Bebelusul din burtica-primele batai de inima - 3

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

Ms Deea, poop dulce

37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Bia ai incredere ca o sa fie totul bine.
Aever de ce spui ca cezariana facuta dupa ce travaliul a inceput e mai buna decat cea programata?

Elena 22+ poate cu

Mergi la inceput

Asa e Kmy! Chiar nu asociasem nasterea cu martisorul, dar asa e ... cel mai fumos martisor!

37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bia_Mi

Asa e Kmy! Chiar nu asociasem nasterea cu martisorul, dar asa e ... cel mai fumos martisor!

37+ cu

nastere usoara , indiferent de ce va fi atunci!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caty-nety spune:

Buna dragi mamici!

De cateva zile am aflat ca sunt insarcinata data ultimului cm fiind 1 ian deci as avea in jur de 1 luna si ceva de sarcina.Intrebarea mea este cand se va vedea la eco si cand se fac primele analize?
va imbratisez cu drag!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui caty-nety

Buna dragi mamici!

De cateva zile am aflat ca sunt insarcinata data ultimului cm fiind 1 ian deci as avea in jur de 1 luna si ceva de sarcina.Intrebarea mea este cand se va vedea la eco si cand se fac primele analize?
va imbratisez cu drag!

buna
cel mai bine este sa mergi la eco dupa 6 sapt de sarcina!
cf calcului matematic acum ai 6sapt+1 zi, dpn-7.10.2012
sarcina usoara in continuare si la termen, un bebe sanatos!

fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Citat:

Buna dragi mamici!

va imbratisez cu drag!

uite, aici iti las is link-ul de la odiseea bebelusilor tomnatici!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=170263&whichpage=1

fetele mele de suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaitica78 spune:

Felicitari Caty! De fapt ne-am mai intalnit si la aspirante :)
Se pare ca vom fi colege de "sarcina" daca pot spune asa
Si eu la fel ca si tine, am aflat de curand si am fost la dr in ziua 31, dupa ce facusem 3 teste, toate pozitive. Atunci nu se vedea ceva foarte clar, dar acum dupa ce am facut si BHCG si progesteron, dr mi-a spus ca se va vedea foarte bine la ecograf, dar trebuie sa mai am rabdare pana saptamana viitoare cand am programare din nou.

Citat:

Buna dragi mamici!

va imbratisez cu drag!

Am invatat ca indiferent cat de mult suferi, Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta!!!

Mergi la inceput

Felicitari Caty, esti insarcinata in 6 sapt si o zi. Dute la un control si vb cu dr sa iti faci si eco. Ai grija de tine

37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Felicitari fetelor cu samburei mici! Eu am fost prima oara la ecografie la 6 sapt si 3 zile, n-am avut curaj pana atunci de teama ca ar putea sa nu se vada bine samburelul. Cand am fost eu prima oara aveam deja activitate cardiaca.
Mult succes si sa aveti sarcini usoare si bebici sanatosi! E bine sa intrati si la odiseea voastra sa vorbiti cu colege de generatie, insa eu m-as bucura sa mai intrati si aici sa mai povestim.

Andreea, 22+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput