Imi face cu ochiul o reteta de prajitura (in poza arata ...
), doar ca in crema se pun 100 grame de mac. Cand eram mica am mancat o data mac cu lingurita si imi amintesc ca am dormit bustean vreo 3-4 ore, de nu mai stia saraca bunica ce sa faca sa ma trezeasca. Asa ca am o rezerva in a folosi mac, mai ales ca 100 de grame e destul de mult. Cu ce as putea sa il inlocuiesc? Crema se face din lapte, seminte de mac, zahar, gelatina si frisca. Multumesc!Mami de Miruna si de Vladut
una e macul cu lingurita (am facut si eu experienta asta ) si alta amestecat cu alte ingrediente. pune mai putin - dar nu il scoate de tot, ca nu mai e aceeasi prajitura
. iar copiilor le poti da o portie micuta.
Roxana
ma gandesc ca e posibil si cu nuca de cocos, dar cu siguranta nu vei mai avea prajitura cu mac
miriama, nu e rea ideea. Deocamdata o sa incerc sa o fac cu mac, doar ca o sa pun jumatate din cantitate. Dar mi se pare ok si ideea cu cocosul, mai ales ca blatul e cu cacao. Multumesc!Mami de Miruna si de Vladut
noi mancam baigli care e cu muuult, muuult mac si niciodata nu am patit nimic nici eu nici fi`mea nici catelul ...
in loc de mac poti pune cocos, nuca, alune macinate, cam ce se poate marunti :-)
_
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
-----------------------------------------------------------www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=iarna 2012&page=56" target="_blank">Concurs Iarna 2012 : pagina 57 - Z1
oarecum offtopic
si ce e rau sa dormi mai mult si mai bine? mai ales daca mananci seara din prajitura respectiva.
Ha-ha, am patit-o si eu, dar tot asa, mac mancat cu lingurita, nu in prajitura . Am adormit si am pierdut vreo doua ore de scoala
. Eram in gimnaziu.
Despre ce prajitura e vorba ?
Cornelia
pai daca pui doar jumatate din cantitate, cealalata jumatate cu ce o inlocuiesti? vei mai avea consistenta dorita?
p.s. opinia MEA: nu mi-a placut niciodata combinatia cacao-mac...