Dovlecei de sept-oct 2009 ***20***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura78nico

Buna!

Iar vorbesc singura pe aici?

Laura, mamica de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
povestea noastra

Neata

Nu vorbesti singura,sunt si eu prin preajma,dar sunt trista.

Am fost la soacra si l-am recuperat pe Paul,cu febra mare,apatic si deshidratat. Iar ea,avand masina , ne trimitea cu microbuzul,ca doar ajungem repede. Ce conta ca Paul era lipit de mine de bolnav, fata plangea ca plangea si Paul, aveam si un rucsac cu lucrurile copiilor! A fost nevoie sa ii spuna Vali sa ne aduca,pentru ca el era la munca,si nu avea cum sa vina dupa noi. Si refuzul era doar pentru ca am intarziat cand ne-am intors de Paste de la Iasi. Sa te razbuni pe un copil pentru ca te-au suparat parintii lui mi se pare cel mai josnic lucru. Revin dupa ce dau sa manance copiilor, sa detaliez.

Va pup si va urez o zi frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Citat:
citat din mesajul lui laura78nico

Buna!

Iar vorbesc singura pe aici?

Neata

Nu vorbesti singura,sunt si eu prin preajma,dar sunt trista.

Am fost la soacra si l-am recuperat pe Paul,cu febra mare,apatic si deshidratat. Iar ea,avand masina , ne trimitea cu microbuzul,ca doar ajungem repede. Ce conta ca Paul era lipit de mine de bolnav, fata plangea ca plangea si Paul, aveam si un rucsac cu lucrurile copiilor! A fost nevoie sa ii spuna Vali sa ne aduca,pentru ca el era la munca,si nu avea cum sa vina dupa noi. Si refuzul era doar pentru ca am intarziat cand ne-am intors de Paste de la Iasi. Sa te razbuni pe un copil pentru ca te-au suparat parintii lui mi se pare cel mai josnic lucru. Revin dupa ce dau sa manance copiilor, sa detaliez.

Va pup si va urez o zi frumoasa.

Lali , mami de Teodora-Ioana(23.08.2011) si Paul-Iulian(01.10.2009)

Of mai Lali...
dar ce sa-i faci? Asa sunt unii oameni dar mai importat acum este cum se simte Paul? Dar Teodora. te astept cu vesti

Mergi la inceput

Va urez un week-end placut!
Si va astept in numar cat mai mare! Chiar daca a venit vara si iesiti mult la aer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

vai, Lali, nu-mi vine sa cred asa ceva!

am si eu doua bucati din tagma asta! au plecat si nu si-au luat la revedere de la NIMENI, nici macar nu au pupat copilul (al meu sau al lor), pentru ca erau in intarziere 5 minute... de atunci am rupt orice leg#259;tur#259; cu ei, din toate punctele de vedere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

LALI imi pare tare rau. Aparte conflictele dintre voi adultii, este o foarte mare dar mare iresponsabilitate din partea soacrei tale. Cand un copil se dezhidrateaza este un pericol destul de mare ptr copil. Corpusorul copilului are nevoie de electroliti,etc si o data ce el se dezhidrateaza se duc in tilt o gramada de chestii. Deci, e f periculos ca un copil sa nu bea lichide. Deci din start ea trebuie trasa de urechi dar la modul cel mai serios. Si eu sincera sa fiu nu as mai lasa copilul pe mainile ei. Scuza-ma ca imi permit sa iti vorbesc asa dar chiar mi se pare f iresponsabil sa nuaiba grija de copil. Ea este responsabila si raspunde de copil atat de sanatatea lui psihica cat si cea fizica. DEci......Acum cum se simte piciul?

Alessio Michele (3 + ani) , Mattia Gabriel (2 + anisori!!) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (1 anisor!!) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Neata!

Paul e bine acum,ieri mi-a alergat toata ziua cu temperatura intre 38.5 si 39.9 , a primit novocalmin intra-curus , de doua ori in 27 de ore,ca sa tinem navalnica in frau ,a papat,a baut lichide ( ceai,apa,compot de fructe) la discretie,deci e bine. S-a trezit si noaptea sa faca pipi si sa bea apa . Peste noapte nu a mai urcat temperatura mai sus de 38.1 desi mie mi se parea ca arde. Dimineata avea 37.2. Cred ca de la lasatul dezbracat de ieri( cat a fost in casa a stat numai in chilotei) il ia un pic de raceala,ca formaie pe nas si e indispus.Dar asa,indispus ii da cate un pupic mareee sora-sii , o imbratiseaza si o alinta " Teodoa-do-a-mea"!
Nu am mai revenit ieri, am iesit in parc cu ei ,si dupa 20 de minute de stat cumintel Paul, pe masinuta , s-a ridicat,a cedat-o altui copilas si a alergat mai bine de doua ore,la umbra,cu baietelul vecinilor,de care ii era dor cat a stat la soacra-mea, si cu inca un baietel. Numai ochisorii mai spuneau ca e bolnavior,si frigea nitel. In rest, parca nu avea nimic. Era vesel,chiar si cand avea 39.9 , inainte sa ii iau temperatura mancase , a mancat toata ziua,ca de obicei,a dormi la pranz,dar mai putin decat doarme defel. Dupa-amiaza nu am mai iesit,ne-am jucat in casa. Am incercat sa il tin ocupat sa nu zaca , si s-a jucat tot restul zilei cu Teodora,care sta bine in fund acum si imparte cu el orga si restul jucariilor cu sunete. O asez pe mocheta in dormitor,si el i le aseaza la picioare pe toate , apoi se aseaza langa ea si ii arata cum se apasa toate,ce sunt...
Dr-ita mi-a spus sa ii dau doar antitermice si lichide,in rest,daca refuza mancarea sa il las in pace, si sa nu ii dau altceva. S-au uitat cam chioras la mine mamele din parc,cele obisnuite cu sacosa de medicamente la un muc transparent.Pe moment ma facusera si pe mine sa ma indoiesc de "tratament".

