Dovlecei de sept-oct 2009 ***20***
Raspunsuri - Pagina 11
Lali_mete spune:
Ioana,ce e Badoo ? Sunt nedormita de ieri dimineata,am facut nani aproape 4 ore cu intreruperi ,ca am jucat remi de ier de la pranz pana azi dupa pranz bine... De la mici si bere ni se trafe ! Ma rog,la mine de la mici[:D!
Lali_mete spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioanna81 Bravoooooo! (in Caroleza pitica ) Sa o ajutam pe Raisa ****************************************************************** Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii |
nu mi-am dat seama !
Teodora se joaca "bau" : http://www.youtube.com/watch?v=mSWLzHlKW_A&feature=channel&list=UL
Ps,faceti abstractie de moaca mea ,am jucat remi prea multe ore,si eram si nepieptanata...
laura78nico spune:
Foarte frumos Lali! Sa-ti traiasca ambii pui!
Ioana mi-a placut faza cu badoo. Nici eu nu m-am prins ce inseamna. La noi e baboo si neaparat batut din palme.
O seara frumoasa si aveti grija cati mici mancati!
laura78nico spune:
Buna!
Din pacate la mine 1 Mai muncitoresc a fost chiar cu munca, ce este drept in casa.Sunt chiauna de somn. Asera mi-am adus aminte pe la ora 12 ca nu i-am decupat legumele de primavara Ramonei...asa ca am prestat ca de sa nu se duca copilul cu tema nefacuta.
Ioanna81 spune:
Neata!
eu am muncit la serviciu SI acasa seara
aaaaaa... LA MULTI ANI, de ziua tineretului!
laura78nico spune:
La multi ani!
Habar nu aveam ca este astazi ziua tineretului.
Am o stare naspa rau...poate apuc deseara mai multe ore de somn.
Oare ce fac fetele de nu mai vin pe aici? Ma gandeam la Dana o fi inceput terapia pt spate? Mi-e dor de toate poate or mai intra un pic pe aici.
laura78nico spune:
BUNA!
Aseara l-am facut pe 2. Cam greu a mers...trebuie sa mai exersam. Si bineinteles ca nu ne era gandul la ce avem de facut.
In rest nimic nou.
pup