Cu ce pot inlocui macul intr-o prajitura?

Cu ce pot inlocui macul intr-o prajitura? | Autor: ralucutza77

Link direct la acest mesaj

Imi face cu ochiul o reteta de prajitura (in poza arata ... ), doar ca in crema se pun 100 grame de mac. Cand eram mica am mancat o data mac cu lingurita si imi amintesc ca am dormit bustean vreo 3-4 ore, de nu mai stia saraca bunica ce sa faca sa ma trezeasca. Asa ca am o rezerva in a folosi mac, mai ales ca 100 de grame e destul de mult. Cu ce as putea sa il inlocuiesc? Crema se face din lapte, seminte de mac, zahar, gelatina si frisca. Multumesc!Mami de Miruna si de Vladut

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

una e macul cu lingurita (am facut si eu experienta asta ) si alta amestecat cu alte ingrediente. pune mai putin - dar nu il scoate de tot, ca nu mai e aceeasi prajitura . iar copiilor le poti da o portie micuta.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miriama spune:

ma gandesc ca e posibil si cu nuca de cocos, dar cu siguranta nu vei mai avea prajitura cu mac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucutza77 spune:

miriama, nu e rea ideea. Deocamdata o sa incerc sa o fac cu mac, doar ca o sa pun jumatate din cantitate. Dar mi se pare ok si ideea cu cocosul, mai ales ca blatul e cu cacao. Multumesc!Mami de Miruna si de Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

noi mancam baigli care e cu muuult, muuult mac si niciodata nu am patit nimic nici eu nici fi`mea nici catelul ...

in loc de mac poti pune cocos, nuca, alune macinate, cam ce se poate marunti :-)

_

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
-----------------------------------------------------------
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=iarna 2012&page=56" target="_blank">Concurs Iarna 2012 : pagina 57 - Z1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

oarecum offtopic
si ce e rau sa dormi mai mult si mai bine? mai ales daca mananci seara din prajitura respectiva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Ha-ha, am patit-o si eu, dar tot asa, mac mancat cu lingurita, nu in prajitura . Am adormit si am pierdut vreo doua ore de scoala . Eram in gimnaziu.

Despre ce prajitura e vorba ?

Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miriama spune:

pai daca pui doar jumatate din cantitate, cealalata jumatate cu ce o inlocuiesti? vei mai avea consistenta dorita?

p.s. opinia MEA: nu mi-a placut niciodata combinatia cacao-mac...

Mergi la inceput