Clubul "babelor" FIV-oase 24
Raspunsuri - Pagina 15
5ab1na spune:
mai dar ce va place sa va uitati in toate supermarketurile astea. mai mai. imi dau seama ca eu habar nu am de o sumedenie de produse. sumedenie. of. n-am rabdare mai fetelor.
multumesc mult anaasta ca mi-ai spus. ia sa vezi cum ii spun eu si unui coleg de-al meu care are oroare sa zboare cu avionul pt ca are diabet. va dati seama ca nu poate manca nimic pe avioanele astea.
anaasta spune:
Sabina
Pe mine m-au pus clujenii sa arunc la cos apa de la Avene de sprayat. Si era tub mare si plin. Am crezut ca le sparg capul! Ce pisici puteam face cu apa aia?! Faceam hijacked cu avionu'?!
MeAlex spune:
Aaaaa, pai spune asa, Lara! Acum am inteles de ce se discuta mai mult despre corticosteroizi, observasem ca nu se discuta despre chestiile hard. OK, acum ma orientez doar catre corticosteroizi, ca de rest nici nu pot visa din cauza costurilor.
Sabina, ATPO am facut ultima oara in 2010 si repet acum (FreeT3, FreeT4, TSH si ATPO). Zici sa fac si Anti-Tg? OK, ma gandesc si bag pe lista. Nu am de ales, trebuie sa fac si NK-urile luna asta, pentru ca Albu mi le-a cerut. Ca adaug eu si ceva anticorpi, e altceva.
Da, am citit ca in Romania nu tratezi NK-urile. Daca iese ceva, probabil ca voi face tratament mai mult sau mai putin de capul meu cu prednison inainte de ovulatie, de contactele respective (inca raman natural). As vrea ca in mai sa termin cu analizele astea si sa merg la Albu sa vedem ce si cum. Mai stii cat a durat pana ai primit rezultatele de la V. Babes?
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
5ab1na spune:
dar eu n-am facut analiza NK. si nici o alta analiza la V.Babes.
eu aveam senzatia ca V.Babes asta e un spital comunist din capitala dar de curand am vazut si eu la tv ca e ditamai managementul acolo. super. frumos.
brunadria spune:
fetelor, babutelor,
am o intrebare la voi: desi dr mi a spus ca se vede hidrosalpinx ul la histerosalpingografie, eu nu imi dau seama cum? voi ce stiti? daca baga lichidul de contrast? cum se mai vede hidro....?
la echo nu s a vazut , dr zice ca nu se vede mereu...
offf trompa "moarta " imi da batai de cap, nu se baga nimeni sa o scoata ca e prea complicata treaba pe acolo...si ma gandesc ca poate fi ea buba!
5ab1na spune:
MeAlex si eu mi-am zis ca nu mai fac NK macar sa nu stiu si sa nu ma stressez. o aspirina, un prednison, un clexane si asta e. ce sa fac. am zis ca macar sa incerc. asa nu mai ajungeam a incerca...
5ab1na spune:
bruandria eu am o amica cu hidro descoperit la HSG. i-au aparut trompele ca niste gogosari pe film. s-au umplut cu lichidul ala de contrast si doctorul a spus ca e hidro.
daca trece lichidul imi imaginez ca se vede subtirel si finut forma trompelor. la mine nu se vede nimic. se vede doar uterul meu si instrumentul ala barbar. unde ar trebui sa fie trompele e negru.
MeAlex spune:
Sabina, ai vazut, e vorba de Institutul V. Babes, nu de spital. Eu le fac ca merg (cel putin pana vad ce plan are) cu Dragos Albu mai departe. La el am ajuns dupa a 3-a pierdere, pana acum am fost la alti medici. Si de aici alte probleme: la ce ginecolog sa merg, al hematolog...si tot asa...
Eu ma stresez mai rau daca nu stiu ce am...
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
brunadria spune:
merci sabina
oare cum poate trece lichidul ala daca trompa e infundata ,incalcita, prinsa in aderente si lipita de intestin? intreb si eu ca nu am idee..
oricum o sa aflu diseara adevarul.. cred ca nu mi a dat sa fac HSG asa aiurea dar eu tot nu mi dau seama ce si cum...
am mai facut hsg de doua ori cand aveam ambele trompe...
5ab1na spune:
te cred MeAlex. mai ales la un numar atat de mare de pierderi de sarcina.
numai ca ... desi nu-l cunosc deloc pe dr. albu nu stiu daca va descalci problema daca doamne fereste ai asa ceva.
dar eu nu cred ca ai asa o pacoste. toata lumea de pe aici care a facut analiza asta a avut doar un 10% marit. si cica atat ar fi si maxim permis. hai un 12%.
dar poate ai o alta conditie auto-imuna. sunt atatea. de ce neaparat NK? mai ales ca tu ramai insarcinata. nu faci si un IgG total?
am un miros care-mi spune ca daca le pierzi la 7, 9 saptamani e ceva e ceva care tine de atac. dar nu cred ca NK.