Asp.opt.(781) Felicitari Dana000, MACARIE, mya85!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

Mihaela eu nu ma bag la pregatiri de-astea,e fi-sa care se ocupa si de cumparaturi,de tot.noi poate sa mai luam ceva de baut,o cutie de fursecuri,maruntisuri de-astea.Mai bine asa,de multe ori nici nu ajung la tara ca eu am servici,un weekend lucrez,unu liber,acum cu cel mic de care am grija abea ajung sambata dupa-masa acolo.Mai bine asa,pastram distanta
Fetele voi ce parere aveti de testele de ovulatie?Credeti k arata pe bune cand se apropie ov?Astept raspuns mai ales de la cele care ati fost si la monitorizare si ati facut si teste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Ana, eu de 5 luni sunt abonata la testele aste. Nu am facut monitorizare, dar s-a intamplat sa merg la eco cu cateva zile inainte de ovulatie si dr sa imi spuna ca urmeaz sa, iar testele au confirmat.
Avand in vedere ca inca sunt aspiranta...nu stiu cat de exacte sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Da, Ana, sunt OK testele, eu am verificat si testele erau pozitive cand ovulam, verificat si la eco. Dar depinde, testul de ovulatie arata ca se secreta hormonul LH care declanseaza ovulatia, dar poate sa nu fie suficient ca sa si ovulezi...si atunci, ai test pozitiv de ovulatie, fara sa ovulezi.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Buna fetele!

Zilele astea o sa fiu cam absenta ca am mult de lucru la munca, vroiam sa va spun ca listuta pt acatis a ajuns cu bine la Manastirea Ghighiu si m-am rugat pt toate, Cu ajutorul lui Dumnezeu sper sa mai ajung curand.

Va pe toate si va doresc o saptamana cat mai frumoasa!

Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Multumim mult, Miky! Sa ne ajute Dumnezeu pe toate!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana178081

Mihaela eu nu ma bag la pregatiri de-astea,e fi-sa care se ocupa si de cumparaturi,de tot.noi poate sa mai luam ceva de baut,o cutie de fursecuri,maruntisuri de-astea.Mai bine asa,de multe ori nici nu ajung la tara ca eu am servici,un weekend lucrez,unu liber,acum cu cel mic de care am grija abea ajung sambata dupa-masa acolo.Mai bine asa,pastram distanta
Fetele voi ce parere aveti de testele de ovulatie?Credeti k arata pe bune cand se apropie ov?Astept raspuns mai ales de la cele care ati fost si la monitorizare si ati facut si teste.

Luna asta am tot facut teste, cu 4 zile inainte de ov am fost la medic, mi-a zis ca e un folicul pe dreapta de 17mm si endometru de 10 si sa ma astept la ovulatie.dupa 4 zile am avut dureri de ov si a doua zi testul era pozitiv , adica liniuta de test era mai intensa decat cea de control.in restul zilelor, a doua liniuta era palida de tot.

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Blue_sea,Laurika multumesc
MeAlex inteleg ce vrei sa spui,adica testul poate indica faptul k se apropie ov,dar sa nu se rupa folicului ceea ce necesita tratam de declansare(injectii,parca ziceati)
Miky multumim ca ai dus listuta la manastire,sa ne ajute pe toate

Mergi la inceput

Saptamana asta cred k mai iau si eu o cutie de teste(5+1de sarcina cadou) si incep sa le fac de vineri(z13)
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Beta detecteaza gonadotropinele la 2-3 zile de la implantare si implantarea poate avea loc in 6-12 zile de la contact deci in minim 8 zile si maxim 15 zile de la contact ar trebui sa iasa la analiza de sange.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raisa28 spune:

Buna fetelor,ieri am fost si eu la Boroaia la Moastela Parintelui Ilarion Argatu si m-am rugat si pentru voi.Este f frumos acolo si simti o liniste sufleteasca.merita sa mergeti si voi daca aveti vreodata drum in Moldova,poate in concediu.
Apropo daca vreti sa ma trece-ti si pe mine in acatist,numele meu de botez este Petronela si al sotului Tiberiu-Nicolae.

Fetelor voi ati facut vreodata pauza mai lunga de prestari.Cunosc cupluri care au fost plecati sotii 2-3 luni de acasa si cand s-au intors ea a ramas insarcinata;si se resemnasera cu gandul ca nu pot avea copii.Eu sunt casatorita de 11 ani si cea mai mare pauza a fost 2 sapt.maxim.

Mergi la inceput