Asp.opt.(781) Felicitari Dana000, MACARIE, mya85!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Daena da tot ziua 1, ca ieri nu a fost nevoie de tampon, dar azi e in cantitate mult mai mare decat alte dati, ne luam de manuta luna asta, tu faci si stimulare eu pe liber, numai ca acum parca mi-a cam pierit cheful de prestat pentru bebe cu mutatiile imi e cam frica, ca nu am macar 1-2 luni de tratament inainte de a lua tratament, dar tot eu zic ca am citit de multe fete care au aflat in sarcina ca au trombofilie si au inceput tratamentul asa ca o sa prestez ca nu vreau sa mai pierd timpul, macar acum vad daca raman.
Moni spor la prestat, sa fie cu folos.
De fetele celelalte nici eu nu stiu nimic si tot intreb.
Mica tu ce faci, cat mai ai pana sa iti faci testul mult dorit?
Kmy ma poti ajuta cumva daca stii vreun doctor hematolog in iasi care se pricepe la trombofilie?

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Velvet, draguta ca de obicei
Miha, eu zic sa prestezi, conteaza ca ai inceput tratamentul si daca apare ceva macar stii unde s-o apuci.Si eu am emotii cu stimularea, am mai spus, am sperante pana la cer.Acum, eu fac tot ce imi sta in putere, mai mult numai Dumnezeu poate face.Eu zic sa fii pozitiva si tu, toate lucrurile se intampla cu un scop.Daca ramaneai gravida si nu stiai de mutatii?

http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Daena, sper sa nu te superi pe mine, ca iti zic asta, dar nu e bine sa-ti pui mari sperante in prima stimulare.
Sa dea DD sa fie cu liniute duble la sfarsit! dar daca nu ... o sa fii super dezamagita...mai bine sa te astepti la orice.
Sper ca nu te superi, dar iti zic din propie experienta , dupa un an de stimulari nu mai imi pun sperante in nimic, mai bine asa decat sa intrii in depresie la sfarsit.
Succes oricum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

gabyv, dar tu ce probleme ai de nu ti-au reusit stimularile?
pe mine azi ma inteapa uterul. nu crampe ca cele menstruale ci intepaturi pe alocuri. am baut ceai de cretisoara si acum stau in pat ca abia am venit de la servici. mi-am luat inca un test dar nu m-am hotarat cand o sa il fac. azi ar fi ziua 30 de la CM si ziua 13 sau 14 DPO ca nu prea stiu cum sa numar avand in vedere ca pe 21 aveam folicul de aproape 3 cm si am facut Ovitrelle, pe 22 am prestat si pe 23 la eco mi s-a confirmat ca ovulasem. voi ce ziceti, a cata zi DPO ar fi si cand sa fac testul?

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

fac capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras2007 spune:

capitol nou

Mergi la inceput