 spune:
legat de problema mea, cu gradinita si educatoarea, am facut ancheta pe la alte educatoare, am vorbit si cu directoarea si cu educatoarea lui Carol. se pare ca ii ia de mana mai ferm atunci cand exista un conflict si ii muta de la locul cu pricina. eu nu stiu ce sa cred asa ca voi fi cu ochii cat cepele in continuare
laura78nico spune:
Ioana la noi dna educatoare este putin mai severa, dar foarte corecta. Din ce am auzit este foarte buna, lucreaza foarte mult cu ei si pe cei mai nazdravani ii loveste cu liniarul( respectivul baiat a scuipat).. In rest am inteles ca pedepsele sunt de genul stai pe scaun si nu participi la joaca.
kemsy spune:
Salutare!!
La multi ani Elene si Constantini!!!
ioana, bine faci ca cercetezi, sa o faci pana la capat. Eu sunt de acord cu pedepsele dar nu corporale.
Si mie mi-a zis L ca a fost pedepsit de d-na educ, azi vreau sa o intreb direct pe ea de ce si cum (si al meu e nazdravan si vreau sa stiu ce a facut ).
laura, dar ce lucri asa mult?
daciana, bafta pentru ultimul an. Ce postliceala e?
monikus, distractie placuta in excursie!!
Eu sunt racita si mi-e si greata..Am o stare naspa, sper sa imi revin repede.
O zi buna tuturor!!
Mami de Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009)
Raisa are nevoie de noi