Bebelusul din burtica-primele batai de inima - 3

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Bia, banuiesc ca bebelina ta este deja intoarsa cu capul in jos , iar la greutatea pe care o are ( daca mai reusesti sa stai linistita inca cel putin 2 saptamani va mai lua in greutate)nu ma mir de ce doctorul ar dori sa nasti natural!! Trebuie sa ai incredere si sa alungi teama si te rog, nu te lasa taiata daca nu este vreo urgenta pentru ca nasterea naturala v-ar ajuta ENORM pe amandoua!Nu vei regreta!!!
Silvia, felicitari pentru botez, sa va distrati din plin si sa va bucurati de minunatia de fetita

cu Dorian 24 weeks +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

Neata fetelor! Cand vad ca ma incurajati pt a naste normal,deja mi-i se "zbarleste pielea pe mine", mi-e f frica. Daca am vreun travaliu d'ala de ore intregi? Sincer si eu as opta pt natural mai mult pt ca am auzit ca ma refac mai repede, ma mai gandesc sa nu intru in panica atunci knd mi-i se rupe apa. Cum sunt durerile din travaliu? Le ai incontinuu ore intregi? Sau cum? Mi-e f fricaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Eu va multumesc ca sunteti alaturi de mine si ca ma incurajati. Va pup dulce

36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Bia, nu-ti fa singura frica! Eu sincer stiu mult mai multe cazuri cu nasteri naturale usoare decat cu nasteri naturale grele. Eu nu pot spune din experienta proprie, insa stiu de la alte femei care au nascut. Si aproape toate spun ca se merita si ca oricat de greu e travaliul uiti repede ce s-a intamplat. Eu am o prietena care spune ca mai rau i-a fost cu greata de prim trimestru decat cu travaliul. La dimensiunile printesei tale n-ai de ce sa-ti faci probleme. Stiu care au nascut copii de 3500g si destul de usor. Ar fi pacat sa nu va acordati aceasta sansa. Doctorul nu te-ar incuraja pt nastere naturala daca ar fi cel mai mic dubiu, asa ca stai linistita ca sigur poti. Uite, Costyhunny a avut travaliu de 9 ore si tot spune ca nu regreta si ar mai naste si 10 copii asa. Travaliul nu inseamna ca te doare non-stop. In travaliu sunt contractii dureroase la un anumit interval de timp. Cu cat de apropie momentul nasterii cu atat se fac mai dese si mai lungi ca durata, dar deja esti foarte aproape sa nasti si practic cand sunt dese deja e semn ca mai ai un pic si scapi. Imi pare rau ca acum nu mai stiu unde gasesc niste articole despre experienta nasterii unei mamici care a nascut asa de usor incat i s-au dat peste cap toate planurile de cezariana. Asa ca idee, a avut contractii "ca la carte" suportabile dar din ce in ce mai dese, a ajuns la spital dar tot ce au reusit sa faca a fost sa o puna pe masa. A impins cand i-a venit, desi medicul de garda o ruga sa astepte sa ajunga medicul ei ce a monitorizat-o. N-a fost timp de epidurala, nimic. Au ajutat-o doar ca au prins copilul cand a iesit(si probabil ca au ajutat sa se roteasca la iesirea umerilor). Asa ca fa-ti curaj si ai in vedere varianta asta. Si eu sunt o fricoasa, mama a fost paralizata de frica atunci cand a trebuit sa nasca, a reusit sa rezolve o cezariana, dar mie imi pare rau ca n-a incercat sa ma nasca natural. Cred ca ne-ar fi fost mai bine la amandoua, cel putin asa am eu sentimentul.
Curaj si spune-ne ca te-ai hotarat sa incerci natural!

Andreea, 21+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Uite ca am gasit o poveste pentru tine http://www.nastecumsimti.org/2011/07/19/nasterea-expres/ Mai sunt si altele pe site si mai sunt si in alte locuri. Pana iese bebelina ai timp sa mai citesti si sa-ti faci curaj.

