Strugurasi de Sept-Oct 2011 *50*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

lali nu m-am suparat doamne fereste-ne de ganduri negre pediatrul meu nu da preventiv paracetamol la vaccin(asistenta a zis sa-i dau daca face febra mai mult de 37.5), insa pe reteta de la siropelul de tuse(pe care de altfel l-am luat si inca nu i-am dat) scria ca in caz de nevoie sa-i dau si ibuprofen 2,4 ml ceea ce mi se pare enorm, mai ales ca ibuprofenu-i mai tare ca paracetamolul. Si i-am dat fetei azinoapte la 4, 1ml paracetamol.

tu si eu, si inca cateva, suntem muuuult mai degajate in privinta alimentatiei, bolilor, temperaturiii, etc, probabil din cauza ca mai avem unul in dotare, insa mi s-a parut cam ´usuratic´ sa spun asa, ca cineva sa zica: da-i medicament cutare, da-i ailalta, sau e ´´gresit sa-i dai ailalta´´ cand e vorba de medicamente. tre sa recunoastem ca prea multa lume in loc sa mearga la medic, prefera sa intrebe pe domnul Google ce sa faca, cand e vorba de boala, mai ales la copii asa mici.

Eu nu-s nici pro nici contra medicamentelor, daca trebe dat antibiotic sau orice, dau cat mai repede nu stau pe ganduri,(nu de alta dar am patit-o cu Dani, l-am tinut 2 zile saracul cu febra si dureri, si pana la urma tot la antibiotic am ajuns) daca medicul il prescrie, dar de capul meu nu dau nimic, nici macar homeopate.

am venit de la soacra de la masa, cu o plasa de rochite pt Noa, de la o cumnata.

Am un proiect in cap, sa decorez tricourile simple...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Multumesc Lali de raspuns.
Fetelor, mai e cineva care are bebele cu talpile sa si le tina indreptate spre exterior?
Sper sa fie ca la tine Lali sa nu fie nevoie de ceva doctor.........ca mi-e groaza sa ajung pe la ei.

camady's baby

Mergi la inceput

ati vazut in partea stanga este un link spre supereva: 17 alimente de evitat in timpul alaptarii: oua, lactate, grau, cafea, brocoli, conopida, arahide, citrice...pai ce mancam atunciż acum mi-a picat fisa, d´aia m-am ingrasat eu 4 kile, ca acu(de cand nu mai am lapte) bag in mine ca sparta tot ce-mi vine la mana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camady

Multumesc Lali de raspuns.
Fetelor, mai e cineva care are bebele cu talpile sa si le tina indreptate spre exterior?

la noi is mai spre interior, si tot nu-i de bine...afecteaza crestera unghiei la picior,(arata ciudad unghiutele de la degetul mare) a zis pediatrul ca se va corecta singur cand va incepe sa umble, aia nu inseamna ca nu stau cu un morcov indesat bine, mai ales ca ne-a trimis is la radiografie la solduri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

bunny.. am masurat capul fetei 45.5 -46, nu mai stiu cat ai zis ca aveai, insa e maree unele caciuli scriu 46 pt 1 an.. insa si ta-su e capos rau

Camady.. eu nu imi dau seama daca ii sunt cumva sau nu talpile

Iris de unde iei pampersii astia ? easy up?

Asa e de bine la ai mei, padure aer mult si curat .. i vineri mergem acasa

Fetele cum fu la intalneala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

Sunt epuizata, dar ma simt bine
Am mers de la 12 la 17. Abia imi mai simt talpile.
Phiu ! dar a fost o zi superba !!!!

It's a boy !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

klau m-ai facut sa rid, uite cum am reusit sa iti amintesti in fiecare zi de mine cind faci papa lui bbika

sotu face misto de mine si imi zice ca imi va cumpara manusi din fier

Dbunny deget brodat sa nu pateasca nimeni ca mine
o sa pun sper poze cu micile mele capodopere, la inceput Lera se uita lung in oglinda incepea sa rida si apoi o scoate de pe cap, o deranjeaza parca

Sei multumim, sper sa pun si eu poze noi, inca nu am facut, degetul principal era ocupat cu bandaj

Musette01 bine ai venit la noi, ma bucur ca impartasesti cu noi experienta ta multumesc pu gindurile bune

Hayat multumesc de intrebare, tu ce mai faci? cum te simti? ce face Razvanel?

Lali m-am indragostit de Teo, poza de FB e o dulceata mare si cum sta ea in funduleti imi vine sa o pap
gata cu relaxonu, acum ma pun pe treaba

Vroiam sa intreb demult, voi dati apa la bebei? si cit cum si cind in timpul mesei dupa masa? Lera cind ii fac baie sta ca strutu cu capu in jos si se vede evident ca vrea sa bea apa acum nustiu ce sa fac? sa ii dau cite un pik sau sa mai astept

si inca una kk fetetei mele e cam verzui, e constipata si nustiu daca e ok culoarea, mai este cineva cu asa prb?

tot vorbind de mincare, eu miine fac cornulete dulci si pufosi, orez cu carne de pui, si supa de legume.
o sa incerc si eu reteta de salata din telina cu pui vineri sau simbata.

Nici eu nu am slabit mai mult decit aveam inainte de sarcina, desi se vede tare ca trebuie sa mai dau macar 5-7 kg....
am vazut ca Luciu a ajuns la 56 de kg de la 98 cu tratamente si dieta..oare ce dieta tine sa o tin si eu sa fiu ca ea

Cea mai fericita de Valeria, 17.08.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

Salutare!

Scriu pe fuga, urla Inez.

Intalnirea a fost super super placuta! Sper sincer sa ne vedem cat mai des. Veti vedea si poze curand

Camady - Inez nu are labutzele spre ext, ea le-a avut spre interior. S-au corectat cu masaj.

Sei

Inez a fost azi in geewva foamei, toata ziua a baut doar 200 ml lapte . Nu inteleg care e faza?!

Musette - tu pew unde stai?

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

seidana a papat Ela oul ? in ce combinatie i l ai dat ?
eu i am dat in piure de cartof , nici nu si a dat seama ca a mancat ceva nou
dar totusi legumele nu le mai papa deloc cu placere
este tati iar in delegatie de sunteti la buni ?
asa imi faci o pofta de aer curat cand povestesti de acolo
vreau sa vad si eu caciulita

ingeras voi ce mai faceti ?
de mult timp n ai mai trecut pe aici , te ai suparat pe noi ?

ooka nici tu n ai mai dat pe la noi de multisor

marryan daca vrei sa arati ca Luciu ai nevoie doar de 22.000 euro
pe ea atat au costat o interventiile de a ajuns asa

camady voi ce mai papati ? ce i ai mai introdus Evei ?

rach ?

_

de T 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

anca ai pus cumva pozele in albumul alaynei ?
sunt superbe !

_

de T 7+

Mergi la inceput