Copilasi iubiti de sept-oct (10)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

Hello
Mie imi trebuie o galeata de cafea , m-a terminat azi noapte de la 1.30 pana la 3 am urcat si coborat scari de am febra musculara
Eu nu vreau sa ma intorc la serviciu dar trebuie ,e vorba de septembrie, dar unii din noi incep sa se streseze/invete de pe acum , ca asa e sistemul din inv.

Mergi la inceput

ANCA ai PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Anca, iti urez si eu cu intarziere La multi ani!. Ieri a mers foarte greu netul.

Cami, ne-am balacit cu drag si spor la Szeged.

Eu am intrat in febra cautarilor de gradinita. Inca nu am facut nici o vizita de curtoazie, momentan doar imi fac lista cu gradinitele din zona. Sunt cam stresata ca nu o sa mai gasim loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

va invit la cafea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna.

Beau si eu cafeaua cu voi

Anca, multumim de cafea
pianna, bafta in cautarea gradinitei!
just me, succes cu neblenduiala si M a inceput sa manance neblenduit, dar nu toate mesele. Masa principala inca este blenduita pentru ca ar manca super putin si incet. Legat de serviciu te sfatuiesc sa faci cum simti si cum crezi ca este mai bine pentru copil. Si eu sunt in dilema
bebecris, multa sanatate lui David! Sa treci pe la noi cu vesti bune
hadrianae, ma bucur ca nu v-ati mai imbolnavit s-o tineti tot asa!

O zi buna!

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/PozeMobil?authkey=Gv1sRgCNvyz7PBhLXoag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LilianaR spune:

Buna fetelor! Vad ca mai aveti ceva timp de forum, am inceput si eu sa mai respir de cateva luni, ce-i drept!

Interesante retetele voastre pentru strumfi! Eu nu gatesc special pentru el si mai scap si cate un borcan la lene... depinde.

Am vazut discutii interesante, aveam si cateva intrebari, voi reveni!

Sa cresteti mari!

Mergi la inceput

HELLO
ANCA mersi , dar nu mai lamurit deloc
Am spalat un covor , mic ce-i drept , sa simt si eu ca vin pastele ...
Micuta mea ...terorista se trezeste mai nou la 2 si o tine asa cam pana la 4 ..cred ca am s-o iau sus cu noi , oricum azi noapte pe la 4 a inceput iar plansul ,l-am trimis pe husband si a adormit cu ea pana la 7 cand ia sunat ceasul , deci.....macar in acelasi pat toti
Caciuala , daca nu e din aceea care se leaga nu o tine pe cap voi cum va descurcati ?...in rest ,la fiecare iesire schimbam un rand de haine ...mare porcusor am !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Hello fetele,
nu ne dati disparuti, dar eu m-am apucat de curatenie (deh la casa-i de lucru cat cuprinde) si profit ca-i frumos afara si-l pot lasa pe T. in curte (mai face el prostii, dar in general e cuminte si o asculta pe "bubu", adica bunica). Ieri am scos cartile afara si le-am curatat de praf ... si avem vreo 2000

Lui Tudor ii place musaca de cartofi cu carne (eu pus si un strat de dovlecel ca el nu-i priten cu cartofii) si uite asa scap usor cu gatitul.

Liliana, nici noi nu gatim neaparat separat, dar de multe ori nu prea se potriveste meniul (de ex. noi am mancat fara carne in postul Pastelui)

Si mie imi este groaza de intors la servici, pentru ca o sa vin tarziu acasa (erau zile cand plecam si dupa 8-9 seara).

Camelia,mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

camisv,nu vii si la mine?
am biblioteca pe doi pereti,de sus pana jos,cartile pe 2 randuri.un perete are 4m lungine si 2,4 m inaltime.

eu una nu ma incumet .

am o super mar eveste, Dumnezeu ne-a ajutat si strumf a luat in greutate 300 de gr,fara medicamentele pt malabsorbtie .S-A VINDECAT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

Buna fetelor,

histamina, bravo lui Sebastian, sa dea Domnul sa nu mai aiba probleme :)

camisv, wow ce harnicuta esti, spor in continuare.

just_me, nu ai un pat la ea in camera sa dormi macar cu ea in camera? imi dau seama ce obositor e sa te trezesti de atatea ori pe noapte, si deja de atata timp. Macar dormi peste zi cu ea.

Nu am mai intrat cateva zile pt ca Ioana a cazut si s-a lovit exact cum e mai rau la capsor dar din fericire nu au fost urmari. M-am pus sa fac si eu curatenie, am avut un scaunel pe langa mine ca aveam nevoie, o clipa de neatentie din partea mea, si a cazut de pe scaunel dand cu dosul capului de lemnul patului. Deci gata cu curatenia daca nu am cu cine lasa copilul. Programul ei de somn de peste zi s-a modificat RADICAL la jumate sau cel mult 1 ora (ea dormea 3-4 ore) timp in care apuc sa mananc ceva si gata, din nou "la treaba", ca pe la 5 iesim in parc. Am observat ca papa foarte bien seara cand venim din parc, macar atunci ca peste zi e tot cu nazuri.

Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]

La ziua lui Mihnea

Mergi la inceput