Asp.opt.(781) Felicitari Dana000, MACARIE, mya85!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Moni tu unde esti iar ai disparut?
Lore, Alex oare nu ar fi bine sa imi iau eu si magne b6 chiar daca nu mi-a zis doctorita?
Voi sunteti de acord cu aspenter si femibion, acifol pana ies celelalte analize?
Vitamina C sigur nu pot lua, ca stiu sigur ca ma doare stomacul de mor de la ea si cetebe presupun ca tot vitamina C contine nu? Cred ca asta sare din schema.
Si inca o chestie din ce am mai citit la trombofilie din urma, ar fi bine sa ma protej luna asta ca sa nu raman ca e prea putin tratament de ieri incolo?
Mai fetelor vedeti ca iar am o groaza de intrebari, nu stiu ce e cu mine, sunt calma si dintro data incep nelamuririle.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

miha ia magne B6 ca e foarte bun in lupta cu homocisteina

dr ta e ginocoloaga si poate nu e asa la curent cu toate studiile astea pe genetica/hematologie

dar sigur rau nu are ce sa-ti faca, ba din contra

e si antidepresiv

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

miha ia magne B6 ca e foarte bun in lupta cu homocisteina

dr ta e ginocoloaga si poate nu e asa la curent cu toate studiile astea pe genetica/hematologie

dar sigur rau nu are ce sa-ti faca, ba din contra

e si antidepresiv

Multumesc Lore, atat da?
Daca iau femibion 1 care din cate stiu contine acid folic sa mai iau eu si acifol separat, ieri ziceai ca noi nu asimilam acifolul si ca ne trebuie o cantitate mare de acifol de asta am zis sa iau chiar daca nu mi-a zis doctorita.
Fetelor, lore, alex puteti sa imi trimiteti adresa de email a Dr Uscatescu, ca ma gandesc atunci cand am toate analizele gata sa ii trimit si ei un email sa vad ce zice daca e de acord cu tratamentul dat de doctorita mea.
Am inceput sa caut un doctor hematolog prin zona dar nu gasesc nimic.
In Iasi stiu o doctorita dar nu stiu daca se pricepe si la trombofilie aspirante sau gravide, astazi mi-am dat seama de ea ca a fost fratele meu anul trecut, el are trombocitopenie.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

miha nu aimilam acidul folic

in schimb femibionul are acidul folic sub o alta compozitie
se numeste metilfolat/metafolin si pe asta il asimilam

asa ca ia si femibion dar si acid folic plus magne B6 si aspenter

eu zic ca e suficient

poti sa ii scrii dr dar sigur o sa te cheme la ea si o sa-ti dea schema clasica de tratament

Mergi la inceput

Am dat comanda la sot acum sa imi ia si magne b6.
Deci o sa iau asa cum ai zis tu.

Mergi la inceput

foarte bine miha

nu ti-au mai iesit si celalalte?

ma intereseaza F V Laiden

Mergi la inceput

Nu Lore nu mi-au iesit si am sunat la Sinevo si au zis ca s-ar putea sa intarzie ca duminica e Pastele la catolici, pe buletin scrie 12 aprilie dar sa vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

fetelor va pup
scuzati absentele indelungate
intru mai rar ca e mai 'safe'
eu sunt in perioada de prestat
sunt ziua 9

nu imi pun sperante
sunt f stresata, cu probleme in familie
deci probabil....ma voi lipsi de menstruatie vreo 6 luni....asta e....
vad ca avem gravidute
felicitari fetelor!!!

Aspenter (75 mg) 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Buna dragutzelor! Declar si eu ziua 1 azi, flux redus dar totusi arata a menstra.Miha, tu cum esti, si la tine ziua 1 tot azi ?
Kmy, Raluca, Deny, restul fetelor pe unde sunteti?

http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

moni,buna

daena

Mergi la inceput