Asp.opt.(781) Felicitari Dana000, MACARIE, mya85!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

Neatza gagici cu burtici sau fara
IPopica,MeAlex
Eu iar pe baricade,la munca,n-a intrat nimeni in salon,mai bine inchidem si plecam acasa k si-asa n-am chef de nimic si mai sunt si racita rau
Mihaela si socrul meu a murit anul trecut,saracul,insa al meu nu se omoara sa mearga la biserica(deloc),iar la cimitir doar cand zic eu
Katy ce oamneni inconstienti,chiar merita sa nu va mai duceti deloc.Nu vreau sa te sperii,dar am si eu o amica care a luat de varsat de vant la gradi(e educatoare) si era deja gravida cu al.II.lea,insa a fost nevoita sa avorteze k se putea naste copilul cu malformatii(sau cam asa ceva),a suferit mult.
O zi buna,buna la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Si eu am avut varicela acum vreo 5 ani, dar am anuntat pe toata lumea! Mi se pare mai mult decat nesimtire sa nu anunti, mai ales ca se stie ca la adulti e mult mai grava!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Ana socrul meu a murit din 2008 si de atunci sunt satula de barfa, scandal ca soacra nu are bani sa faca praznice si tot vrea si vrea si la moda si in fala si sa mearga toata lumea sa ii faca treaba asa ca anul asta a convins-o sotul sa faca la biserica si sa dea la poarta bisericii pomana ca oricum nu are cine sa faca mancare acasa.
Dar ea face de anul nou, mai face la sfarsitul lui ianuarie ca e ziua de nume si atunci si mai face odata in octombrie ca e ziua de nastere si tot face si tot scandal, asa ca eu sunt exclusa din schema, mai bine zis am scapat.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

buna fetele

la mine ieri inafara de acea pata nu a mai curs nimic, astazi la fel, pe la ora 10 inca vreo cateva pete tot maronii, la mine de regula in cateva ore icepea fluxul, sunt ziua 8 DPO, nici nu stiu ce sa fac, aceleasi dureri usoare de CM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Draguta, ia Utrogestan, Nospa si in z10, fa un beta HCG .

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

MeAlex asa m-am gandit si eu dar mi-a fost teama in caz ca e menstruatie sa nu o blochez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Citat:
citat din mesajul lui velvet

neata daena,katy,miha,emilia

Neata velvet, la amiaza.Am fost la cumparaturi, acum am ajuns.

http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Da Draguta, subscriu si eu la Beta si Progesteron!

Sa speram la ce-i mai bine!!

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Hello fetele!!

Faza cu varicela trebe anuntata.Eu am facut-o cand eram gravida cu proimul copil, aveam 23sapt.mai rau e ca fix in ziua in care a inceput eruptia fusesem in spital la monitorizare, printre gravide.am anuntat pe toata lumea si am stat in casa.tare greu a fost si cu burta mare si cu mancarimile alea insuportabile, imi vemea sa rup carnea de pe mine.eu stiam ca la rubeola e cel mai rau, acolo e obligatoriu chiuretaj fiindca virusul chiar ar face ravagii. la varicela sunt muuult mai mici sansele sa pateasca bebe ceva.la odiseea unde am fost eu, de iulie-aug2010 a mai fost o fata care a facut varicela in primul trimestru si copilul a fost ok.asa ca capu sus si curaj,nu s-or aduna acum toate relele, doamne ajuta sa fie bine.

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Cand se poate face HCG-ul? Cand se vede in sange?

Mergi la inceput