Copilasi iubiti de sept-oct (10)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

cafeluta e servita!
Bravo Sebi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

neata!
Eu ofer un capuccino
Bravo Sebi
Astazi vreau sa merg la cumparaturi , sa iau de incaltat lui Elenys si niste hainute
O zi frumoasa!

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/March212012#5722273103474800242

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

Hello
ANCA ai PM
D face , azi noapte am cedat si am adus-o cu noi in pat ,pe la 3-4 cred .Eu nu ma pot odihni cu ea , are niste pozitii fantastice ,dar no...sper sa nu se repete foarte des asta si sa se invete cu noi ca la vara e jale de cald acolo si AC nu putem sa punem .
D are faine ca i-am tot luat din timp , dar treaba am cu papucii, din 2 perechi de pantofi , una deja e julita in fata , iar azi cand i-am dat nr 2 zicea au si arata la picior , sunt din piele intoarsa si sper ca cedeaza ...D are picioruse grosute ....
Spor la treaba , eu mai mult ca de obicei nu fac , D vrea toata atentia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna ziua si de la noi.
Bravo Sebi pt gramele puse!!!
Vlad are vanatai in genunchi, in coate, in frunte...dar nu pentru ca ar fi cazut, ci pentru ca alearga si se loveste de tot ce e in calea lui, inca nu apreciaza corect distantele pentru a lua cate un viraj. Cand cade zice ,,bu(f)'' si rade. Cand face cate o traznaie vine la noi si cere pup inainte sa apucam sa il certam...si urla mult, face crize cand nu ii convine ceva, eu il pun in pat si ii spun ca nu are voie sa se miste de acolo si asa se mai potoleste...
Azi a stat cu bunica, eu am plecat pe la scolile la care am lucrat sa imi adun hartoagele necesare pt dosarul de titularizare. A dormit (incredibil dar adevarat) de la ora 10 pana la 13...el care imi adoarme cu scandal cel mai devreme la ora 13...acum eu as dormiiiii, iar el ma foieste de nu mai pot...
Tot azi ne-a venit hartie ca ni s-a aprobat cererea pentru inscriere la cresa, insa nu m-am lamurit de avem si loc sau doar suntem pe lista de asteptare...de luni sun si intreb, sa stiu sigur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

fac si eu prezenta rapid, cu un ceai in fata ... ca acum se trezeste junior.

Cameluska, pentru Ioana sa-i treaca cucuiul. Si T. a cazut pe scari intr-o zi (el vrea sa le urce fara sa se tina) si am tras o sperietura zdravana. Iei s-a zgariat intr-o tufa de trandafiri sau un rug de mur (ca nu l-am vazut) si are toata mana cu dungi
Anca, Just_me spor la invatat! dar voi nu va intoarceti la acelasi post?
Andreea sa-i gasesti lucrusoare frumoase la Elenys si sa ne arati si nou
Histamina, felicitari lui Sebi ... iar la carti, nu merci mi-a ajuns

aud bocaneli asa ca inchid

Camelia,mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LilianaR spune:

Mersi, Camisv, egoul meu de mama si-a mai revenit. Nici eu nu-i dau de toate, desi incerc sa nu mancam ce nu ar fi indicat pentru el.
Dar e greu, mai ales ca am o perioada de fan cola.
Pana acum a mers cu explicatii, dar nu pot sa ii tot interzic mancaruri si bauturi continuu, nu?

Voi cum faceti cu interdictiile?

Doina, de unde-ai luat masa si scaunele alea, ca am cautat pe saitul zis de tine si ori am orbit ori sunt nepriceputa ca nu le gasesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna.

O cafea??? Eu savurez una slaba, cu lapte.

LilianaR, ai PM cu adresa.
Cameluska, Mari -am vanataile, sa treaca repede!
La noi nu functioneaza inca pedeapsa, il trimit in alta camera - pleaca razand sau nu pleaca
Andreea, spor la cumparaturi! Si eu trebuie sa-i iau lui M o pereche de blugi, dar inca n-am gasit nimic pe placul meu
histamina, felicitari!

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/PozeMobil?authkey=Gv1sRgCNvyz7PBhLXoag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Buna seara!
Am fost sa scoatem manuta si a ramas putin stramba, in doua zile am fost la 4 ortopezi si raspunsul a fost acelasi, ca se reface in timp de cateva luni. Cand credeam ca am scapat de stres, aseara a cazut destul de tare tot pe manuta aia. A plans foarte mult si il durea cand il atingeam asa ca azi am fost iar la dr, la altul. I-am mai facut o radiografie (a treia in 3 sapt), sa ma asigur ca totul e in regula si nu are nimic, s-a lovit foarte tare si fiind manuta fracturata de putin timp l-a durut mai tare. Stiu ca nu e normal sa faci atatea radiografii intr-un timp asa scurt dar medicii au spus ca nu e nici o prob. Le-am facut la sanador si medlife unde i-au pus protectii pe restul corpului.Acum stam cu o fasa elastica o sapt si nurofen 3 zile.
O seara buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

CAMI - ne-am intoarce dar nu avem unde , ca nu suntem titulare .
David -
CAMELUSKA - am pat la D in camera , dar nu pot dormi acolo , adica de la 6 luni nu am mai dormit acolo si oricum ar vrea cu mine in pat daca m-ar simti acolo
Somn lin bebeilor (pentru mine tot bebei sunt )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata.
Cafeaua e servita.
Ce bine de voi cele care aveti camera separata pentru copil...acum e greu cu plimbarile dintr-o camera in alta, insa mai tarziu copilul va sti unde este locul lui...eu acum ma bucur ca nu ma trezesc si nu ma ridic din pat pentru a ajunge la Vlad sa il linistesc daca e agitat noaptea(doarme excelent de ceva timp), dar cand va trebui sa doarma singur va fi sigur dificil. El se rostogoleste in somn si se lipeste de mine, daca ma departez, e ca si cum am avea magnet, vine imediat langa mine.
lui David, sa se refaca repede.

Mergi la inceput