Copilasi iubiti de sept-oct (10)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

buna dimineata,
capuccino plus niste prajiturele
astazi este sarbatoare, asa ca urez "la multi ani" tuturor celor care au nume de flori si toata lumea sa aiba o zi de Florii/Pasti minunata

Bebecris, ce ati mai patimit cu manuta! sa treaca repede si sa nu-l mai doara.
Mari, asa face si T., se trezeste noaptea si vine langa mine (avem paturile apropiate). Eu nu rezist cu treziri la fiecare maraiala daca pun Babyphon-ul, iar daca nu-l pun risc sa se trezeasca de tot pana il auzim si apoi tot eu ma chinui sa-l readorm. Asa ca am ales solutia sa dorm cu el in camera, desi are camera separata
Liliana, acum suntem la faza de tipat daca nu-l las sa faca ce vrea, dar stie ce nu are voie si-si zice singur "nu" sau "baba" (adica buba), ceea ce nu-l impiedica sa faca in continuare

Camelia,mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

mai adaug si eu o cafeluta.
La multi Ani, tuturor florilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

La multi ani tuturor celor care poarta nume de flori!!!!
O duminica frumoasa!

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/March212012#5722273103474800242

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

Buna fetelor,

Multumesc de urari :) si spun si eu in continuare La multi ani celor ce poarta nume de flori :)

Sa aveti o duminica placuta :)

Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]

1 An si 6 Luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicopic spune:

tuturor celor ce poarta nume de flori!
La multi ani, Cami! sanatate, fericire si tot ce-ti doresti! multumim pt tratatie

Ieri mi-a stat inima in loc cand am gasit-o pe L catarata pe pervazul geamnului dupa perdea; bine ca am gasit-o la timp, caci altfel (greseala mea ca uitasem un scaun langa fereastra)

Fetele, voi la ce ora le dati lapticul de dimineata?

O zi frumoasa macar in suflete, caci afara e cam..innorat

Nico, mami Larisa 15/09/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicopic spune:

La multi ani, Cameluska! un buchet de si tot ce-ti doresti mai bun!

Nico, mami Larisa 15/09/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LilianaR spune:

Nicopic, si eu l-am gasit pe al meu de ceva ori unde se putea lovi, la fel, din vina mea... Ma bucur de cate ori rateaza sa se loveasca serios.

Ieri zgandarea in priza cu degetul, eram in vizita la cineva. Desi stie ca nu e voie la priza, am ratat sa ii explic si la altii acasa, eroarea mea. A gasit ocazia si a cercetat! Era priza cu protectie!

Mersi, doina, de loink, eram prin alte tari eu.

Eu incerc sa ii arat urmarile actiunilor lui, mai putin sa ii interzic, insa imi iese intai din gura Nu, David! Nu! Si-mi fac apoi procese de constiinta, iar, ca ii interzic si iar ii interzic...
Buba nu e in raza noastra de interziceri, nici cuvantul si nici explicatia in sine. Il inteleg ca vrea sa cerceteze, ca e curios, ba chiar ma mandresc cu unele rezultate ale cercetarilor lui si l-as frustra ca pe de alta parte sa ii interzic curiozitatea de care ma mandresc.
Lovituri au toti copiii, cred ca e normal sa le aiba si asa ii si spun cand se loveste... "Lasa ca esti copil, n-ai vrea sa n-ai zgaibe, nu?"

Am avut oscilari cam 2-3 luni intre a intelege explicatiile interdictiilor si a urla de frustrare... Nu stiu cum s-a dus perioada asta, Cami, dar a trecut sau o fi un moment mai calm. Acum simt ca ma pot intelege cu el, mai putin cu sotul care cedeaza la orice planset fara lacrimi...

Gata cu placinta, ma duc sa fac peste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LilianaR spune:

Multi ani tuturor florilor si altor sarbatoriti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna seara.
LA MULTI ANI tuturor ce poarta nume de flori
Noi azi am fost la niste rude, la curte, am facut gratar. E super la casa, sa ai macar 20mp de loc sa stai afara...vrem si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna.

LA MULTI ANI, SARBATORITILOR! SA TRAITI CU NUMELE!

MARI, si noi vrem la curte... dar e greu sa cumperi o casa ok in Cta :(

Liliana, cu placere.

Noi am fost prin parc, dar ne-a prins ploaia. Asa ca am ajuns in mall, de unde am reusit sa-i iau blugi si un body cu papion :) pt Paste, apoi am baut un suc cu aloe vera si afine, Sssuuuppeerrr bun :)

O zi buna!

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/PozeMobil?authkey=Gv1sRgCNvyz7PBhLXoag

Mergi la inceput