Bebelusul din burtica-primele batai de inima - 3
hey, burtici!!
eu v-am citit zilnic, doar ca nu am avut nimic nou de spus...Bia, iti doresc o nastere usoara si la termen.
Azi ma duc la control, astept cu nerabdare ora 3, sa vad ce mai face bebita . Revin cu vesti (numai bune, sper)
Ramo, ce-ti fac fetitele? Cea mica e cuminte??
pupici
Irina 27+ cu Kinder surprise
Raspunsuri
BelissimaEva spune:
Seara buna burtici,
Nici eu nu am mai intrat cam de multisor dar imi fac mea cupla pentru asta! In schimb fetele de la odiseea mea sunt ceva de speriat.. au o limbarnita de abia fac fata cu cititul hehe
Bia, ce bine ar fi daca cea mica ar mai astepta cateva saptamani!!! Incearca sa te odihnesti cat mai mult si multa multa bafta luni la eco
Mirina, te astept cu vesti faine de la morfologic astazi!
Sabinne, nu vrei sa te alaturi si tu noua, fetelor de la odiseea burticilor de mai-iunie? Aici ma gasesti pe mine, Aever, Mirina si multe alte fete dragute cu care te poti sfatui !
Iti dau link cu ultima pagina unde s-a ajuns cu discutiile!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=170141&whichpage=7
Pup burticile frumoase
cu Dorian 24 weeks +
Silvia92 spune:
Buna dragi burticute!imi pare nespus de rau k nu prea am mai intrat pe forum dar am facut pregatirile de botez si in sfarsit maine la ora 10 dimineata e botezul Alessiei.Vad k fetita mea sa cumintit sunt libera sa fac si curat si mancare etc.Sunt extrem de fericita ca sunt mamica!imi place sa o vad zambind si gangurind,e absoulut minunat tot ce simt!Ramo-mas bucura sa imi spui ce face buburuza ta micuta!Bia-mai ai un pic si scapi de burtica!iti doresc sa ai nastere usoara si o fetita fara colici si sanatoasa!Bine ati venit fetele cele noi si sarcina usoara!Asi vrea sa imi lasi nr de tel Bia si Ramo dak doriti,sa va mai sun din cand incand sa mai schimbam o vorba!Aveti grija de voi!ma scuzati k am scris la ora asta dar la mine nu e tarziu
ramonapep spune:
Buna Silvia ma bucur ca acum s-au linistit apele. Felicitari pt botez!
Noi suntem bine, cea mica este f cuminte, nu a avut colici deocamdata, a mai crescut, si zambeste tot timpul:)
Mirina fetitele sunt bine toate, dar cele mari raacite cu vremea asta pacatoasa, s-au jucat in zapada si au racit. Gradinita este inchisa, asta e cu iarna...
Bia , asa e bebe iese cand vrea ea, dar ar fi perfec sa mai stea macar 2 sapt. pt ca apoi va fi mai greu pt ea, va fi mai micuta, plamanii nu vor fi dezvoltati complet, si alte probleme...cand mergi la control spune-i doctorului sa iti faca perfuzie pentru maturarea plamanilor bebelusei, in caz ca se va naste mai devreme putin,nu mai stiu cum se numea. Mie mi-a facut 3 perfuzii din astea preventiv, si apoi o injectie inainte de operatie.
Bia_Mi spune:
Fetelor sunt tare fericita ca am reusit sa scriem toate cate ceva. Imi era asa de dor de voi,va simteam lipsa,chiar daca scriu si la odiseea mea.
Ramo as vrea si parca nu as vrea sa mai stau. Vreau sa o vad mai repede, sa ma bucur de ea cat de curand.In plus nu ma simt nici prea bn, merg f greu si ma doare burtica,dar sper sa fie bn. Ai grija de printesele tale, va poop
Silvia ma bucur ca Alessia s-a cumintit si ca ii faci botezul. Iti trim nr pe PM. Sa aveti grija de voi, va poop dulce
BelissimaEva sa ai grija de tine, sa vezi ce repede o sa treaca timpul de acum incolo.
Mirina5 ce ai facut la eco? Sunteti bn, nu? Ms pt tot
Deea hai k nu nasc asa curand(sper), dar nu o sa ramai singura. deocamdata nu iti urez petrecere frumoasa pt ca mai vb pana atunci.
Kmy te pooop dulce si pe tine.
Luni dupa ora 17 va spun ce am facut la dr.
35+ cu
aever spune:
Neata! Bia, bafta la spital azi! Si eu merg la control, azi am programata morfologia fetala de trim 2 de la 18:30. Despre asta cred ca o sa va povestesc maine, sa vad cand o am timp si maine probabil mai pe seara.