Andreea, 21+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns costyhunny spune:

neatza fetlor!!!
BIA_MI:in primul rand vreau sa-ti zic sa te linistesti si sa incerci sa nu te lasi cuprinsa de panica....eu iti repet cu toata inima ca nu regret nici o secunda ca am nascut natural chiar si dupa cele 9 ore de travaliu si cu toate problemele pe care le-am intampinat atunci(daca o sa citesti povestea lui EDUARD o sa intelegi mai bn)ba din contra daca ar fi fost dupa mine dupa 1 sapt.de la nastere as mai fi nascut inca de 10 ori la fel si cu acelasi travaliu....despre dureri ce sa-ti zic in primul rand depinde de fiecare organism,femeie si bebele din burtica cat este de pozitionat si daca vrea sa iasa repede sau mai asteapta;nu pot sa te mint si sa-ti zic ca nu te doare ca nu e adevarat dar durerile incep usor usor suportabile si dupaia cu cat te apropii mai mult de nastere si esti dilatata complet sunt mai intense dar deja sa stii ca esti pe punctul de a naste(la mine durerile astea mari au durat vreo 2 ore si asta din cauza ca ma dilatam ffff incet si de aici si travaliul fff lung)si iti mai zic ca in momentul cand o sa iasa bebelul o sa te simti asa de bineeeeeesi mai ales dupa ce a iesit......si eu in momentele alea le ziceam doct.ca vreau cezariana si ei mi-au zis ca sunt tanara pt.cezariana si nu este nevoie daca pot sa nasc natural.....eu te pupik si te incurajez macar sa incerci sa nasti natural si daca vor fi pb.(ceea ce nu-ti doresc)sa faci cezariana...
P.S:era sa uit CEAZARIANA implica o anestezie,o taietura indiferent cum este ea estetic si recuperare mai lunga dupa nastere
--si inca ceva eu nu am facut nici EPIDURALA(sau cum se cheama)in primul rand pt.ca mia fost frica de acea intepatura in maduva spinarii(cred) si al doilea rand nici nu facusem analizele necesare aici pt.asta si aici nu-ti face daca nu ai analizele cerute de ei...
gata,sper ca nu te-am plictisit si daca ai vreo intrebare iti rasp.cu mare mare drag!!!!pupiki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

bia, si eu te incurajez cu nasterea naturala...cunosc pe cineva care a nascut un baietel de aproape 4 kg f repede...mai mult a durat pana i-a venit medicul..cum a ajuns, a si iesit bebita
eu zic sa mergi pe naturala si in ultima instanta, daca nu se poate, mergi pe cezariana...recuperarea e mult mai usoara, dupa cateva ore, te plimbi linistita, pe cand la cezariana, ai nevoie de cineva sa te ajute, sa te schimbe si va fi greu si cu tinutul fetitei in brate...fa cum crezi tu, dar mai intereseaza-te si dupa aceea alegi varianta cea mai buna!
pupici

Irina 27+ cu Kinder surprise

Mergi la inceput

Bia, ce faci draga? Ai nascut? Eu asa as zice...altfel cred ca ai fi dat tu un semn pe aici. Cand poti sa intri mai da-ne si noua vesti! Sper ca sunteti bine amandoua!

Andreea, 22+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

dragele mele ... ce m-as face eu fara voi. Nu am nascut inca dar tin sa va anunt ca m-am hotarat: NASC NORMAL! In sfarsit,nu? Noi suntem binisor, ma descurc din ce in ce mai greu si am ales nasterea normala pt ca mi-e teama ca ma refac mai greu dupa cezariana. Sa dea Dumnezeu sa fie bine pt toate, si sa nu regret alegerea facuta, miercuri ma duc la dr si ii comunic ca vreau sa nasc normal sa vad ce mai imi zice. Aveti grija de voi si va multumesc pt tot!

37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

buna Bia!!!
nu conteaza pana la urma metoda aleasa, cel mai important este ca la final sa fiti atat tu cat si bebe bine!!!iar medicul te poate sfatui si el avand in vedere ca ti-a urmarit sarcina!!!
anul acesta o sa primesti cel mai frumos martisor cadou!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Super, Bia! Stiam eu ca esti o curajoasa! Stai linistita ca daca medicul crede ca ceva ar putea merge prost o sa-ti recomande cezariana. Ca nici el nu se risca sa patiti ceva. La noi in tara vad ca sunt chiar exagerat de precauti pe tema asta, prin alte tari le lasa pe mamici sa se chinuie muuult cu travaliul, la noi daca vad ca se lungeste treaba recomanda cezariana. Asa ca daca ai dubii te poti razgandi si pe parcurs, insa o cezariana facuta dupa declansarea travaliului e muuult mai buna decat o cezariana programata. Dar eu cred ca n-o sa fie nevoie de cezariana la tine si ca o sa iasa totul super! Sa ne povestesti cum a fost!

Andreea, 22+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput