mamica

mamica | Autor: lorykik

Link direct la acest mesaj

buna...sunt Loredana am 20 de ani impliniti si o sa am un baietel...sunt in a 21 saptamana de sarcina...

Nu uita sa adaugi un titlu la mesaj (in campul Subiect de mai sus). Ceva de genul: Bine v-am gasit de la [numele tau]

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

bine ai venit, loredana!
sarcina usoara in continuare!

giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."

Lumina sfanta pentru copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorykik spune:

multumesc mult:X:X:X
si voua la fel sa aveti o sarcina usoara:X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_stefi spune:

Ce mult ma bucur cand vad ca mai sunt persoane care aleg sa faca un copil la varsta ta! Si eu am facut 20 de ani la 2 luni dupa ce am nascut.
Felicitari,viitoare mamica! Sa ai o sarcina usoara,o nastere la fel de usoara,sa ai un copil sanatos si sa te bucuri din plin de fiecare clipa petrecuta cu burtica si mai apoi cu ingerasul ce iti va lumina viata! Multa sanatate si bine ai venit pe DC!

Sa fii om e lucru mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorykik spune:

sarutmana mult...ne am gandit ca avem tot ce vrem daar ne lipsea ceva...cand colo ne lipsea bebele:X:X:X
dar acum mai e un pic si vine:X:X:X

Mergi la inceput