relatie internet

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Prietenii care mi-au facut cunostinta cu sotul meu s-au cunoscut online cu 8 ani in urma si sunt casatoriti de 5, ea din Ukraina, el din Anglia. In afara de faptul ca isi doresc un bb care intarzie sa apara, sunt foarte fericiti. Relatia lor a durat 2 ani aproape numai prin internet.
Deci nu toate relatiile sunt la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns witeflower spune:

andacos, sunt de acord cu tine, voiam doar sa exemplific un caz concret, cum poti sa iei o mega-teapa cu relatiile pe internet... Nu il laud deloc pe "tipul" care a facut asa ceva acelei femei... desi nu o cunosteam, imi pare foarte rau pt ea, iar lui i-am spus de la obraz ca a fost un maaare magar si a facut ceva ce... nu se face.

Dar, tocmai pt ca intalnit aceasta situatie concreta, zic ca e bine sa avem un pic de scepticism privind persoanele cunoscute pe net. Poate sa para un om fain si de treaba, iti poate umple capul cu tot felul de texte, dar pana nu te conectezi la viata lui reala... tot ce iti spune poate fi o mare porcarie.
Iar daca atunci cand se vad, cei doi asuma ca se cunosc deja... e si mai rau, pentru ca scapa din vedere aspecte importante, care i-ar putea "lumina".
De pilda, tipa din povestea mea... l-a chemat la ea in vizita, a fost la el in vizita, i-a cunoscut familia. Totul i s-a parut ok... pt ca asa de mult voia sa vada aspectele care ii confirmau ca el e tocmai omul pe care il stia ea. Cred ca ar fi putut vedea o multime de chestii care sa ii dea de gandit, dar pur si simplu le-a ignorat. Si a platit un pret urias... din pacate.
Voiam sa o avertizez pe montelimar ca un om cunoscut pe net (mai ales genul care iti spune ca e cu altcineva, dar tot vrea sa te vada etc)poate fi o adevarata capcana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Eu ramin la parerea mea,pritenul tau e monument de nesimtzire,n-are prea mult a face cu relatziile pe internet!

Cind deja ne facem vizite,ne counoastem familiile,punem la punct o nunta(repet,femeia aia nu de nebuna s-a apucat sa faca niste pregatiri,e clar ca au fost discutzii legate de asta si planuri)relatzia de pe internet devine reala!

Pfua...!!!!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinuk@ spune:

eu m am indragostit de barbata miu dintr o poza am simtit ca m a traznit din prima ca vreau o fata cu el sa semene lui si ca nu mai am aer fara el dupa doua saptamani i am zis eu: stii eu vreau un copil cu tine .... el nu a protestat
cand am vb la telefon mi a pus capac ce voceeee calda, sexi uhdupa 4 luni eram la el dupa un an se nastea si copila mea fix tac so dupa inca un an a venit bonus si baiatul dupa 5 ani eu inca ma uit la el si nu mi vine sa cred ca e real

uneori e bine sa nu gandesti prea mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristinuk@

eu m am indragostit de barbata miu dintr o poza am simtit ca m a traznit din prima ca vreau o fata cu el sa semene lui si ca nu mai am aer fara el dupa doua saptamani i am zis eu: stii eu vreau un copil cu tine .... el nu a protestat
cand am vb la telefon mi a pus capac ce voceeee calda, sexi uhdupa 4 luni eram la el dupa un an se nastea si copila mea fix tac so dupa inca un an a venit bonus si baiatul dupa 5 ani eu inca ma uit la el si nu mi vine sa cred ca e real

uneori e bine sa nu gandesti prea mult

Asa am simtit si eu cand l-am cunoscut pe al meu sot. De mai mult de un an(stiind ca treburile cu ex-ul nu mai merg de mult cum trebuie), prietenii nostri au incercat sa ne prezinte unul altuia si noi refuzam, au aranjat un fel de intalnire oarba fara sa stim ce au pus la cale si cand ne-am vazut in sfarsit, ne-a traznit pe amandoi mai rau ca pe adolescenti...si suntem impreuna din ziua respectiva. Pur si simplu am simtit ca vreau sa-mi traiesc viata alaturi de el.

Mergi la inceput