Andreea, 21+ cu BebeLUnu
Bia_Mi spune:
Salutare fetelor!Ce faceti? Eu acum am ajuns acasa de la dr... Printesica e bine, sunt un pic ingrijorata ca e cam micuta,are 2600g, dar e o frumusica,dormea bineinteles. Mi-a spus sa stau cat mai mult in pat pt ca vrea sa mai tin sarcina vreo 2 saptamani. Acum depinde de bebelina cat vrea sa mai stea. M-a intrebat de ce vreau cezariana, bla bla bla... in final a zis ca daca vrea fata sa iasa si mi-i se deschide colul asta e,nasc si cezariana
36+ cu
Mirina5 spune:
buuna.
Felicitari Bia pt floricica grasuna!!
Bebita a meu este bine, mai mare cu 2 sapt (cred ca seamana pe tati la inaltime), gras/a si sanatos/a.S-a intors deja cu capul in jos.
Colul este inchis, sarcina nu mai este joasa, deci totul e ok.
Ramo, sper sa se faca bine fetitele cat mai repede. Ma bucur ca bebelina este cuminte!
Silvia, ce frumos ca te pregatesti de botez! Distractie placuta!
Andreea, asteptam vesti din partea ta!
Eva, mie-mi spui de limbarnita fetelor?!! Mi-a luat 1 ora si jumatate sa citesc tot ce au scris de vineri seara pana azi.
pupici
Irina 27+ cu Kinder surprise
ramonapep spune:
Buna,
Irina mai ai ff putin , Succes!!
Bia ma bucur ca este totul bine, stai linistita cu greutatea , mai creste in 2 saptamani, fetitele sunt mai delicate , nu se nasc aasa grasute
aever spune:
Am scris si la noi la odisee, dar asa e, sunt atatea mesaje acolo ca greu mai tii minte care ce a facut. Si la mine a fost bine la morfologia de trim 2. Al meu sta tot cu capul in jos, asa statea si la 18 saptamani(acum 3 saptamani). S-o fi hotarat asa repede sa nu se miste de acolo? Stam bine, suntem in parametrii normali, doar sa beau ceva mai multa apa. Din cauza asta spunea doctorul ca nu se vad clar imaginile 3D. Asta sa fie singura problema. Lasa ca il vedem oricum cand iese afara. Colul e bine, de el ma ingrijoram ca ma mai doare si pe mine pe jos. Daca totul e in parametrii normali nu prea am ce sa mai dezvolt aici. Sper sa mearga bine si de acum inainte, sa pot naste natural fara probleme(doctorul spune ca asa s-ar parea ca o sa fie) si bebe sa fie la fel de cuminte ca acum cand se naste.
Bia, eu zic sa ai rabdare si sa stai in pat. Mai las-o pe micuta sa mai stea inauntru ca acolo creste ea cel mai bine. Lasa ca ea stie cand trebuie sa vina, vine ea cand e timpul. Si totusi tu de ce vrei cezariana? N-ai curaj sa nasti natural sau de ce? Daca e si micuta eu zic ca n-ar trebui sa-ti fie prea greu sa nasti natural. Si v-ar prinde mult mai bine la amandoua. Eu asa mi-as dori sa nasc, desi recunosc ca si mie mi-e teama, dar am incredere ca se poate pentru ca e un lucru natural. Plus ca acum in spitale sunt destule aparate de monitorizare si se poate interveni daca ceva nu merge bine. Eu te incurajez sa incerci nasterea naturala, mai ales daca ai si medic care sa te incurajeze in sensul asta. Multa bafta si sa ne mai povestesti pana pleci sa nasti.
Andreea, 21+ cu BebeLUnu
costyhunny spune:
buna seara fetelor!!!!!sper ca nu m-ati uitat
SILVIA--felicitari pt.botez si ce bn ca alessia sa mai cumintit si tu reusesti sa te mai relaxezi putin...te pupik si petrecere frumoasa la botez!
BIA--si eu ca si toate fetele zic sa mai stai si in pat ca sa mai stea micuta ta in burtica sa fie cat mai bn dezvoltata!!!apropo de cezariana eu te sfatuiesc sa incerci nasterea naturala(daca este posibil si nu sunt alte probleme bineinteles)ca este o experienta de nedescris si unica(eu am nascut natural dupa un travalui de 9 ore si iti zic sincer ca si maine as mai naste inca 10 copii tot asa)durerile sunt doar pe moment dar este ceva de neimaginat(cel putin pt.mine)nu-ti fie FRICA....
RAMONA-ma bucur ca sunteti bn....
Gravidutelor noi va urez sarcina usoara si sa ajungeti cu bine la termen ca sa aveti bebei frumosi si sanatosi....
PA PA