Laura,Teodora se simte perfect ,are 4 dinti iesiti bine,unul cu un coltisor iesit,si inca unul ce se vede foare bine prin gingiuta. Cum il prinde pe Paul cu fata aproape de a ei ,il prinde cu mainile de cap/pa si il trage spre ea sa il mozoleasca! La inceput se tragea Paul inapoi si plangea,acum ma striga " mamiiii, ie-te , Teodoa pupa! " . Diversificarea merge lent, asa cum vreau si cum vrea ea. Ar manca totul crud, si ma bucur ca nu are reactii ciudate de la alimente. De baza este tot laptele din titi. De ai sti cat ma bucur ca are 8 luni si aproape doua saptamani si papa titi la cerere!

Ioana,pai cum ca lasa (cred) soacra ta mesaje foarte frumoase pe blog la adresa lui Carol! Adica na,parea calda,nu de gheata ca socrela mea. Bine,vina mea ca am avut asteptari prea mari. Vali si fratele lui mereu mi-au spus ca ea a fost rece cu ei,nu i-a imbratisat cand se loveau,nu ii pupa decat foaaarte rar , nici de incurajat cu caldura nu incuraja,decat asa,formal " hai,ca uite ,cutare face asa de nu stiu cat timp" , iar eu ,in naivitatea mea,credeam ca daca am discutat aspectul asta cu ea,si i-am spus ca vreau sa simta copiii dragostea si din partea parintilor si a bunicilor ,am rezolvat problema. Mai ales ca ii dragaleste des pe amandoi,si pe Teodora si pe Paul, ceea ce i-a mirat tare pe baieti.
Ieri a fost ziua ei de nastere, si eu nu am sunat-o ca sigur ii spuneam si ceva legat de intamplare,asa ca am ales sa o sune Vali si sa o felicite in numele intregii familii .I-a spus la telefon ca s-a purtat rece ca eu eram prea afecata de faptul ca plangea Paul.
Cu ea e mai greu de rupt relatii,ca are obrazul gros si se preface ca nu s-a intamplat nimic.
Dana,clar copilul nu o sa mai fie singur acolo o lunga perioada de timp. Cel putin pana e destul de mare cat sa ma sune in caz de nu se simte bine.
In mintea ei nu a fost iresponsabila. Bine,puteam sa ma pacalesc si eu si sa faca insolatie fiind cu mine,pe mine m-a deranjat foarte tare ca l-a vazut bolnav,a vazut ca plangeau amandoi, iar ea insista sa merg cu microbuzul . Si asta dintr-un motiv pueril, pentru ca voia masina in curte la o anumita ora,socrul ne-a spus s-o tinem cat avem nevoie,si noi am asculat pe cine ne-a convenit.

Mergi la inceput

Buna!

Ma bucur sa va citesc!
Lali bine ca se simte Paul bine!Si ce frumos se joaca ei!

Noi am fost sambata la o cununie si asa de mandra am fost de Ramona... i-a puopat pe miri, le-a dat flori...Mihai a fost un pic mai reticent.
Insa sunt tare mandra ca a inceput sa-si spuna numele, unde pana acum era cummmm, acum este Miai.

In rest nimic nou...am vorbit cu Monica aseara sunt bine, dar nu are timp sa mai intre pe la noi.

Dana ai inceput tratamentul?

Ioana pe unde ati mai fost?

Mergi la inceput

Buna!
Avand in vedere ca azi s-au anuntat ploi, poate azi veti intra in numar mai mare. Nu mai stim nimic de Cata, Kemsy, Roxxy, Kiki, Danuta (am mai vazut poze pe FB)

Despre noi suntem bine, am reusit si eu de l-am inscris pe Mihai la gradi si am si primit acceptul asa ca din toamna..
si o zi buna va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

neata!

Felicitari, Laura!

eu nu am chef de absolut nimic. se anunta o zi relativ agitata

Mergi la inceput

Ioana pot sa ma alatur?
Nici eu nu am chef de nimic...si la servici am parte de ce "iubesc" eu mai mult...sa caut dosare si acte din 2003 incoace. O placere!

SI am mai primit si o veste trista... Mihai s-a deranjat la stomacel si l-a trecut mama pe smecta si ceai de menta, covrigei...

Mergi la inceput